Ben kova burcuyum burçlara pek inanmam ama genellikle %90 yay erkeğine aşık olmuşumdur. Yay erkekleri de bana. :)
Sizce neden? Yay erkekleri nasıl kızlardan hoşlanır ki?
Sizce neden? Yay erkekleri nasıl kızlardan hoşlanır ki?
Valla bende yay erkeğiyim. Kova severlerdenim. Aslında ikizler ve terazide hava elementidir. Onlarda bana çekici geliyor...
Yay erkeği öyledir böyledir, şöyledir...Tartışılır, tartışın zaten... Ama ben önce dürüstlük ararım. Dürüst değilse değil hava elementi, saf oksijen elementi de olsa ıı ııhh... Ha bide sigara içmeyecek. O önemli. Sigara içen bayan ne kadar güzel olursa olsun tüm hislerimi yitiriyorum. Elimde değil, n'apayım...
Bu gibi soruların cevapları için genelde burç yorumları ve astroloji ile ilgili sitelere başvurulması gerek bence.
Ama ben yine de bir yay erkeği olarak nasıl kızlrdan hoşlandığımı söyleyeyim;
uzun boylu, açık tenli, renkli gözlü ve açık renk saçları olan kızlardan hoşlanırım.
Yay burçları genel olarak çeker zaten dişisi de erkeği de .
Yay burcu ateştir, sen de havasın. Ee hava ateşi coşturur. O yüzden etkilenmen normal.
Güzel dolu bir birliktelik olur fikrimce :D
kısa boylu cıvıl cıvıl cilveli kızlardan hoşlanırlar kardeeş
Cevap
6Cevap
Biliyormusun ben de kova burcuyum benden hoşlanan dikkatimi çeken bir erkek var o da yay burcu henüz net bir şey yok ama ilerde aramızda bir şeyler olacak miş gibi hissediyorum
Yaylar tehlikelidir. O yüzden hoşlanabilecekleri kız tipi zor. acgözlülük var.
su ankı flortumde kova burcu bende yay :)) isteklı arzulu özgürlüğü seven ayak uyduran bakımlı her ıstege cevap verebılıen zaten bunlar kovanın ozellıgınde var
Yakın bir arkadaşım yay burcu ve eğlenceli, haraketli , şirin kızlardan hoşlanıyor. Hani yerinde duramayan biriysen tamamdır etkilersin.
bak ben yay burcuyum ve buraya girip bu kadar basit bir sorunun cevabını burda arıyan kızdan kesinlikle hoşlanmam
bir şey sorabilir miyim size
yayı sıkmıcaksın özgür bırakıcaksın en temel meselesi budur
Yay erkekleri genelde özgürlüğüne önem verir ve onu fazla sıkmamak gerekir, ben de yay burcuyum katılıyorum buna sana da öyle denk gelmesi ilginç :D
Benim favorilerim terazi kova yay aslan koç
özgürlüğünü kısıtlamayan ve ateşli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar