Bundan daha saçma, daha apppptalca daha malllllca gerrrrrzekçe bir şey daha olamaz. İnsan sevdiğini kıytırık bir telefonla kıyaslayamaz. Tabi bu insan olan için geçerli. İnsanlık çizgisinden çıkmış bir hayyyyvanat elbette mesaj cevap süresiyle de kıyaslar, facebook arkadaş grubuna ekleyip eklememesiyle de kıyaslar hatta o gün ki hava durumuyla da kıyaslar.
Bence anlarız. Çünkü hemen hemen hiç kimsenin elinden telefon düşmüyor. Tanıdığım biriyse zaten ne tempoda çalıştığı hakkında fikrim olur. O saatler dışında bile attığım mesajlara geç cevap veriyorsa bir daha yazmam.
Birini sevdiginde kulagin gozun telde oluyor mesaj attu mi aradi mi manyakligi :) bu durumdaysaniz kurtulun bir an once ve gelelim soruya ben bazen okuyup cevap yazmayi dahi unutuyorum su mesaj evresini de gecmek istiyorum artik cok sıktı 2 ekmek al yzip eve ekmek almadan geldyse kavga etmej istyrm :)
Tam olarak buna dayanmak doğru değil.. belki işim gücüm var.. her dakika telefonun başında bekleyecek değilim ya.. konuştuğum an geç yazarsam ya haber etmeden çıkarsam o zaman belki sorarım noldu, meşgulmusun falan filan işte..
En İyi Cevaplar