• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Kadınlar çocuk için mi evleniyor?

tigertt
tigertt Takip Et
Xper 5 Yaş: 37
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
özellikle de 25yaş üstü bayanlar artık çocuğum olsun diye mi evlenir. bu erkeği kandırmak bencil bir düşünce değil mi?
Kadınlar çocuk için mi evleniyor?
Çocuk Soruları Evlilik Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• karameleda
    karameleda Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 46%
    +1 yıl

evlenmeden mi çocuk edinelim ? Kandırmak ta ne alaka :)

erkekler de yapamaz mı bunu , en azından soyunu devam ettirmek te isteyebilir bir erkek. Şahsen annelik duygusunu tatmak isterim. aşkın geçtiğine, alışkanlıkların tavan yaptığına, evliliğin yıllarca deprem gibi sarsan bir sevdalanışla devam edemediğinin örneklerine bakıldığında çok da yanlış olmayan bir düşünce bence. herşeyden ümidini kesmiş bütün duyguları köreltilmiş kadınların bunu istemesi ne kadar anormal. çocuk istemeyen çok çift var örneğin, çocuğu hayatında başından beri hiç istemeyen insanlar da evliliği değil birlikte yaşamayı tercih ediyorlar. bu daha mı iyi peki daha mı doğru . onu bunu bilmem ama kadın sevmedikten, bişeyler hissetmedikten ve adam ona duygusal anlamda birşeyler veremedikten sonra çocuk doğurması pek imkansız gibi. napıcaz sevmediğimiz biirnden mi çocuk peydahlıcaz böyle düşünen kadınlar var isede Allah bildiği gibi yapsın onları.

0
    5 Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

ben çocuğa karşı değilim zaten.amacı sadece çocuk olanları diyorum sevdiğin aşık olduğun adamdan çocuk yapmak tabi ki keyifli daha mutlu okunur ama evliliğe o gözle bakan kadınlar var diyorum.bu kandırılmak değil mi damızlık olrak görmek değil mi

Yorumla
    • karameleda
      karameleda
      +1 yıl

erkeğin soyunu devam ettirmek istemesi ne peki aynı kapıya çıkmıyormu aman kafanı yorma sende seni seven kadınla evlenir çocuğunu yaparsın takma bu kdr. :)))

Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

soy devam ettirmek mutlu bir hayatı paylaşmaktan heyecanlı bir birliktelikten daha mı önemli.eğer öyle düşünseydik önümüze çıkan herhangi birinden çocuk yapar amaca ulaşmış olurduk.

işte bir kadının seni gerçekten sevip sevmediğini anlayamazsın.bu yüzden açtım başlığı.inş. karşılaşmam böyle karaktersizlerle

Yorumla
    • karameleda
      karameleda
      +1 yıl

düşündüğünü söylemedim ki bu şekilde düşünen erkeklerden bahsediyorum neden üzerine alındın. :)

Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

mesaj bana yazılınca alındım işte. :(

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Dertortagi23
    Dertortagi23 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34 , eic 60%
    +1 yıl

Kimisi o düşünceyle yaklaşır zaten ekonomik bakımdan kendi ayaklarının üstünde durabilen bir kadın söz konusu ise aşk o yaşlarda ikinci planda kalır. Gerçi 25 o kadar da büyük değil bu söylediğim biraz daha ileri yaştaki insanlar için gerçi aşkın yaşı olmaz derler orası da ayrı:)

0
    0 Yorumla
  • rambokazm
    rambokazm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

evet biz erkeklrı kandırıyorlrr bizi kullanıp kullanıp bir mendil gibi atıyorlar.. dememi bekliyorsan beklme... derim vee...

ne lakası var lan.. insan tek basına yasaymazz özelliklede (guy ve lez arkadslar istisna) karsı cinsiz ve cinselliksiz olmaz bu hayat.. bunların meyveside cocuktur zatenn.. ama o meyve ayva gibi hem cok ekşi hemde bir okadar da lezzetlidir..

0
    2 Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

kadınlar böyle düşünmüyor işte çocuk olduktan sonra senin pabucun dama atılıyor hacı.sen sadece evde bir koca var desinler diye duruyorsun onun için sana çok ihtiyacı olacağını zannetmiyorum duygusal anlamda.haftada bir seks ihtiyacını giderir çocuğuyla ilgilenir o kadaçr

Yorumla
    • rambokazm
      rambokazm
      +1 yıl

cocuga bakmak o kadr kolay mı alsın baksnn oyle ihtiyacı olanlara bn yardım ederim pek hayır sevrım o konudaa..

artık sper m bankalrıda mevcut bır cocuk için niye gitsin sevmedigi hoslanmadıgı bırınn nefes kokusunu ceksın gıtsın

spermbnka yesil sarsın gozzlu cocugunu alsın kucagınaaa :)

Yorumla
  • bahtsizmotorcu
    bahtsizmotorcu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 44%
    +1 yıl

Erkeklerde yabancı kadınlardan para karşılığıyla çocuk sahibi olup Türkiye'de kendi nüfuslarına alıp yaşıyorlar evliliğe gerek duymadan . Bayanlarda sperm bankalarını kullanıyor sanırım . Sırf çocuk için evlenmek saçma yani evlenmeden de bir şekilde çocuk sahibi olunabilir . Evlilik ayrı bir mesele , kutsal bir mesele .

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

33

Cevap

15

Cevap

• tozpembe
    tozpembe Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl

Doğrudur. İnsan bir kere aşık olmuş ve olmamışsa sonrasında mantık ağırlıklı yaklaşıyor olaya.. Ve genellikle de çocuk için evleniliyor ki bana kalırsa da doğrusu bu sen sırf o adama aşıksın diye bu onun bencil, mantıksız, kafaca uyuşmadığın ve doğru dürüst baba olacağına inanmadığın bir adamla evlenip de çocuk yapıp o çocuğun da hayatını mahvetmenden daha az bencilce bir hareket bence.

1
    3 Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

evleneceğin adama söyler misin ben seninle çocuk için evleniyorum diye.

daha evlenmeden çocuğu düşünmek de neyin nesi.önce eş seçilir sonra o mutlu yuvaya çocuk gelir.

aşık olduysan evleneceğin adamı karakterine göre de değerlendir her aşık olunan adam bencil mantıksız mıymış

hatta hiç bunlarla uğraşmayıp sperm bankasından kafana göre seç çocuğun nasıl olacakmış al

Yorumla
    • tozpembe
      tozpembe
      +1 yıl

onu da düşünmedim değil gündemde olduğu dönemler. Tabi o zamanlar daha küçüktüm ama olabilir neden olmasın ki? Ben genelde bencil ve anlaşamadığım insanlara aşık oluyorum. Ne yapayım yani bu durumda? Sırf aşığım diye öyle bir adamla mı evleneyim? Allah nasip eder de bir çocuğum olursa öyle bir babanın evladı mı olsun?

Yorumla
    • uyuyançirkin
      uyuyançirkin
      +1 yıl

+1 verdim.Ben de aşık olurken saflaşanlardanım,o nedenle doğru erkeği teğet geçiyor olabilirim.

Yorumla
  • dudebrobuddy
    dudebrobuddy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

hacı hiç yadırgama bana geçen sene sorsan aşık olmadan olmaz falan derdim. ama olgunlaştıkça insan öyle düşünmüyor. aşkın ömrü kısa ama çocuğu 1 ömür seversin. ve karşındaki insanla kafan ve şartlar uyuşuyorsa bir ömür huzurlu yaşayabilirsin aşk olmasa da. kandırma falan olmaz zaten mantık evliliği isteyen ona göre konuşur.

0
    2 Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

hacı tabi ki yaş ilerledikçe aşk olasılığı az. ama hoşlanmak sevmek seni heyecanlandırması onu zölemen yokluğunda üzülmen gerek.yoksa bu evlilik sağlıklı olmaz.olduğu olmadığı farketmiyorsa aldatılırsın ev arkadaşlığı gibi karşılıklı çıkar amaçlı bir beraberlik olurç

Yorumla
    • dudebrobuddy
      dudebrobuddy
      +1 yıl

senin dediğin noktada güven devreye giriyor, güvenmiyorsan evlenmezsin zaten. bide geçmişte bukadar insanı aileleri evlendirmiş sonra birbirlerini sevmişler kör kütük aşık olmasalar bile. bence asıl tehlike aşkla beraber olur. çünkü aşk bittiğinde tutunacağın hiçbirşey kalmaz gider başkasına aşık olur ve aldatır. ama başta mantık evliliğini kabul etmişse ve karakterli bir insansa öyle bir durum yaşamazsın. illaki bir çekim olması gerek ki kafa uyuşunca bile hoşlanma olur zaten.

Yorumla
  • güzelyüzlü
    güzelyüzlü Takip Et
    Xper 2 Yaş: 49
    +1 yıl

Kadınlar, erkekler gibi bakmaz olaya yani çocuğum olsun diye sevmediği hoşlanmadığı elektrik almadığı bir adamla nasıl yapabilir ki. Bildiğim kadarıyla artık ülkemizde yasak olsa da sperm bankalarına gitmiyor mu bu kadınlar?

0
    3 Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

bilmiyorum öyle duygusuzlar var işte. zengin yakışıklı buldu mu evlenir bir çocuk yapar adam umrunda olmaz çocuğuyla mutlu mesut yaşar.

Yorumla
    • güzelyüzlü
      güzelyüzlü
      +1 yıl

adamda bir gün k*çına tekmeyi basar. :)

Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

en güzeli herkes hakettiğiyle karşılaşsın

Yorumla
  • süslüperi
    süslüperi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 44%
    +1 yıl

insan ilişkilerinin temelinde olan birşey menfaat. bu bizim yaratılışımız. cennet olmasa ibadet bile etmez insanoğlu. çıkar iki taraf için de söz konusu.

0
    5 Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

insanın doğasında bencillik yoktur.kendini korkuma kendini düşünme içgüdüsü vardır.ama bencillik SADECE kendini düşünmektir.eşinin fikrini almadan böyle bişey yapması karaktersizlik ve kandırmaktır

Yorumla
    • süslüperi
      süslüperi
      +1 yıl

haklısınız. bencillik farklı bir hastalık ve maalesef kadın erkek ayrımı yapamıyoruz, kadın bencilse işler çok kötü ve entrikalara dönebiliyor. ben çıkardan bahsettim. freud un bahsettiği İD

Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

umarum öyle insanlar sadece birbirleriyle karşılaşırlar.

Yorumla
    • süslüperi
      süslüperi
      +1 yıl

karşılaşırlarsa birlikte olma kararı almazlar, sadece en çok sömürebileceğini tercih ederler.

Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

birbirlerini kandırsınlar işte. birisi seks ve güzelliği için birlikte olur diğeri de çocuk için

Yorumla
  • PusluYıldız
    PusluYıldız Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 67%
    +1 yıl

Bazı kişiler tanıyorum, aradığı Bay Doğru'yu bulamadığı için suni döllenme yaptıran... Bu düşünceye kesinlikle katılmıyorum. Aşık olduğum adamla evlenip aşk bebeği yapmayı tercih ederim.

0
    1 Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

helal olsun

Yorumla
  • soyutsalsomut
    soyutsalsomut Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 47%
    +1 yıl

25 yaş üstü bayanlar çocuk yapmak için evlenmek istiyosa maddi durumu iyi olan birini seçer onun altındakiler de yeaaa nolcak birlikte çalışırız yaparız diyecek biriyle evlenirler.

0
    3 Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

bu kadınların duyguları yok mu ne demek maddi seçer falan

Yorumla
    • soyutsalsomut
      soyutsalsomut
      +1 yıl

belli bir yaştan sonra mantık devreye giriyor duygulardan ziyade.

Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

mantıık önemli olsa bile aşk sevgi en azından hoşlanmadığın birisiyle evlenilmez.aldatmalara davetiye çıkarır

Yorumla
  • Leyli-matem
    Leyli-matem Takip Et
    Bilge Yaş: 43 , eic 34%
    +1 yıl

Sevmeden evlenemem,evlenmeden de çocuk olmaz :D

Sadece çocuk için evlenseydim şimdi boyum kadar çocuğum olmuştu :)

1
    1 Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

hmm.anlamlı

Yorumla
  • elsie
    elsie Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34 , eic 35%
    +1 yıl

o kadınla evlenen erkekte zaten yemek, temizlik ve düzenli seks için evleniyordur. al gülüm ver gülüm

1
    10 Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

neden öyle düşündün? o kadın dediğin 25 yaş üstü mü?

Yorumla
    • elsie
      elsie
      +1 yıl

hayır bu mantıkta olan kadınlar. 25 yaş üstü kadınlar bu yüzden evleniyor diye bir teori olamaz. çünkü öyle yapmıyorlar.çocuk için evlenen kadın 18inde de aynıdır 30unda da bu düşünce tarzınn yaşla alakası yok

Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

hmm anladım.yaş ilerledikçe çocuk istediği aşkın önüne geçiyor sanki.

Yorumla
    • elsie
      elsie
      +1 yıl

hayır o dediğin evde kalma korkusu

Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

sırf bu korku için dıygusuz evlenirler mi? neden bu kadar önemli evlilik sevmeden bir adamla vakit geçer mi

Yorumla
    • elsie
      elsie
      +1 yıl

bence geçmez ama böyle bir düşüncede var. ailenin çevrenin baskısıda cabası.

Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

ekonomik özgülüğü olmayan kadınlar bu baskıya boyun eğer sanırım yoksa çalışan kadın aşksız evlenmez galiba

Yorumla
    • elsie
      elsie
      +1 yıl

hiç ama hiç öyle olmuyor. bir de şöyle bişey var sanki biri evlenmeyince sakat kalmış gibi yazık evlenemedi aslında iyi kız falan gibi şeyler oluyor:D ya benim bir tanıdıgım vardı kadın kariyerde zirve firması alanında türkiyede ilk beşte ama evli değildi millet ona bile üzülüyordu iyi hoşta bide evlense yazık :D

Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

cahil toplum işte.evlenince bir halt oluyor sanki.evlililerin çoğu mutsuz endi evliliğine bakmadan milleti evlendirmeye çalışıyorlar.mutsuz olacaksam niye evlensin insan evlenmemeli.duygusuz özlemsiz sevgisiz bir evlilik akıllara zarar.

Yorumla
    • elsie
      elsie
      +1 yıl

bencede

Yorumla
  • shackle
    shackle Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

neden illa çocuk için olsunki yalnızlıktan sıkılmıştır ilerki hayatında yanında olucak bir hayat arkadaşı istiyordur çocuk zaten sonradan gelir beraberliğin bir meyvesi bir hediyesi olarak

0
    4 Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

herkes keşke senin gibi düşünse :(

Yorumla
    • shackle
      shackle
      +1 yıl

bence bunun için endişelenmemelisin :)

Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

neden ? inanılmaz derece kaygılıyım

Yorumla
    • shackle
      shackle
      +1 yıl

çünkü kadınlar duygusal varlıklar bir erkeğe hemde sevmedikleri bir erkeğe sırf çocuk sahibi olmak için sonsuza kadar bağlanmayı göze alamazlar çocuk o erkekle aranda hiçbirzaman koparamayacağın bir bağ oluşturur sevmediğin biri ise eğer bu duygusal bir işkence gibi gelir

Yorumla
  • benbircezveyim
    benbircezveyim Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 885 cevap paylaştı.

çalışan kadınlar öyle değil ama ev kızları kısmen öyle evlendikten en az 3 ya da 4 ay sonra hamile kalıp eşini evde ve elde tutmak için kullanıyorlar çocuğu

0
    0 Yorumla
  • sedefalim
    sedefalim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

Kandırmakla ne alakası var ? Adam çocuk ıstemıyor kadın zorla mı yapıyor çocuğu. Çocuk anne ve babanın ortak kararıdır unutmayın

0
    1 Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

çocuk yapmak şçin adamla evlenenleri diyorum tabi ki kandırmak.adam sevgi aşk için kadını istiyor kadının ise tek düşüncesi çocuk.evlilikte elbette çocuk olacak ama bu evlenmeden düşünülecek bir şey mi önce kendine en uygun eşi mutlu olacağın birisini seçeceksin sonra kendi kendine meyve verir zaten

Yorumla
  • sizofrenkarinca
    sizofrenkarinca Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 36%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.

çocuk için değil de evde kalmamak için evlenenler var :D

0
    1 Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

sınır yaş ne

Yorumla
  • Sakaryalim
    Sakaryalim Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 38%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.

Elbette hayır.. Kadın eşinin baba olmaya hazır olduğunu düşündüğü zaman çocuk yapar... Evlenmez...

0
    5 Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

umarum öyledir. ama hiç sanmıyorum

Yorumla
    • Sakaryalim
      Sakaryalim
      +1 yıl

İnan öyle...:)

Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

umarım dediğin kişilerle karşılaşırım :(

Yorumla
    • Sakaryalim
      Sakaryalim
      +1 yıl

İnşallah Allah herkesi kendisi için hayırlısı olan ile karşılaştırsın :)

Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

amin

Yorumla
  • Thalia27
    Thalia27 Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.

çok saçma bir soru kadın evlilikte güven arar güvenecegi birini bulursa evlenir ama çocuk için degil hayatı paylaşmak için...

0
    1 Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

neden saçma olsun.dediğinin tam tersi düşünen de var bak 2 3 cevap yukarıda yazmış biri.

Yorumla
  • Aydogdu10
    Aydogdu10 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Evet bencede. Bir donem sonra artik insan kendi ayaklarini uzerinde durmak istiyor ve kendi yuvasini kurmam istiyor.

Simdi 21 im kader neyi gosterir bilemem ama amacim 25 te felan evlenmek

0
    1 Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

sevgiğin kişiyle evlenmek mutlu olmak amacın olsun

Yorumla
  • MrsLydia
    MrsLydia Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

Aşık olmadığın birinden çocuk çok kötü bence.

Ben aşk ve çocuk için evlenirim.

0
    1 Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

yaşınız kaç

Yorumla
  • kpss2014
    kpss2014 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

hangi kadın sonsuza kadar flört eder tabikide evlenip çoluk çocuğu karışmak için ama doğru insanla.

0
    1 Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

evlilik çocuk için mi yapılr

Yorumla
  • tostos
    tostos Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.

valla ben onun icin bile evlenemicem galiba dsjashjhdsa

0
    1 Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

neden sen ne düşünüyorsun

Yorumla
  • nergis27
    nergis27 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    +1 yıl

evet bazıları yaşım geçıyo dıye evlenıyo.ama hepsı değil tabı.

0
    0 Yorumla
  • yrnmne
    yrnmne Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

hiçbir kadın sevmediği adamdan çocuk yapmak istemez.

0
    1 Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

umarım öyledir

Yorumla
  • cansuucuk
    cansuucuk Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

bir süre sonra erkeklerde mantık evliliği istiyor bu da bencilce.. sevmeden evlilik olmaz nereye kadar yürüyebılır ki..

0
    8 Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

erkeklerde yaş sınırı kaç sence

Yorumla
    • cansuucuk
      cansuucuk
      +1 yıl

25-27

Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

yanlışsın.bu yaşlarda bir erkek evlenmek bile istemez.

Yorumla
    • cansuucuk
      cansuucuk
      +1 yıl

kaç yasında ister

Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

bir erkek sevmediği hoşlanmadığı ilgisin, çekmediği özlemediği bir kadınla asla evlenmez.

Yorumla
    • cansuucuk
      cansuucuk
      +1 yıl

genelleme yapıyorsun bu devirde fazlasıyla var.. bir kere aşık olup sevgilisinden ayrılınca aşka umudu kalmıyor.. sonra mantık evliliği yapıyorlar.. kadınlarda dahil

Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

aklı başında bir insan mantıksız bir ilişkinin yani sadece aşık olarak yürümeyeceğinin farkındadır.en güzeli aşk +mantıktır. benim aşktan kastım bir öncekimesajaımda yazdığım sevmek hoşlanmak onun yokluğunu hissetmek özlemek vs... dir. bunlar olmadan olmaz.diper taraftan mantık ise karakterli Allah korkusu olan geçmişi temiz iyi aile çocuğu vs... dir.kariyer para vs... değil. ilişkiye bunlar sorgulanmadan başlanırsa ayrılk veya aldatma kaçınılmazdır.

Yorumla
    • cansuucuk
      cansuucuk
      +1 yıl

kesinlikle katılıyorum size.. ama aşık olurken mantık aramıyoruz, olsun ben seviyorum diye devam ediyoruz. en doğrusu aşk+mantık. farklı bir düşüncemiz yok sizinle. sadece şartlar zamanla '' sevince gidiyorlar artık kendim için uygun olan insanı bulup evlenmek '' oluyor. fazlasıyla bencilce..

Yorumla
  • shina
    shina Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl

aşk sevgi için evleniyoruz o çocukta sevginin bir meyvesi olarak dünyaya geliyor

0
    1 Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

yaş kaç?

Yorumla
  • butchcassidyy
    butchcassidyy Takip Et
    Xper 7 Yaş: 44
    +1 yıl

sırf çocuk için veya evlenmiş olmak için evlenenler var tabi ki

1
    0 Yorumla
  • tuğçiş
    tuğçiş Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

İNSAN MUTLU OLMAK İÇİN EVLENİR BİDE SEVDİĞİ İÇİNDE...

0
    1 Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

hekes öyle düşünmüyor

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

bence bir an evvel mal mülk sahibi olayım diye evlenir. ancak %10 luk bir dilimi tenzih ediyorum. Onlar gerçekten yuva kurmak için evleniyorlar.

0
    0 Yorumla
  • xhibit
    xhibit Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

25 yaş üstü kimine göre normaldir. Çocuk istemek bir kandırma gerekçesi değil; hayat sebebidir. :)

0
    0 Yorumla
  • allahınillegali
    allahınillegali Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Para ve düzenli hayat için. Gödoşlar. Keşke çocuk yetiştirmenin başka yolu olsa.

1
    0 Yorumla
  • Zeyno1994
    Zeyno1994 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

erkeyi sevmedikden sonra ondan olan bir çoçuğu napsın ki

0
    3 Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

belli yaştan sonra erkek değil çocuk düşünülüyormuş

yaş kaç

Yorumla
    • Zeyno1994
      Zeyno1994
      +1 yıl

18

Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

çocuk :)

Yorumla
  • Brjtbrjt
    Brjtbrjt Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

evet aynen..

bir ömür kandırırlar %80 ni

0
    1 Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

ciddi misin

Yorumla
  • buramakadargeldi
    buramakadargeldi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Çocuk sadece kadının mı ? ne Saçma bir soru

0
    2 Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

çocuk için evlenen bir erkek duydun mu hiç?

Yorumla
    • buramakadargeldi
      buramakadargeldi
      +1 yıl

Evet tabi ki duydum :)

Yorumla
  • Damlao
    Damlao Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Olsa fena olmaz hany ;-)

1
    4 Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

illa olacak ama adamı damızlık olarak görmek bencillik7

Yorumla
    • Damlao
      Damlao
      +1 yıl

Olan cocuk sadece benm degil onunda olcak oda soyunu yurutucek ;-)

Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

henüzerken deyip istemediğinde tama diyecek miisin

Yorumla
    • Damlao
      Damlao
      +1 yıl

Tabiki

Yorumla
  • tarziye
    tarziye Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

annelik içgüdüsü napıcan

1
    4 Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

bencillikten başka bişey değil

Yorumla
    • tarziye
      tarziye
      +1 yıl

sonuçta buna rağmen kadın erkeğin herşeyiyle ilgileniyo evi temizle yemek yap bebek bak vs . bencillik diyemeyiz

Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

ev temizliği yemek bebek için mi evleniliyor.aşk sevgi denen şeylerden yoksun varlıkla inş karşıma çıkmaz.

Yorumla
    • tarziye
      tarziye
      +1 yıl

inş cümlemize:D

Yorumla
  • hayat5
    hayat5 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

benım ıcın hayır ama bunun ıcın evlenenlerde var

0
    7 Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

cansın

Yorumla
    • hayat5
      hayat5
      +1 yıl

eyvallah:)

Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

özel olmayacaksa yaş kaç?

Yorumla
    • hayat5
      hayat5
      +1 yıl

23

Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

25 yaş üstü olsaydın daha can olurdun. umarım ilerde fikrin değişmez

Yorumla
    • hayat5
      hayat5
      +1 yıl

yok fkrm aynı olr

Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

inş.

Yorumla
  • cikolataetkisi
    cikolataetkisi Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

bence evde kalma korkusu yuzunden :D

0
    0 Yorumla
  • arel1213
    arel1213 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 47
    +1 yıl

hiç öğle düşünmemiştim aklımda kalsın:))

0
    2 Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

dikkatli ol hacı birisi tarafından damızlık görülebilirism

Yorumla
    • arel1213
      arel1213
      +1 yıl

ben dikkatli olurum merak etme

Yorumla
  • steplana
    steplana Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

heralde, napıym kocayı ^^

0
    5 Yorumla
    • emre00
      emre00
      +1 yıl

baksen :)

Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

sprem bankasına git o zaman

Yorumla
    • mericc
      mericc
      +1 yıl

Çocuk erkek olursa o da bir koca olmayacak mı :)

Yorumla
    • steplana
      steplana
      +1 yıl

sana mi sorucam ne yapcgmi soruyu soran sahsiyet

Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

tribini sevsinler. tavsiye benimki

Yorumla
  • Leonaa
    Leonaa Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

Tabi çocuk sadece kadına ait hım hııı evet.

0
    1 Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

sperm bankasına gitsinler o zaman

Yorumla
  • hebaba
    hebaba Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

profildeki linke bak panpa ;)

0
    0 Yorumla
  • butterflyblue
    butterflyblue Takip Et
    +1 yıl

Sanmıyorum .

0
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    Mentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı.

evde kalmayalım die :)

0
    0 Yorumla
  • sensizgecmez
    sensizgecmez Takip Et
    Guru Yaş: 57
    +1 yıl

evet aynen anne olmak koca umurlarında değil

0
    0 Yorumla
  • almiraa
    almiraa Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 34%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 356 cevap paylaştı.

kişiye göre değişir

0
    1 Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

çok açıklayıcı bir cevap

Yorumla
  • defne-555
    defne-555 Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.

hayır

.

0
    8 Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

:)

Yorumla
    • defne-555
      defne-555
      +1 yıl

:)

Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

hangsinine hayır 25 yaş üstü çocuk için evliliğe mi

Yorumla
    • defne-555
      defne-555
      +1 yıl

hayır çocuk için mi evlenirsiniz dedin ya ona hayır dedim ben

Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

hmmm kaç yaşındasın

Yorumla
    • defne-555
      defne-555
      +1 yıl

24

Yorumla
    • tigertt
      tigertt
      +1 yıl

umarım ilerde değişmezsin

Yorumla
    • defne-555
      defne-555
      +1 yıl

umarım

Yorumla
  • caatay25
    caatay25 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

yanlıs cevap evde kalcam dıye evlenırler :)

0
    0 Yorumla
  • KinGBeTurk
    KinGBeTurk Takip Et
    +1 yıl

çok doğru klavyeden parmağını kaldır :D

0
    0 Yorumla
  • byraptor
    byraptor Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

bence evet

0
    0 Yorumla
  • MakinaKafa
    MakinaKafa Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

bence hayır :)

0
    0 Yorumla
  • Alikozans
    Alikozans Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

evet mantıklı :D

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Kadınlar çocuk için mi evleniyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Çocuk yapmak için evlenilir mi? 20 cevap verildi
Sırf çocuk yapmak için evlenilir mi? 96 cevap verildi
Sadece çocuk yapmak için evlenilir mi? 19 cevap verildi
Sadece çocuk için evlenilir mi? 19 cevap verildi
Sadece çocuk için evlenilir mi? 8 cevap verildi
Çocuğu olan kadınla evlenmek mantıklı mı? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Japon balıkları için şelale filtre mi, pipo filtre mi daha iyi?
  • Bakımlı biri misin, en son ne bakımı yaptın?
  • Vücudunuzda bakım yapmayı en çok sevdiğiniz bölge neresidir?
  • Renkli bir karaktere mi sahipsiniz, yoksa daha olgun bir yapınız mı var?
  • Hangi ülkeyi ziyaret etmek istersin?
  • Hu huu Napiyosun, bugün saat kacta uyandin?
  • Numara verdiğinize pişman olduğunuz dönem oldu mu?
  • Siteden kiminle saatlerce sohbet edip kahvaltı yapmak istersiniz?
  • İçinizdeki baskın karakter hangisi: semt çocuğu mu, elit mi?
  • Aşkta Gözü Karamısın?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨