1,70 erkekler neden hor görülüyor?

şu sitede yemedigim küfür kalmadı. boyle düşünen herkesi adam edicem, tartisirken beni engelleyecekler çünkü haklı olduğumu biliyolar. Yine aynı şey biri yorum yapmış işte boyuma göre birini bulamıyorum, tamam buraya kadar sıkıntı yok herkes boyu boyuna ister, sonra bir görüş gördüm kadın yazmış ki 170 erkekler beyinsiz kanka uğraşma ya. ben bunu okudum durur muyum yerimde. basladim bu kezbani yerden yere vurmaya bana yaptığı ilk savunma neydi biliyor musunuz? Acısı olan gocunur, sen kendi tipine bak, profil resmin bile yok, kesin boyun çok kısa dedi aynen böyle yazdı. Böyle yazdı çünkü onun kafasında çirkin erkeklerin kendini ifade etmeye hakkı yok espri yapmaya hakkı yok. eminim kızlı erkekli bir ortamda kendilerine göre çirkin bir erkek varsa bu kız onun tipi üzerinden espri yapıyordur. Bu konuda onu tam suclayamiyorum çünkü bunu yapan kişi çok var. Lunaparka girersin polis herkesin üstüne kontrol eder, yaşıtların ilerler polis onlara selam verir ama sen geçerken senin üstünü arıyorlar çünkü sen at hırsızına benziyorsun. Sonra bana mesaj attı ve engelledi ben cevap hakkımı bile kullanamadim böyle yapınca aslında kezban olduğunu bir nevi kanıtlamış oluyor.
1,70 erkekler neden hor görülüyor?