özellikle de 25yaş üstü bayanlar artık çocuğum olsun diye mi evlenir. bu erkeği kandırmak bencil bir düşünce değil mi?
Cevabın nedir?
+1 yılevlenmeden mi çocuk edinelim ? Kandırmak ta ne alaka :)
erkekler de yapamaz mı bunu , en azından soyunu devam ettirmek te isteyebilir bir erkek. Şahsen annelik duygusunu tatmak isterim. aşkın geçtiğine, alışkanlıkların tavan yaptığına, evliliğin yıllarca deprem gibi sarsan bir sevdalanışla devam edemediğinin örneklerine bakıldığında çok da yanlış olmayan bir düşünce bence. herşeyden ümidini kesmiş bütün duyguları köreltilmiş kadınların bunu istemesi ne kadar anormal. çocuk istemeyen çok çift var örneğin, çocuğu hayatında başından beri hiç istemeyen insanlar da evliliği değil birlikte yaşamayı tercih ediyorlar. bu daha mı iyi peki daha mı doğru . onu bunu bilmem ama kadın sevmedikten, bişeyler hissetmedikten ve adam ona duygusal anlamda birşeyler veremedikten sonra çocuk doğurması pek imkansız gibi. napıcaz sevmediğimiz biirnden mi çocuk peydahlıcaz böyle düşünen kadınlar var isede Allah bildiği gibi yapsın onları.05 Yorumla- +1 yıl
erkeğin soyunu devam ettirmek istemesi ne peki aynı kapıya çıkmıyormu aman kafanı yorma sende seni seven kadınla evlenir çocuğunu yaparsın takma bu kdr. :)))
- +1 yıl
soy devam ettirmek mutlu bir hayatı paylaşmaktan heyecanlı bir birliktelikten daha mı önemli.eğer öyle düşünseydik önümüze çıkan herhangi birinden çocuk yapar amaca ulaşmış olurduk.
işte bir kadının seni gerçekten sevip sevmediğini anlayamazsın.bu yüzden açtım başlığı.inş. karşılaşmam böyle karaktersizlerle - +1 yıl
düşündüğünü söylemedim ki bu şekilde düşünen erkeklerden bahsediyorum neden üzerine alındın. :)
En İyi Cevaplar
+1 yılKimisi o düşünceyle yaklaşır zaten ekonomik bakımdan kendi ayaklarının üstünde durabilen bir kadın söz konusu ise aşk o yaşlarda ikinci planda kalır. Gerçi 25 o kadar da büyük değil bu söylediğim biraz daha ileri yaştaki insanlar için gerçi aşkın yaşı olmaz derler orası da ayrı:)
00 Yorumla
evet biz erkeklrı kandırıyorlrr bizi kullanıp kullanıp bir mendil gibi atıyorlar.. dememi bekliyorsan beklme... derim vee...
ne lakası var lan.. insan tek basına yasaymazz özelliklede (guy ve lez arkadslar istisna) karsı cinsiz ve cinselliksiz olmaz bu hayat.. bunların meyveside cocuktur zatenn.. ama o meyve ayva gibi hem cok ekşi hemde bir okadar da lezzetlidir..02 Yorumla- +1 yıl
cocuga bakmak o kadr kolay mı alsın baksnn oyle ihtiyacı olanlara bn yardım ederim pek hayır sevrım o konudaa..
artık sper m bankalrıda mevcut bır cocuk için niye gitsin sevmedigi hoslanmadıgı bırınn nefes kokusunu ceksın gıtsın
spermbnka yesil sarsın gozzlu cocugunu alsın kucagınaaa :)
+1 yılErkeklerde yabancı kadınlardan para karşılığıyla çocuk sahibi olup Türkiye'de kendi nüfuslarına alıp yaşıyorlar evliliğe gerek duymadan . Bayanlarda sperm bankalarını kullanıyor sanırım . Sırf çocuk için evlenmek saçma yani evlenmeden de bir şekilde çocuk sahibi olunabilir . Evlilik ayrı bir mesele , kutsal bir mesele .
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
15Cevap
Doğrudur. İnsan bir kere aşık olmuş ve olmamışsa sonrasında mantık ağırlıklı yaklaşıyor olaya.. Ve genellikle de çocuk için evleniliyor ki bana kalırsa da doğrusu bu sen sırf o adama aşıksın diye bu onun bencil, mantıksız, kafaca uyuşmadığın ve doğru dürüst baba olacağına inanmadığın bir adamla evlenip de çocuk yapıp o çocuğun da hayatını mahvetmenden daha az bencilce bir hareket bence.
13 Yorumla- +1 yıl
evleneceğin adama söyler misin ben seninle çocuk için evleniyorum diye.
daha evlenmeden çocuğu düşünmek de neyin nesi.önce eş seçilir sonra o mutlu yuvaya çocuk gelir.
aşık olduysan evleneceğin adamı karakterine göre de değerlendir her aşık olunan adam bencil mantıksız mıymış
hatta hiç bunlarla uğraşmayıp sperm bankasından kafana göre seç çocuğun nasıl olacakmış al - +1 yıl
onu da düşünmedim değil gündemde olduğu dönemler. Tabi o zamanlar daha küçüktüm ama olabilir neden olmasın ki? Ben genelde bencil ve anlaşamadığım insanlara aşık oluyorum. Ne yapayım yani bu durumda? Sırf aşığım diye öyle bir adamla mı evleneyim? Allah nasip eder de bir çocuğum olursa öyle bir babanın evladı mı olsun?
- +1 yıl
+1 verdim.Ben de aşık olurken saflaşanlardanım,o nedenle doğru erkeği teğet geçiyor olabilirim.
+1 yılhacı hiç yadırgama bana geçen sene sorsan aşık olmadan olmaz falan derdim. ama olgunlaştıkça insan öyle düşünmüyor. aşkın ömrü kısa ama çocuğu 1 ömür seversin. ve karşındaki insanla kafan ve şartlar uyuşuyorsa bir ömür huzurlu yaşayabilirsin aşk olmasa da. kandırma falan olmaz zaten mantık evliliği isteyen ona göre konuşur.
02 Yorumla- +1 yıl
senin dediğin noktada güven devreye giriyor, güvenmiyorsan evlenmezsin zaten. bide geçmişte bukadar insanı aileleri evlendirmiş sonra birbirlerini sevmişler kör kütük aşık olmasalar bile. bence asıl tehlike aşkla beraber olur. çünkü aşk bittiğinde tutunacağın hiçbirşey kalmaz gider başkasına aşık olur ve aldatır. ama başta mantık evliliğini kabul etmişse ve karakterli bir insansa öyle bir durum yaşamazsın. illaki bir çekim olması gerek ki kafa uyuşunca bile hoşlanma olur zaten.
+1 yılKadınlar, erkekler gibi bakmaz olaya yani çocuğum olsun diye sevmediği hoşlanmadığı elektrik almadığı bir adamla nasıl yapabilir ki. Bildiğim kadarıyla artık ülkemizde yasak olsa da sperm bankalarına gitmiyor mu bu kadınlar?
03 Yorumla- +1 yıl
adamda bir gün k*çına tekmeyi basar. :)
insan ilişkilerinin temelinde olan birşey menfaat. bu bizim yaratılışımız. cennet olmasa ibadet bile etmez insanoğlu. çıkar iki taraf için de söz konusu.
05 Yorumla
+1 yılBazı kişiler tanıyorum, aradığı Bay Doğru'yu bulamadığı için suni döllenme yaptıran... Bu düşünceye kesinlikle katılmıyorum. Aşık olduğum adamla evlenip aşk bebeği yapmayı tercih ederim.
01 Yorumla
+1 yıl25 yaş üstü bayanlar çocuk yapmak için evlenmek istiyosa maddi durumu iyi olan birini seçer onun altındakiler de yeaaa nolcak birlikte çalışırız yaparız diyecek biriyle evlenirler.
03 Yorumla- +1 yıl
belli bir yaştan sonra mantık devreye giriyor duygulardan ziyade.
+1 yılSevmeden evlenemem,evlenmeden de çocuk olmaz :D
Sadece çocuk için evlenseydim şimdi boyum kadar çocuğum olmuştu :)11 Yorumlao kadınla evlenen erkekte zaten yemek, temizlik ve düzenli seks için evleniyordur. al gülüm ver gülüm
110 Yorumla- +1 yıl
hiç ama hiç öyle olmuyor. bir de şöyle bişey var sanki biri evlenmeyince sakat kalmış gibi yazık evlenemedi aslında iyi kız falan gibi şeyler oluyor:D ya benim bir tanıdıgım vardı kadın kariyerde zirve firması alanında türkiyede ilk beşte ama evli değildi millet ona bile üzülüyordu iyi hoşta bide evlense yazık :D
neden illa çocuk için olsunki yalnızlıktan sıkılmıştır ilerki hayatında yanında olucak bir hayat arkadaşı istiyordur çocuk zaten sonradan gelir beraberliğin bir meyvesi bir hediyesi olarak
04 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılçalışan kadınlar öyle değil ama ev kızları kısmen öyle evlendikten en az 3 ya da 4 ay sonra hamile kalıp eşini evde ve elde tutmak için kullanıyorlar çocuğu
00 Yorumla Kandırmakla ne alakası var ? Adam çocuk ıstemıyor kadın zorla mı yapıyor çocuğu. Çocuk anne ve babanın ortak kararıdır unutmayın
01 Yorumla- +1 yıl
çocuk yapmak şçin adamla evlenenleri diyorum tabi ki kandırmak.adam sevgi aşk için kadını istiyor kadının ise tek düşüncesi çocuk.evlilikte elbette çocuk olacak ama bu evlenmeden düşünülecek bir şey mi önce kendine en uygun eşi mutlu olacağın birisini seçeceksin sonra kendi kendine meyve verir zaten
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılçocuk için değil de evde kalmamak için evlenenler var :D
01 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılElbette hayır.. Kadın eşinin baba olmaya hazır olduğunu düşündüğü zaman çocuk yapar... Evlenmez...
05 Yorumla- +1 yıl
İnan öyle...:)
- +1 yıl
İnşallah Allah herkesi kendisi için hayırlısı olan ile karşılaştırsın :)
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. çok saçma bir soru kadın evlilikte güven arar güvenecegi birini bulursa evlenir ama çocuk için degil hayatı paylaşmak için...
01 YorumlaEvet bencede. Bir donem sonra artik insan kendi ayaklarini uzerinde durmak istiyor ve kendi yuvasini kurmam istiyor.
Simdi 21 im kader neyi gosterir bilemem ama amacim 25 te felan evlenmek01 YorumlaAşık olmadığın birinden çocuk çok kötü bence.
Ben aşk ve çocuk için evlenirim.01 Yorumlahangi kadın sonsuza kadar flört eder tabikide evlenip çoluk çocuğu karışmak için ama doğru insanla.
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. valla ben onun icin bile evlenemicem galiba dsjashjhdsa
01 Yorumlaevet bazıları yaşım geçıyo dıye evlenıyo.ama hepsı değil tabı.
00 Yorumlahiçbir kadın sevmediği adamdan çocuk yapmak istemez.
01 Yorumlabir süre sonra erkeklerde mantık evliliği istiyor bu da bencilce.. sevmeden evlilik olmaz nereye kadar yürüyebılır ki..
08 Yorumla- +1 yıl
aklı başında bir insan mantıksız bir ilişkinin yani sadece aşık olarak yürümeyeceğinin farkındadır.en güzeli aşk +mantıktır. benim aşktan kastım bir öncekimesajaımda yazdığım sevmek hoşlanmak onun yokluğunu hissetmek özlemek vs... dir. bunlar olmadan olmaz.diper taraftan mantık ise karakterli Allah korkusu olan geçmişi temiz iyi aile çocuğu vs... dir.kariyer para vs... değil. ilişkiye bunlar sorgulanmadan başlanırsa ayrılk veya aldatma kaçınılmazdır.
- +1 yıl
kesinlikle katılıyorum size.. ama aşık olurken mantık aramıyoruz, olsun ben seviyorum diye devam ediyoruz. en doğrusu aşk+mantık. farklı bir düşüncemiz yok sizinle. sadece şartlar zamanla '' sevince gidiyorlar artık kendim için uygun olan insanı bulup evlenmek '' oluyor. fazlasıyla bencilce..
aşk sevgi için evleniyoruz o çocukta sevginin bir meyvesi olarak dünyaya geliyor
01 Yorumla
+1 yılsırf çocuk için veya evlenmiş olmak için evlenenler var tabi ki
10 YorumlaİNSAN MUTLU OLMAK İÇİN EVLENİR BİDE SEVDİĞİ İÇİNDE...
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence bir an evvel mal mülk sahibi olayım diye evlenir. ancak %10 luk bir dilimi tenzih ediyorum. Onlar gerçekten yuva kurmak için evleniyorlar.
00 Yorumla25 yaş üstü kimine göre normaldir. Çocuk istemek bir kandırma gerekçesi değil; hayat sebebidir. :)
00 Yorumla
+1 yılPara ve düzenli hayat için. Gödoşlar. Keşke çocuk yetiştirmenin başka yolu olsa.
10 Yorumlaerkeyi sevmedikden sonra ondan olan bir çoçuğu napsın ki
03 Yorumlaevet aynen..
bir ömür kandırırlar %80 ni01 Yorumla
+1 yılÇocuk sadece kadının mı ? ne Saçma bir soru
02 Yorumla- +1 yıl
Evet tabi ki duydum :)
Olsa fena olmaz hany ;-)
14 Yorumlaannelik içgüdüsü napıcan
14 Yorumlabenım ıcın hayır ama bunun ıcın evlenenlerde var
07 Yorumla
+1 yılbence evde kalma korkusu yuzunden :D
00 Yorumlahiç öğle düşünmemiştim aklımda kalsın:))
02 Yorumlaheralde, napıym kocayı ^^
05 YorumlaTabi çocuk sadece kadına ait hım hııı evet.
01 Yorumlaprofildeki linke bak panpa ;)
00 Yorumla
+1 yılSanmıyorum .
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. evde kalmayalım die :)
00 Yorumla
+1 yılevet aynen anne olmak koca umurlarında değil
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 356 cevap paylaştı. kişiye göre değişir
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. hayır
.08 Yorumlayanlıs cevap evde kalcam dıye evlenırler :)
00 Yorumla
+1 yılçok doğru klavyeden parmağını kaldır :D
00 Yorumlabence evet
00 Yorumla
+1 yılbence hayır :)
00 Yorumlaevet mantıklı :D
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi