+1 yılyazlikta felan tek basima odada uyuyamiyorum hatta annanem odada oldugu halde yataklarimiz arasinda bir metre felan var korktum ayak ucuna yatiyim dedim baktim uyurken kadin ayagini gozume sokucak geri yatagima donup sabaha kadar muzik dinlemistim korkudan sdfgsfs 5*
11 Yorumla- +1 yıl
korkma bu kadar ya gerçekten korkma ya..) altını ıslattığı için 18 yaşında muşambayla annesinin bez bağladığını yazan anneler var altını ıslatıyor oğlum altına muşamba bez bağlıyorum 18 yaşında diye bende sanırım hep küçüklüğümden beri muşamba bezden ve muşambayla bezlenmekten korkardım hep..))
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 363 cevap paylaştı. uykum yoksa ynede yattysam korkablrmm ama uykum olrsaa ztn 5 dkya uyurm yatağmn verdiği huzur daha ağr basar :))
0114 Yorumla- +1 yıl
Sen sağol arkadasım öyle bende korkmam yalnız bir gun uyurken biri beni boğuyordu kabus gördüm harbiden kötüydü yani çok nadir olur uyanınca öyle kabustan tabi biraz kötü oluyorsun yani,geçende öyle birileriyle mücadele ediyordum rüyamda sanırım dünya hayatında kötü gidiyor çoğu konuda sıkıntılarım var beyinde toplanınca böyle rüyalar oluyor sanırım.
- +1 yıl
Yani aynen bilemiyorum samimi arkadasım yok benimde öyle sadece kız arkadas konusunda değil tabi ya olmayınca olmuyor istediğim gibi değil hicbir sey sıkıntı olumsuzluk salak salak yıllarca beni iş vs konusunda mahküm ettiler internet vs halbuki isler torpille adamın olursa oluyor buyük bir kinim ve nefretim var yani insan vs şubu hersey hikaye şansın ve aileninde gücü belirliyor hayatını akısını,yanlıs meslek seçtirmek olmamalı zaten berbat hersey olsada bir sey olmuyorda lafın gelisi is diyorum.
- +1 yıl
Yani benim yeni dün 29 yasına girdim.) ya aslında muhasebe diye aptal bir bölümü seçmeme sebeb oldular lise meslek lisesiydi 2003 2005 arası 2 yıllık musasebe sakarya üniv.sapanca meslek yüksekokulu mezunuyum 2005te oldum sonra yok askerlik bahenesiyle iş olmadı 2007 oldumu bende 4 yıllık ısletme aöf tamamladım 2005.2007 arası sonra 2008 sonuna kadar gene iş olmadı askere gittim geldim 5ay yaptım 2009mayıs geldim sonra kendi isimi kurana kadar 2011 martına kadar gene olmadı yani simdi ifade edebildim mi biraz yani anlattım sana samimiyetine güvenerek yani dahada anlatırım yazınca yani.
- +1 yıl
Sağol oncelikle yani arkadasım ozcan vardı ünivden benden sonra mezun oldu ikinci sınıfken o birdi iste annesi onu sirketteki müdürü tanıdığı icin annesi yemek ve evleri toparlamaya gidiyordu iste para alıyordu ordan tanımıs ve ozcanı almıslardı ise ozcan hicbir kriteri tutmadığım halde aldılar demisti iste yani bende yasadığım sureci.anlatmak istedim dahada varda sıkmak istemem musadenle sen yazdığında anlatırım velhasıl böyle yani.
- +1 yıl
Bakalım işte gene kendi işimle ilgili olabilir yalnız kafama takılan birşey var 98 ya sonu bana hep yaşla ilgili geliyor acaba dedim 98 doğumlumusun sonrada yok artık falan dedim çünkü hep doğumla ilgili olurya kafama takıldı eğer yaşla ilgili değilse değil diyebilirsin sadece merak ettim ondan yani.
- +1 yıl
Yani önemli olan en azından birseyler konusabilmek ben sana anlatabildim biraz sorunlarımı yani sağol gene anlatırım önemli değil yani gecen thor filmini izledik arkadasla üç boyutlu gözlükle fena değildi yani üç boyutlu yani iyi sayılırdı fantastik filmdi ben pcde izlemeyide seviyorum korku..))
- +1 yıl
Vay be bendensin bu eserin varya eser ismim bu arada fear 1 fear 2 fear 3 ful bitirmisimdir pcde ben bircok silahlı oyunda bitirdim calofdty battfield calofdaty blackops gibi yani yılların oyuncuyum normal oynarım asırı değil strateji sevmem oyunu,bu arada bir kızın böyle pcde yüksek seviyede oyun oynadığını görmedim fear vs gibi oynayıp bitirdiğini hı ne dersin acaba ilkmisin severim bende farklılığı.))
- +1 yıl
Aynen bende silahlı oyunların hastasıyım ayhan sicimoğlunun deyişi gibi hastasıyım diyo ya yani.kling floor zombi oyunu indiremedim az kişi paylaşıyor u-torrentte bakalım arkadaşla online evine gidince oynadım kahkalarla güldüm zombileri görsen komedi yaw,long of deadıda bitirmiştim zombi oyunu yıllar öncesinin,bu arada seni sevdim yani harbi oyun yönünü yani alışıkmışın dışında güzel birşey oyun sevmen aynen yani..))
- +1 yıl
daha dün outlast indrdm basladım braz mde bulandrıcı ama gzel :D nfsnin oyunlarını çok oynardım ya aslnda şuan en çk oynamak istediğim wolfteam ama online ve para üstne kurulu oyun ya her ay düzenli para yatrman lazım yoksa oynayamazsn o oyunu çok hızlı bir oyunn o yzden bazıları beceremyo sevmyo oynadn mı hiç ?
- +1 yıl
Anladım ama para işide sıkıntılı ya,nsf shift oynardım ama baydı artık oynamıyorum onuda birde u-torrent"ten mi oyunları indiriyorsun birde kuzenle dalga geçtiğimiz konu vardı 1.5 sene önce partlı indiriyordum sonra kuzene dedim ki artık cd-den oyun alma döneme bitmiştir cd"ciyi tedavülden kaldırıyorum zaten o zamanlar arkadaşım u-torrenti kursana oğlum diyordu partlı indirdikten sonra evde u-torrenti kurup tamamen yeni çağı başlatıp karanlık çağı cd"ciye para verip oyun alma dönemini bitirdim.
- +1 yıl
Eskiden alırdım arkadaşa giderken vcd film 1 liraya izlerdilk arkadaş beğenmezde bazen nerden aldın diye filmi geçen buluştuk eser dedi ne günlerdi ya güzel zamanlardı harbi onun bile zevki tadı başkaydı dedi öyle dedim olum alırdım film korku yok berbat amatör derdin bir film beğendiremedim sana dedim öyle güldük yani eskininde böyle anıları var şimdi dersen oo otur nettten site aç istediğin filmi seyret ister partlı seyret ister tek part harika yani hızlı bir sirkilasyon var yani değişim var.
- +1 yıl
Aynen şimdi bir konu var pek söylemek istemiyorum dün biri soru olarak yazmış kız yazanda şimdiki liseye giden kızları görüyorum diyor etekleri kısa bizde öğrenciydik böyle değildik diyor yani bakıyorsun dizileri tv de göre göre sanıyorlar hepsi yıldız halbuki onlar bir avuç yani tamam oyuncu süper paralar kazanıyor zenginde oluyor ee peki milyonlarca kız olabilir mi olamaz sonuç yine bana hüsran mükemmel zengin evler süper lüks ama yok böyle birşey az kişide var zenginlik,hayal ile gerçek..
- +1 yıl
Yani birde paranın gerçeği var sanıyorlar kolay değil kardeşim oyuncu kolay gözüksede arkan olucak olmuyor yani birde maça gitmiştim iki kız gs stadında pasa cep telefonuyla resmini çekip facebooka atıyorlar böyle yaptım şöyle yaptın tabi yapınca paralar sana geliyordu öyle olsa eyvallah kardeşim bugün ünlü bir oyuncu 12 saat ya 12 saat çalışıp reklamda oynayıp 500.000 lira kazanmış tamam ama o ünlü senin öyle şansın yok niye bu çaba yalancı meme emen bebekler gibi komik yan gerçekten yap
- +1 yıl
Yani geneli kasdettim yani çoğunluk kızlar falan olsun kızları yani çoğunluk yani boşver önemli değil böyle işte herşey farklı artık böyle yani eskiden kara kutu atarim vardı ne günlerdi hele ki disket oyunları bilmem hatırlarmısın yani güzel günlerdi 1990 lardan bahsediyorum yani farklıydı oyuncaklarım vardı ninja kablumbağalar leonarda vardı ne oynardım yani bizim devremiz zamanımızda güzeldi tasolar cam şişe kola,birde muşamba bezler olurdu mavi onla bezlenirdik hazır bez yoktu asılırdı ipe.
- +1 yıl
Yok sadece abartı yapanlar devamlı havalarda olanlardan bahsettim yani ama senin durumuniçin anlattığın üzgünüm sıkıntılar yaşamıssın bende farklı yasadım ama üzmek falan maksadım yok sadece genelleme yaptım yani şimdi nasılsınasılsın iysin dimi aman yani iyi ol benimde çok keyifsiz zamanlarım oldu yani sıkıntı vs. İçin umarım keyfini kaçırmamışımdır yani.
- +1 yıl
Yani öyle benimde öyle merakım yoktur zaten herseyden sıkıldım herkes basma kalıp olmak zorunda değil birileri istediği icin ya da insanları sevmekte zorunda değilim tiksinmekte iriti olmakta bana kalmıs yanlış anlama senle ilgili değil dediğim sadece bazen baktığın zaman boş olduğunu görüyorsun iste bazı şeylerin yani ama genede bu konudan çıkarım keyifli konular konuşucam yani.
- +1 yıl
Yani bende bıraktım yani şöyle 3 yıldır ay tek kere bakıp çıkıyorum ilk zamanlardaki hevesim falan yok yani aynen öyle duruyor ne yapıcam sanki hep aynı şeyler onu paylaştı bunu paylaştı ne oluyor paylaşınca hesabım artıp param mı çoğalıyor boş şeyler aynen ya ona bakıcağıma oyuna bakarım ya da film izlerim hiç değilse izlediğim filmde olsun kısa sürede olsa kafam dağılır azda olsa keyfim yerine gelir filmi izlediğim anlarda yani aynen yani..)
- +1 yıl
kesnlkle yaa .s gereksiz pis bir site zaten amacıda belli facebook yüzünden ayrılan çok insan varr hatta onlardan biride benmm ilşkm facebookta yediği haltlar yüzünden berbat bir duruma geldi ve olaylar dahada gelişince bitti yni hiiç gerek yok ya :) kesnlkle açarsn bir ktap okursun falan daha iyi olr :)
- +1 yıl
Aynen ama şuda her zaman bir hata varsa yani kesin suçlu olarak başka şeyi göstermekte kolaycılık senin için demiyorum ya itiraf siteleri var facebookta falan inanılmaz şeyler ya dedikleri kadınların falan madem öyle bir devirde yaşıyoruz güvenin olmadığı bir halt yemenin gurur ya da aldatmanın mağrifet sayıldığı bir durumsa yani ziya kaptanın dediği gibi telegolde "baba ben hiç almayayım o zaman öyle arkadaşta olmasın aşkta olmasın golde olması yani"işin esprisi bir yana herkes bozulmuş kısaca.
- +1 yıl
Yani çok türlü insan var sonuçta dediğin gibi doğru söylesen hakaret ediyor örneğin bana değil tabi biri soru sormuş sorusunu beğenmemiş örneğin sanane diyor mesela bunun gibi tabi ki ben detaylı çok geniş bilgim var bazı şeylerle ilgili ama burda ifade edemem açık olduğu için neyin neden olduğunu biliyorum yani saygısızlığıda ama takmıycan arkadaşım boşver salla gitsin ya ne demiş ne yapmamış saygısızlık illaki oluyor amma velakin saygı bekliyen kim ki saygısızlık beni etkilesin..
- +1 yıl
aynenn bu sadece burda olmuyor zaten bizim ailede halamlar bize gelrse herkez ne konuştuğuna dikkat eder halamlar koyu mhpli hepsi birer bozkurt e haliyle ailede herkezn görüşü farklı oluyor öyle olunca bazen ufak tefek tartışmalar oluyorr ama hep alttan alırım bozkurtları :) bozkurtlar diyorsam aşağlamak için değil nasıl söylenir bilemiyorum o yzüden bozkurt diyorm :)
- +1 yıl
Hımm yani bazen nabza göre şerbet önemlidir önce bakarsın halan nasıl iyi insansa seni seviyor iyiliği varsa gerekirse idare ediceksin çünkü iyibir insan olduğunu biliyorsun mümkün mertebe bu konulardan konuşmamaya çalışıcan siyasetten ama değil ise tersi ise yani çok fazla aran yoksa o zamanda kendini çekindirmeden direkt kafandaki düşünceyi yapıştırırsın ama belli değeri hatırı varsa idare edersin bilirsin özü önemli insanın özüne bakıcaksın..
- +1 yıl
öyle tabi dediğim gibi gereği yok zaten bir inanıştır yani kimsenin görüsü değişmez tartısmayla o yüzden uzak dur bu tartısmalardan yani zaten haklı veya haksız olsanda bu tip konularda önemi yok arabayı başkaları sürüyor ne desek boş sonuçta günlük yaşam veya kendi dünyamızın sorunları ağır basıcak her daim..
- +1 yıl
Anladım sağol yani iste bazen oluyor aslında insanın icinde hep bir eksik yalnızlık oluyor belkide olumsuzluklar vs. olsun yasadığım icindir ama yapıcak birsey yok yaşıyorum bakalım hayırlı olur hersey diyim olumsuz düsünmek ya da inancı kaybetmek istemiyorum iyi geceler kib yarın grs..))
- +1 yıl
Geçen gün hayalet vidiolarına bakim dedim you tobe"dan sonra 2003 yılında olan bir vidio çok etkiledi beni otelde geçiyor konu ses geliyor görevli odaya çıkıyor kapısına sonra kapıyı açıyor içersi odanın gözükmüyor resmen eğer vidioda doğruya benziyor yani resmen varlık çıkıyor tamam bir sürü palavra vidio var ama bu gerçekten öyle değil ben bile görünce bune dedim tüylerim kalktı gerçekten etkilenilmiycek gibi değildi yani..)
- +1 yıl
Hı hı yok canım yani o kadar değilde hı hı..) bence evet ufo olayı banada inandırı gelmiyor yani açıkcası izlenen vidiolar tamamen hikaye yani eskiden popilerdi artık hiç ilgimi çekmiyor yani hikaye bir konu tabikide,yalnız eskiden küçükken tv"de gece sırlı olaylar böyle 3 harfli konular canlandırmalı anlatırdı ne korkuturdu zaten birkaç programndan sonra kaldırılmıştı sene 1996 mı onun gibi dönemlerdi yani ama harbi ürkütücüydü ama boşver bu konuları senide ürkütmeyim velhasıl böyleydi eskiden
- +1 yıl
Yokya aynen artık önemli değil korkmam bende yani sen korkusuz olmalısın arkadaşım olmaz korkmamalısın hı hı:)) küçükken olurdu gece akrabaya babaanneye giderdik yaşımız 8-9 arası kalırdık gece olunca herkes yatardı ev soğuk ve büyüktü biraz tuvalet uzaktaydı korkudan gidemezdim tuvalete bile yatınca komikti o zamanlar kuzende komikti şimdi görüşmüyorum ya altını ıslatırdı yanımda resmen yatarken annesi elinde muşamba bezle altını bağlardı bende yanında yere yatakta yatıyorum korkudan gidemezdim
- +1 yıl
Hımm güzel yere değindin benimde aklımdan geçiyordu hele ki küçüktüm gene 8-9 yaşındayım cam şişede kola içmenin tadını hiç unutmuyorum yani ama dediğin gibi sonra büyü resmen sindrella gibi bozuluyor saat 8 ile 12 arası otomobille partiye gidip 12 den sonra herşey eski haline dönen kızın durumu masalı gibi oluyor büyüyünce ama eskiler iyiydi güzeldi kedi bakardım yavruyken alıp bahçe vardı o zamanlar beslemişti kedileri çok severdim süt verir sandığın içine yuvalarını yağardım kışın yatardılar
- +1 yıl
hımm benin senelerim geçti bilmez miyim sarı kedim boncuk küçükten büyüttüm annesinide küçükten büyüttüm yavrusu oldu boncuk koydum adını sarı süperdi ya acakınca atlar camın üstüne içeri bakar sonra inerdi bir saniyelik atlayışla kendini belli ederdi güzeldi en azından o fırsat varken o zevki yaşadım yani şimdiki gibi sıkıcılık çökmeden önceki fırsat ve şanstı yani.))
- +1 yıl
Yani öyleydi yani ama genede o zamanlar buda anlatılmaz ama ne yapim kuzenin alt ıslatma sorunu vardı muşamba bezler vardı mavi ve pembe o zamanlar bize bile kalmaya gelince gece bezlenirdi balkona asılırdı ve bir çok yerde balkonlarda renk renk asılırdı muşamba bezleri onlarıda unutamıyorum çok gördüm çünkü sen hatırlıyormusun onları yani.)
- +1 yıl
Seni gibi sanki suçmuş gibi sende mi barbie aldın hıı kulağını çekicem şimdi eskilerin kızması gibi..) o değilde turtles hastasıydım leonardı kablumbağa oyuncağım vardı april vardı kız oyuncak ya ama millet zenginde tümünü almıştı tam takım birgün zengin bir arkadaşına gitmiştik birine çocukta hepsi tam takımdı içeme nasıl oturmuştu varya ah işte yani o zamanlar baya paraydı pahalıydı oyuncaklar yani.. bibaplar raksediler çocukta hepsi vardı süperdi zenginlik işte yani..)
- +1 yıl
Yok aman arkadaşım öyle düşünme yani özür,haklısın yani tamam sıkıntı yok tamamdır yani,ben yazarım ne zaman istersen at bazen insan öyle bir sıkılıyor ki ne bilim işte çok oluyor gerçekten hiçbirşey yapası gelmiyor insanın sadece sordum ki öğrenim diye yani yazdım sormasam bilemezdim yani..)
- +1 yıl
sağol dediklerin doğru arkadaşım katılmamak mümkün değil..) bu ara canım sıkkın 127 hours diye filme bakıyorum dağcı yaşanmış gerçek olay kanyona gidiyor araya düşüyor iki konyonun düşerken kolu kayaya sıkışıyor kimsenin habari yok tabi tek 127 saat yapışıyor kolu kayada en sonunda kolunu kesip kurtuluyor gerçek kahramanı olayı yaşayan gördüm belgesel kanalında bizzat gerçek olaydan esinlenmiş bir film yani..)
- +1 yıl
hım iyi ya sizin ki ile benim durumum alakası yok sizin elbet güzeldir yani..)) işte herşey böyle hayatta kimi insanda zengin gençte olsa bir sürü imkanı ya da huzuru var kafası rahat,para harcıyor meselem onlara özendim ya da öyleyim diye değil ama dediğim gibi benim sıkıntıyla geçti böyle yaşanmış geçmişi değiştirme imkanın yok..)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorkunun ustune gidecen ki hayatini olumsuz etkilemesin benimde cogu defa korktugum seyler oldu ama kacmak yerine ustune gittim ve artik hic bir etkisi kalmadı ustumde
00 Yorumla
+1 yılvar eskı kız arkadasım . o yuzden eve cıkmadı unı de yurtta kalıyodu
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yılBir zamanlar bazi psikolojik problemlerim vardi. Gece anneannem ben uyuyana kadar beklerdi. Isiklar ben uyuyana kadar kapanmazdi evde. Hala tam atlatamadim. Yani o kizlar masallarda degil gercekte de varlar.
018 Yorumla- +1 yıl
Atlattim artik o kadar yogun degil uyayabiliyorum
- +1 yıl
Öyle tabi haklisin
- +1 yıl
Iyiyim iyiyiim :)
- +1 yıl
ben erken yatarım çünkü çok çabuk uykum gelir uykucuyum çok severim uykuyu mesela dün uyuyakaldım :D
- +1 yıl
hayır telefon başında :) erken kalkmayı seviyorum ben :)
- +1 yıl
hımm telefon var alarmı var demek istiyorsun yani anladım yani,tabi ki ben o kadar değil öyle çok sevdiğim söylenemez birde gerçi konu değil ama devamlı resmini çekip facebook"a koyan kız tipleri varya ya ne bilim komedi geliyor sanki holweed yıldızı olsa anlarım hayranları takip ediyor derim ya arkadaş koyunca ne oluyor paran mı artıyor ünlü biri 7 saat reklamda oynar çekimle uğraşır alır 500.000 adı üstünde ünlü sen ünlü değilsin yani milyonlarca kız kendini dizi yıldızı sanıyor bu çok komik.
- +1 yıl
ahahaha :D:D süpersin ya :D evet haklısın ben de öyle düşünüyorum :D
- +1 yıl
Yani bazen saçma salak geliyor neden dersen böyle dedim diye ukala biri sanma beni asla öyle değilimdir sadece okuduğum olsun birde gördüğüm olsun abartı buluyorum yani bir kere maça iki kız geldi önde oturuyorlar gs maçıydı sonra inan maça baktıkları çok paso elinde iphonu çek babam çek resmini at faceye ya kardeşim iki izlede birşey gör bu kadar abartı komedi para gelmiyor he tanıdığın vardır dizide oynatır ya da durumun vardır lafım yok niye şansın vardır ama öyle durumun yoksa hikaye..
- +1 yıl
oha ben takımımın maçına gitcem de fotoğraf mı çekcem bir saniyesini kaçırayım kudururum. gerizekalılar
- +1 yıl
ben trabzonsporluyuuuummm :)))
- +1 yıl
hım yani desene ilginç yani,şimdi biliyorsun dershaneler kapanıyor ama özel dersi nerden alıcaz biliyormusun::::belli bir bölge ya belli bir bölge ya oraya atamıyor topu orta yapıyor kanat yok kanat yapıyor orta yok aauu..bip gökmen özdenak"tan alıcaz kuzenede dedim açıcan tv.yi matematikten sıkıntın mı var izliyceksin gökmen abin ve diğer yorumcuları ne güzel saati 250 liradan bedava ders alıcan bak bakalım sonra matematikten soru çözme sıkıntın kalıyor mu dimi 4 saat izle 1000 lira kar et.))
- +1 yıl
kusura bakma haftasonları giriyorum sadece yorumu da yeni gördüm :) evet haklısın çok
normalde korkmam ama kötü rüya görürssem çok korkarım hatta susuzluktan ölsem bile su içmeye gidemem başıma yorganı çekerim ayağıımı bir milim bile yorgandan dışarı çıkarmam çünkü malum yaratık var odada :)
01 Yorumla
+1 yılHayır korkma gibi bir huyum yok.
Sessiz ve baya karanlık olmalı uyuduğum oda. öbür türlü uyayamıyorum ben.05 Yorumla- +1 yıl
aynen.
- +1 yıl
ben odamın duvarlarını siyaha boyadım baya kavga çıktı evde ama ben kazandım siyahta perde oh mis valla.
- +1 yıl
Vay be ne cesur kızsın helal sana aferin uyku nedir senin için önemi uykuyu ben severim açıkcası öyle yalan yok yani ezelden beri 6 yaşındaydım 8 pardon ya sabah kalmaya o zaman bile uyuz olurdum yok böyle birşey ya arkadaş 7sindede böyleydim 70ine geldim gene değişmedim değişememde.
Gece yatarken korkmam ama bazen korkutucu rüya görüp uyandığımda ki halimi şuan anımsamak bile istemiyorum. Hemen gözümü kapar başımı da yorganın altına sokar, uyu hemen hadi ama derim :)
00 Yorumla
+1 yılKaranlık oldugunda insanın aklına bin türlü sey geliyor :D Bu yüzden gece lambamsız uyumam bu alıskanlık kötü ama yapabilecegim pek birsey olmuyor :)
00 Yorumla
+1 yılNe yani, dolabimda canavar olmadiginimi söylüyorsun? Yatagimin altinda timsah?
03 Yorumla- +1 yıl
bizim ev zaten mustakil.
+1 yılBen korkmuyorum, korkan arkadaşım da yok, sanki masallarda kaldı o kızlar
05 Yorumla- +1 yıl
estağfurullah ben sadece gördüğümü dile getirdim, vardır mutlaka
- +1 yıl
ben yaşamadım ama dizisin izliyorum, hem güzel hem komikmiş
+1 yılkorrkarııımm hemde çok hatta kendimi korkuturum ben ya sımdı annem gelirse ayakları ters dönükse basımda biri bekliyorsa bazanın altınd ceset varsa vs.. :/
01 Yorumla- +1 yıl
korkma bu kadar ya gerçekten korkma ya..) altını ıslattığı için 18 yaşında muşambayla annesinin bez bağladığını yazan anneler var altını ıslatıyor oğlum altına muşamba bez bağlıyorum 18 yaşında diye bende sanırım hep küçüklüğümden beri muşamba bezden ve muşambayla bezlenmekten korkardım hep..))
evet alıştım kardeşle uyumaya yalnız uyuyunca garipten sesler duymaktayım khdgjdf
03 Yorumla
+1 yılbazen aklıma kötü kötü şeyler getiriyorum o zaman korkuyorum
00 Yorumlabazen oluyor öyle ama karanlığı ve karanlıkta uyuayım severim birde yalnız.
00 Yorumlakorkarım. kapım açıkken yatamam ama bir yandan da hem yalnız kalmaktan hem karanlıktan çok korkarım.
00 Yorumlabeen, o gün beni korkutacak bir olay yaşamışsam gecede etkisinden kurtulamıyorun
07 Yorumla- +1 yıl
Ama ben anlamıyorum şimdi olsa gene rahat olamazmısın ki yani,yalnız sana birşey diyim mi ya da film önerim mi arkadaşım geçen bir film izledim var ya tam bu konuyla alakalı ismini istersen yazıcam izlesen varya ertesi gün bana diycen ki ah be arkadaşım sende resmen yangına benzin döktün desen yeridir ben bile tırstım kız var gözleri görmüyor çift katlı evde tek kalıyor babası gidiyor bir yere bir tane maskeli şahıs eve girmeye falan çalışıyordu filmin konusu ama gerilimi süperdi ya.
- +1 yıl
Aynen yani aklında olsun izleyince hak vericen bana ama bak mutlaka izlediğinde olsun bana bildir ya ne bilim merak ettim sorarım nasıldı film diye yani arkadaşım olmadığın için burdan yazabilirmisin izlediğinde ne olduğunu sevinirim,onun dışında iki kere kötü rüya gördüm gerçekten kötüydü resmen beni boğuyordu biri ve bu film gibi gerçekti beynin dalgası değil işte karabasan dedikleriydi bir uyandım resmen yapışmış gibiydi olur böyle şeyler kafaya takmamak lazım yani kendine iyi bak arkadaşım.)
Gizli Üye(36-45)+1 yılKorkmasınlar ya ben varım, bana gelsinler bence '-.-
00 Yorumla
+1 yılevet bunu çok duydum :) ben korkmam karadenizde karanlıkta çok yürüdük ormanda :D
00 Yorumla
+1 yılKorkuyorum evet, özellikle çok sessiz oldugu zaman. Aklima karabasan falan geliyor.
01 Yorumla- +1 yıl
sacmalıyosun dua et geçer
geceleri yatarken balkonda korkuyorlar sonra odasına girip yatıyorlar :/
00 Yorumlaher hafta ravenswood izlediğim için gece yatarken korkar hale geldim :D
00 YorumlaAcik ve net karanlik benim.icin berbat!
02 Yorumla- +1 yıl
ben senin yanıdayım korkma.D
he korkuyorum uyuyana kadar beklıycekmısın ?
04 Yorumla
+1 yılherkez yatar ben kalırım onlar korksun ...
10 Yorumlaevet var suandada korkuyorum
01 Yorumla- +1 yıl
karanlıktan korkmam severim :)
01 Yorumla- +1 yıl
sev arkadaşım sev,şuan ne düşünüyordum biliyormusun kadının eline para geçtiğimi ya da para olduğumu kendini kaybedip havalara giriyorlar bir soru soran arkadaşta dedi ben bu devirde evlenmem diye aynen dedim ne evlenmesi para geldimi havalarda erkek köle olucaktı iki ay işten çıkarılmış erkek tak boşamış yemişim senin evliliğini dedim o yüzden evlenmek falan konuşulması bile irriti ediyor insanı konusu.
çok pis korkarım hemde :D
00 YorumlaYoo :)
Neden korkimki?00 Yorumlaevet herkesten geç uyuduğum için öyle oluyor
01 Yorumlakorkan var mı gercekten :)
02 Yorumla- +1 yıl
falcıbacı bana mesaj atabilirmisin<z
Vardır mutlaka nkm hnlm ön ö
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 535 cevap paylaştı. karanlık güzeldir değerini anlayana
00 Yorumlayooo ben korkmam neden korkuyum ki
00 Yorumlabennnnn :)
00 YorumlaKorkmam.
05 YorumlaAsla korkmam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevett:))))))
024 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltabi ki olur ama eskisi kadar değil benim de:)
Cevap sahibi+1 yıl:)
- +1 yıl
Öyle yani ama ne hikayeler var internette okudum varya aman aman kız yurdunda falan ne olaylar olmuş oo anlatsam kötü tabi olaylar o yüzden her zaman temkinli daha doğrusu bilmediğin işe kalkışmamak temel prensibim ve ve asla bazı şeylerle alay etmemekte çok önemli malum konu 3 harf mevzusu yani aman aman derim yani.
Cevap sahibi+1 yılyok fazla takılmıyorum onlara ama yine de insan karanlıktan korkuyor bazen:)
Cevap sahibi+1 yılevet:)))
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler iyiyim:) sen
Cevap sahibi+1 yılanlamadım tam olarak?:)
Cevap sahibi+1 yılanladım, allah kolaylık versin sanal ortam pek güvenilir değil ondandır belki de
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler:) sen de kendine iyi bak üzülme:)
Cevap sahibi+1 yılniye yok:)
- +1 yıl
Ya ben belki öyle fazla gezme falan biri değilim yani genelde evde olduğum içindir erkek olarakta böyle kafa dengi arkadaşım yok hikayeden görüştüğüm iki tane lise arkadaşı var eskiden birde bir arkadaş daha erkek onlar zaten yani dediğim gibi bir yere gitmemişimdir ya da ortama girmemişimdir ondandır yalnız dershanedeyken seneler önce tipimde güzel yakışıklıydı kızlarda vardı takılmıştım bir kızla yani ortam falan öyle olunca oluyor ama artık önemi yok benim için benim için herşey bitti yani.
Cevap sahibi+1 yılyeniden hayat kurabilirsin geç değil hiç bir şey için üzme kendini umutsuz olma
Cevap sahibi+1 yılevet severim
bazen...
00 YorumlaEvet korkarım
00 YorumlaArada olur öyle.
00 Yorumlahayır :)
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem