Mesela bir mesaj atıyorsunuz ve o kişi size 5 saat sonra cevap veriyor veya anında cevap yazıyor.

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bundan daha saçma, daha apppptalca daha malllllca gerrrrrzekçe bir şey daha olamaz. İnsan sevdiğini kıytırık bir telefonla kıyaslayamaz. Tabi bu insan olan için geçerli. İnsanlık çizgisinden çıkmış bir hayyyyvanat elbette mesaj cevap süresiyle de kıyaslar, facebook arkadaş grubuna ekleyip eklememesiyle de kıyaslar hatta o gün ki hava durumuyla da kıyaslar.
Bence anlarız. Çünkü hemen hemen hiç kimsenin elinden telefon düşmüyor. Tanıdığım biriyse zaten ne tempoda çalıştığı hakkında fikrim olur. O saatler dışında bile attığım mesajlara geç cevap veriyorsa bir daha yazmam.
Birini sevdiginde kulagin gozun telde oluyor mesaj attu mi aradi mi manyakligi :) bu durumdaysaniz kurtulun bir an once ve gelelim soruya ben bazen okuyup cevap yazmayi dahi unutuyorum su mesaj evresini de gecmek istiyorum artik cok sıktı 2 ekmek al yzip eve ekmek almadan geldyse kavga etmej istyrm :)
Tam olarak buna dayanmak doğru değil.. belki işim gücüm var.. her dakika telefonun başında bekleyecek değilim ya.. konuştuğum an geç yazarsam ya haber etmeden çıkarsam o zaman belki sorarım noldu, meşgulmusun falan filan işte..
Cevap
35Cevap
Hadi işi varsa gadasi
İşi olabilir sonuçta bunlarla değer ölçülemez. Hissettirilir.
Tabiki anlarız insan değer verdiği insanla konuşurken aksatmaz dakikasında cevap vermeye özen gösterir eğer işi yoksa tabi
kesinlikle katılıyorum önemsemek ilgilenmek demektir ilgilenmesi hızlıca yazması ya da yazıp yazıp silmesi bile verdiği değerın gostergesıdır :)
Anında cevap veremeyebilir, insanlar çalışıyor sonuçta ama günlerce cevap yazmamak önemsemediği anlamına gelir.
Elbette , hatta meşgulüm gibi bahaneler değer vermediği için . İnsan sevdiğine iki eli kanda olsa fırsat yaratır.
Hayır, belki o an isim var ya da 7/24 elimde telefon ile dolasmiyorum.
Anlayamassın çünkü telefon bağımlısı biri olmayabilir.
Birinin değerimi anlamasına ihtiyacım yok sadece aciliyet durumunda mavinin çabuk yanmasını beklerim
Ne kadar meşgul ya da işsiz olduğunu anlayabilirsin🎈
Alakası yok. Gördüğümüz zaman müsait olmayabiliriz.
Hayır meşgul de olabilir. Herkes Telefonu elinde gezmiyor. İnsanların birbirine verdiği değer kavramı bu kadar basitleştirilmemeli.
Gördüğünde yazmali bence, her animiz bir olmuyor tabiki
Anlayamayız. İsi vardır, o an cevap verecek durumda degildir vs her seyi kisisel algılamamak lazım.
Anında cevap vermesini beklemiyorum görünce cevap vermeli
5 saat sonra cvp gelyosa verdiği değer tartışılır tabi ama yoğunluğa göre gecikmeler olur onda sıkıntı yok
Ve çok soru soruyosun 👊
Bildirim geliyor devamlı sinir yapma hemen
Herkese sn sinfr cevap veriyorum sarjim oldukça ama değer bilmiyorlar
Elbette bence önemli bir şey bu
Ama her zaman bu hızda cevap bekleyemeyiz insanların bir yaşamı var
Önemli olan bu yönde kast olmamasi
Hemen cevap verirse deger veriyor demektir ama cogu arkadasim yarim saat bir saat sonra cevap yaziyor :(
Her zaman degil, belli bir sureden sonra fikir yurutulebilir.
cevrimici olup gec cevap veriyosa sizi s*klemiyor demektir
Aynen geç cevap veriyorsa engelsiz yaşam süremez malesef
Evet. Anlarım söylediği kelimeler ve cümlelerden.
Kriterim tam bu olamaz.
Kısmen anlıyabilirsin.
Hayır, süreyle pek alakası olduğunu düşünmüyorum.
Evet anlayabiliriz knk 😀😂
İkizler değilse anlarsın
Belki konu üzerin de düşünüyor olabilir.
Bunu sık yaparsa oyledir
Anlayabiliriz geç yazıyosa değersizdir
bu da soruldu ya helal
elbette takmayan adam dakikalar sonra yazar.
Tam değil her zaman uygun olmayabilir
Tabiki. Elimden geldigince anlik dönerim
herzaman değil ama olabilir
Mesaj ne Ya
Hemen atarsa değer veriyor demektir
Anında vermesin 2 dk sonra versin
Anlayamayız
Evet abi lan
anlaşılmazmı ya
Kesinlikle.
Kesinlikle
Saçma biraz