#İnsanlarıtanımak

Hani Mevlana demiş ya insanlar elbiseleir ile karşılanır fikirleri ile uğurlanır.. Bende şimdi gözlerine bir bakıyorum konuşurken hemen notunu veriyorum.. Çünkü sosuzlar ve şerefsizler hemen gözlerinden belli oluyor birde Allah diyerek her türlü hırsızlık ve haramiliği yapanlar daha net belli oluyor..
Konuşarak tanırım. Konuşmalarından ve konulara yaklasimindan
Tsklrr burciş
Rica ederim 😊😊
Kimi insani cok kisa surede ki onlar ictendir taniriz, kimini de yillar gecse de taniyamayiz. Insanlari tanimak icin ozel bir cabam yok , onlar farkinda olmadan tanitiyorlar. Ozellikle tanimak istedigim insanlar olursa para ile olan iliskisine bakmam yeterli olur.
Rica ederim 😊😊
Şahsen her insanın kendi tuzağına düşeceğine inanırım. kendilerini söylediği sözler bile eleveriyor. Mimik ve konuşma tarzından da anlaşılabilir
Cevap
26Cevap
Kişisel denemelerim vardır. Doğru insan barındırmaya gayret gösteriyorum etrafımda.
Tanımak diye birşey yoktur. Çünkü dünkü sen ile bugünkü sen aynı değilsin.
İnsanlar ile monoton bir hayali isteyenler "tanımak" diye bir şey ürettiler
Makam/mevkii vererek...
Çingene ise babasınin kafasını keser.
Asil ise babasınin hatasina ceza keser.
Paul Auster lisede idolümdü.
Ben insanları 3-4 dakika ıcınde tanırım. Iyi bir dinleyiciyim ve zihin okuyabiliyorum.
Ben o zamanı beklemiyck kadar insanlara guvenmiyorum. Denerim
Bu devirde tanımak için pek birşey yapmana gerek yok zaten kendini belli ediyorlar
İnsanlar iste ..
Dısarıdan bakinca hepsi insan..
İceriden bakinca hersey apacik ortada :/
Ilk bakışta ilk bir kaç cümlede tüm karekterini çizerim.
Birini artik tanıyorum diyebilmen icin ayni evde kalmak, ticaret yapmak, alisverise cikmak, yolculuk gibi seyler yapman gerekir.
konuşarak zamanla tanırım hele ki karşı cinsi artık bazılarının mesafeli olursan 1 haftada belli oluyor amaçları ;)
Benim Kötü günümde takındıklari hal ve tavírlarla tanirim.
Konuşarak o an yakışıklı bile olsa konuşmasında bir şey gördüysem aniden soğurum
İlk yalanını yakaladığım anda soğurum ondan.
Sadakatten ve sadakatsizlikten
Konusarak ve vücut diline bakarak
Konuşarak tanırız tanışırız 😂
Tanımam benden uzak olsunlar yeterli.
Akisina bırakıyorum bu ara
Bende senin gibi yapıyorum
Zaman ve emek isteyen bir şey bu..
Çiğ süt?
Tanıyamıyorum :)
Insan sarafi olunca konusmadan bile anlarsin.. ;)
Koklayarak:d
Zamanla.
Baktığımda
Çok doğru bir söz,
Konuşarak
Alislveris yaparak
Konuşarak tanıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar