Lütfen bakar mısınız yorum yaparsanız çok sevinirim. Dış görünüşümde sürekli kusur buluyorum sürekli birileriyle kıyaslıyorum?

Bazen kendimi beğeniyorum bazen de bir yerime taktım mı takıyorum bundan nasıl kurtulabilirim. Her şeyim mükemmel olsun istiyorum ama mümkün değil. Neden tipime bu kadar takıntılıyım anlamıyorum ben de, çocukluğumdan beri ailem çevrem şöyle güzelsin böyle güzelsin dedi durdu bu da ben de bir doyumsuzluk meydana getirdi diye düşünüyorum. Mesela geçenlerde okulumdan bir çocuk benim için çok güzel bir kız okulda gördüğüm en güzel kız demiş gelsin bide bana sorsun kendimi beğenmiyor değilim ama yok sürekli şuram şöyle olsaydı buram böyle olsaydı diyip duruyorum. Boş bir insan da değilim çok iyi bir bölümde okuyorum yüksek bir sıralamayla kazandım okul hayatımda hep başarılıydım kendimi geliştirmeye çalışırım tarihe meraklıyım ama gel gelelim böyle saçma şeyleri de düşünür oldum biliyorum önemsiz bir şey olduğunu ama napayım takıntı nasıl kurtulurum?
Lütfen bakar mısınız yorum yaparsanız çok sevinirim. Dış görünüşümde sürekli kusur buluyorum sürekli birileriyle kıyaslıyorum?