çok kısa dimi bir erkek en az kaç olmalı? bu boyda bir sevgiliniz olabilir mi
Cevabın nedir?
+1 yılbenim boyum da 1.74. bugüne kadar çıktığım bir tek kız benden kısaydı. bir tanesi de 1.74 ile eşitti. diğerlerinin hepsi benden uzundu. hatta bir tanesi 1.78 boyundaydı. yalan yok, kadın için kafasında canlandırdığı ideal erkek daima kendinden uzun olan bir erkektir. ancak özgüvenin, mizah anlayışın, karakterin ve özellikle de lider kişiliğe sahip biri olman kısa boyunu anında belirleyici kriter olmaktan çıkartır. ha bir de şu var ki kel, göbekli, tipsiz ve kısa boylu da olsa zengin bir adam her zaman ilk tercihtir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 535 cevap paylaştı. yok ya ne alaka kısayım diyosun
170-175 normal kabul edilir ... .bunun yukarısı uzun olarak kabul edilir
bizim kızlar hep 180 -190 erkek hayal ederler sanki boyları 170 in üstünede
yani normalsin iyisin kafaya takma00 Yorumla
+1 yılseni sevenin takılıcağını sanmam ben şahsen gerçekten sevecek biri olduğunda tabii ki
mesela ben normalde 1,60'ım benim babam 1,70 falan sanırım topuklu giydiğimde babamı geçiyorum:)
ama mesela sevgilim babamın boyunda olsa ve bana gerçekten değer veren seven biri olursa ben buna takılmam011 Yorumla- +1 yıl
karizma ,gülüş bakış temizlik giyim kuşam tarz denen şeylerde var ama
- +1 yıl
saçmalama neden olmasın herkes zürafa kadar uzun olunca mı karizma oluyor sanki
- +1 yıl
çıkar çıkar seni de çok beğenen boyuna takılmayan sanki bütün erkekler upuzun mu
babet giyer kız arkadaşında seni severse nolucak
takılma ALLAH başka dert vermesin,elin kolun tutuyor çok şükür - +1 yıl
olumsuz düşünme işte sonuçta o boy senin elinde olan bir şey değil ki
gerçekten insan olan biri senin ruhuna bakar kalbine bakar
şekilci olmamak lazım - +1 yıl
hepimiz de var mutsuzluk kaynakları hepimiz insanız netice de mükemmel kim var ki
mükemmel olan bir tek ALLAH'TIR
Benim normalde 1,72 boyum, topuklu ayakkabı da kullanırsam 1,75 falan olur. Dolayısıyla 1,80 - 1,85 arası boy erkek için harika olur.
010 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
19Cevap
Ya insanlar boyuna ekmek mi banacaklar kardeşim.Dış görünüşü bu kadar abartmayalım yahu.Bu şekilde yaparak ülkemizdeki, insanları etiketleme merakına çanak tutuyorsunuz.Sizi sadece kişilik özellikleriniz için seven insanları barındırın etrafınızda.Hiç kimsenin fiziğinin garantisi yok.
22 Yorumla
+1 yılSimdi sana acik konusucam . Bir 70 lik birinin bende hic sansi yok . Kisa erkekler itici geliyo cunku. Sende 1 50 , 1 55 civari bir kizla takilirsin . Kafaya takma bosuna . Yasin kacti bu arada ?
06 Yorumla- +1 yıl
Sacmalama ya . Biraz kalin tabanla 1 74 felan olursun . Umutsuzluga kapilicagina cozum bul . Hos neden bu kadar taktiginida anlamadim.
- +1 yıl
Kendin diyosun dunyaya boyle gelmisiz cozum yok . isyana giriyo soylediklerin . 1 50 lik adamlr var. Onlr ne yapsin. Haline sukretttigin surece. Alah karsina birini cikartir buna inan. Iyi geceler
- +1 yıl
benim boyumda kısa,ama kas oranı fazla ,tabi recep ivediklik sadece spor yapmakla olmaz,peki şu var ,madem KISA ERKEKLERİN ŞANSI YOK,NEDEN SPOR YAPAN erkeklerede (futbolcu,basketçi hariç) salak bu ya ne saçma hareketleri var diyen kızlar var :) yurtdışında çoğu kadın tabi yaşı büyük olanlar 20 den yukarı spor yapanları tercih ediyor muş :) sadece o değil kişilikte onemlş
- +1 yıl
Benim icin spor yapmasi bir tercih sebebi değil. Ilk once boy pos tip basta gelir . Sonra karekter hareketler vs. Ben sahsen spor yapanlara salak bu ne ya sacma hareketleri var diyen veya butarz bisey soyleyen birini gormedim . Sana denk gelmistir oyle kizlar.merak etme bu arads turkiyedede spor yapan kasli erkekler tercih ediliyo .
boyu boyuna diye bir tabie var bizim ülkemizde. malum kızlarımızın çoğunluğu da 1.65 boylarında.. ee o zaman :)
13 Yorumla- +1 yıl
hoşandığın beğendiğin bir kızın boyunu sorgulamak zorunda olmanın ne demek olduğunu anlayamazsın.düşün 174 lük kıza aşık oldun o seni sevmese kendi içinde çürür gidersin.sevse ne yapacaksın yanında çocuk gibi görünmek mi isteyeceksin ilişkiye başlayacak mısın yoksa sırf boy için olmaz mı diyeceksin sorun çok :(
+1 yılSen bulursun birilerini ama 155 civarı olan kişileri bulursun,ben şahsen 170lik erkeklere asla bakmam
02 Yorumla- +1 yıl
165 falan
- Kişilik & Karakter konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılallah yardımcın olsun hocam. ölene kadar osbir. paran varsa eskort.
23 Yorumla- +1 yıl
:(
+1 yılkel erkek yalnızlıga mahkum mu sorusu da sana mı ait?
312 Yorumla- +1 yıl
o sorun gizli değil ama bu sorun niye gizli :D
- +1 yıl
farketmiyorsa aç o zaman gizliliği..
- +1 yıl
gizlilere gıcıgım var da benim.. açarım diyosun da icraat yok açmicaksan ne farkeder ki demicen o zamn
- +1 yıl
ben cevap verirken hala gizliydin şimdi acılmış :)
- +1 yıl
önyargı mı bana çok uzak bişey.
- +1 yıl
öyle
abatmayın allah aşkına çok fazla uzun erkekleri sevmem boyun gayet iyi bence bir erkekte en fazla 185 olmalı boy bence
04 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok.. Çok da kısa değil :)
Neden olmazmış ki..
Kısa boylularla pekala da uyarsın :)05 Yorumla- +1 yıl
Boşverrr. Uzun boy devede de var ama eşşeğin arkasından gider :)
- +1 yıl
Teselli ama gerçek bir cümle :)
+1 yılsevdiğim adam bu boyda ve onu çok seviyorum, gayet güzel boy
boyu takıntı yapılmasınıda anlamış değilim00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldeğildir. 170 erkek için kısa ama sen de kısa bir kızla takılırsın. sorun yok bence. 165 -167 üzeri kız bir kızla yanyana hoş olmazsınız.
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçok uzun biri olsan da sadece uzun kızlarla takılırdın. kısa biriyle kötü göünürdün bu seferde
Cevap sahibi+1 yıl:)
Cevap sahibi+1 yılyaa gül sen de
Cevap sahibi+1 yılsenin tv den gördüğün beğendiğin kişilerin çoğu kısadır. bence kısa boylu, minyon tipli kızlar çok şirin oluyor. tabi sen hoşlanmıyorsan bilemem. ayrıca bir çok kişi buna bu kadar takılmıyor. maden uzun kızlardan hoşlanıyorsun. uzun birileriyle beraber ol.
Hic kimse mutsuzluga mahkum degildir turk kadini zaten 160 165 arasi genelde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim boyum da 175. Ortalamanın birkaç cm altındasın sadece. Merak etme kızlar evleneceği kişide boya çok fazla bakmazlar. Onlara nasıl davranman gerektiğini bil yeter.
00 YorumlaZaten 1.70 boyum var yanıma 1.70 lik erkek almam, 1.80-.1.85 arası iyidir..
Zaten çıktıklarımda hep o boydalardı.00 Yorumla
+1 yılboyum 1,84 keşke 1,90 olsaydım diyorum.
benden uzun ve daha yapılı bir erkek görünce sinir oluyorum.00 Yorumlayaşım 17 186 boyum var mutsuzum ? s.et boy kavaktada var önemli olan akıl :D
00 Yorumlaorta boy ama takma bir 70 lik tüket geçiyor sıkıntılar
00 Yorumla
+1 yılTürkiyede kızların boy ortalaması 1.60 olduğu için problem yok ama kızlara göre bu ortalama 1.70 olunca problem çıkıyor :D
00 Yorumla1.82'yim, mutsuzum, mutluluğun boyla ilgisi yok, santimle ilgisi olabilir yalnız :)
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenım boyum 1.57.bana göre uzunsun:)ben sana göre kısa olabılırım o ayrı:)
018 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıle Türk kızlarının boyuda 1.70ın ustunde pek değil.hatta 1.70 kız çok yok bıle.hepsı benım gıbı.yada 1.65ı geçmıyo.sen neden takıyosunkı boyunu.onlara gorede uzunsun.
- +1 yıl
cok kısasın kısalara zafım var nerdesin
Cevap sahibi+1 yılbenım çevremde hıç yok oyle.dert etme ya.1.68olsada severse kız neden olmasınkı..
Cevap sahibi+1 yılgıymesın oda topuklu.sevıyosa gıymez.
Cevap sahibi+1 yıleğer bır ınsan sevıyosa bunu dert etmez.ve gıymez.çokda onemlı bırşey değil topuklu ayakkabı.
Cevap sahibi+1 yıltopuklu ayakkabıyı gundelık hayatta gıymek çok zordur.her kız gıyemez.özel gunler gerekır bunun için.
Cevap sahibi+1 yılozamanda gıymez sevıyosa.topuksuz çok şık ayakkabılarda var
Cevap sahibi+1 yılkımse kımseyle topuklu guycem ya da gıymıycem dıye evlenmez.bu sevme işi çok başkadır.
Cevap sahibi+1 yılınşallah.Allah gönlüne göre versın
benim boyum 1,75 orta boyluyum 1,70 boyunda biri sıkıntı cekmez ama 1,60 kesinlike sıkıntı ceker bana göre
00 Yorumla1.70ideal benim boy 1.90 bu seferde hayvan gibisin diyolarv :)
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok abartıyorsun benim 1.65 lik arkadaşım var 1.70 lik kızla çıkıyor ki kız bir içim su yani aşk cm le ölçülmüyor :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılrahat ol bizim gibiler boyu aşağı verdiğinden sıkıntı yok :)))..
00 YorumlaMühim olan karakteridir bence.
110 Yorumlane ezik herifsin olum sen..valla yasık,üsüldüm
00 Yorumla
+1 yılben varım işte 2.13 daha ne
00 Yorumla
+1 yıl1.76yım gerçekten 1.70 kısa kardeşş :D
01 Yorumla
+1 yılçok kısa değil... Normal bence
16 Yorumla- +1 yıl
164
- +1 yıl
165lik çocuktan hoşlanıyordum 1 ay öncesine kadar...
- +1 yıl
yaani... yakışıklıydı...
+1 yılbilader 180 boyundayim hic mutlu degilim
03 Yorumla- +1 yıl
ben memnun degilim,cunku disarida benim boyda erkek fazla
1.87 = yalnızım :(boyda değil harbiden):
02 YorumlaÖnemli olan işlevi evlat.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılböyle bir soruyu sormak zorunda mıydın.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsormuş olduğun bu soruyla bir çok insanı belki de mutsuz edeceğini bir çok kızın sevgilileri hakkında şüpheye düşeceğini başlayacak olan yeni sevgilerin yeşermeden solacağını da umarım biliyorsundur.
Cevap sahibi+1 yılmutsuzluğunu dahada arttıracak bir soru sordun. Aldığın cevaplar mutsuzluğunu sona erdirdi mi bari.
+1 yılKardeşim önemli olan boyun değil,işlevin :D
10 Yorumla
+1 yılbiraz kısa ama öyle abartılacak kadar değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl170 den büyük kız çok yokki zaten :)
115 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılher kı giymezki :)
Cevap sahibi+1 yılseninle beraber olan giymez işte
Cevap sahibi+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılhayır mesela ben hiç giymiyorum boy 163
Cevap sahibi+1 yılsevgilimde 179
Cevap sahibi+1 yılözel günler hariç giymem
Cevap sahibi+1 yılerkek arkadaşım pek umursamıyor
işin iyise no wumın no kıray :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Benden kısa sevgilim olmadı hiç dgshgk05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl1.80
Cevap sahibi+1 yılal işte bir şakirt daha.
ideal 1,70
11 Yorumla
+1 yılHayır tabiki..
03 Yorumla- +1 yıl
176
+1 yıl1.75 ideal
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi