Lütfen dikkate alın arkadaşlar; Abim beni çekemiyor mu?

Iki tane abim var büyük olan ile çok iyi anlaşıyoruz ancak küçük olan her şeyime çok karışıyor en ufak işi bile bana yaptırıyor örneğin evden içeri girince ayakkabisini içeriye kendi almıyor bana aldirtiyor büyük olan da karışıyor ama bu kadar değil benim odamı kendi odası gibi sahipleniyor televizyonda bir haber görünce örneğin bir kız başka birisine kacmis diyelim bastıra bastıra diyor ki ben o Adamın yerinde olsam o kızı vururum ben namusluyum namusum için her şeyi yaparım veya annem ile bir konu geçti tartıştık anneme niye kızının kolunu bacagini kirmiyosun dedi bende sende bunu istiyosun Dimi zaten dedim biyik altından güldü sanki ben ona batıyormuşum gibi hissediyorum yani sanki ben acı çekince zevk alıyormus gibi anneme babama diyor kızınızı özel okullarda okutuyosunuz ya, kızınızla kalıcaksınız kızınızla o zaman görcem ben sizi diyor ya da mısal dayımın telefinunda fotolarım vardı, Küçük abim bunu gördü Beni odaya çekti Bana agza alinmicak kelimeler söyledi Diyo ki Benim fotom bile yok orda seninkinin ne işi var senin her gittigin yerde sana bekar mısın diye soruyorlar dayım gidicek köye seni millete gostericek falan demeye başladı Illa bütün makyaj malzemelerini cope mi atiyim onu mu istiyorsun dedi Benim de artık ona cevap vermeye tenezzulum yok Karı gibi cenesi var artık susuyorum ama mısal büyük abim yani O da kızıyor böyle sevgili işlerine makyaj işlerine Erkek Kanka işlerine Tamam eyvallah haklılar çok da doğru değil Ama Ben hata yapa yapa öğreniyim Çok büyük hata yapacağım zaman durdursunlar beni en ufak hata da tehdit ederek değil Yok sana şöyle yaparım yok böyle yaparım Benim bundan hiç bir korkum yok
Hatta yalvaririm sırf yapması için Yaparsa bile yapmazsan adam değilsin lan derim, bana yardim edin lütfen yani dayanamıyorum artık umarım okumuşsunuzdur yorumlar için şimdiden teşekkürler neden böyle anlamıyorum
Lütfen dikkate alın arkadaşlar; Abim beni çekemiyor mu?