En son üniversitedeyken deney yaptığımızda kızın biri şunu yap bunu yap diye emir vermişti ama ağzının payını çok güzel almıştı.. Sanırım bana emirli konuşamazsın emirden hiç hoşlanmam yaparmisin demeni istiyorum demiştim ondan sonra gayet kibar davranmıştı bana..
Yabancıyla kötü olur. Samimiyetim olanla, bende aynı konuştuğum için sorun olmaz. Karşındakinin niyetinden eminsen, sorun olmaz bence. Birde şunu yap değil _ şunu yapar misin değil _ şunu yapalım diye konuşurum.
çok samimi arkadaşımsa sorun olmaz ama tanımadıgım ya da yeni tanıdıgım biriyse ilk günden emrivaki davranıyorsa tavrımı koyar uyarırım daha kibar olmasını. yoksaki ipleri eline alırsa kurtulamazsın.
Tavrımı koyarım, bu tip insanlara ifrit oluyorum. Hele ki bir de ben karşıdaki kişiye tamamen çıkarsızca onun iyiliği ne olacak bir işini görüyorsam ki var böyle biri. Şeytan diyor gırtlakla!
Ondan bir seyi isteyecegim insan zaten samimi oldugum bir insandir beni bir sey istemek icin iki buklum edecekse hic arkadas olmayalim emir kipiyle konusurum tabi
Patronumda olsa çıkar giderdim is hayatında olsaydim. Mesleğim gereği öyle bir tepkiye maruz kalmyacak olsamda saygı çok önemli her konuda. Kimse kimseden üstün olmamalı.
En İyi Cevaplar