Kısa boylu saç rengi biraz açık ayakta kıpırdamadan duruyordu sizce ne bu
rüya
cin
delirmişsin kardeş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ben bir gece uyandım karabasan geldi ve ayağım havadaydı 5dk havada kaldı inan bir güç haada tutuyordu indiremiyordum gözümü zor bela açtım bişey yoktu farklı bir gün çuval gibi kapşonlu ile uçan birisi kolumu çekiyordu ben bağırıyordum sesim çıkmıyordu ayetel kürsi ezberledim hep okurum (cünüp de olsam) asla gelmezler
Arafta kalmış olabilirsin. Bende odamda iki adam gördüm üzerime doğru yürüdüler ve kayarak geliyorlardı. Uyanıktım odamın kapısı kilitliydi içeri girmeleri mümkün değildi. Bu durumlarda aslında ne uyuyorsundur ne uyanıksındır. Ruh arada kalıyor. Ve tehlikeli bir durumdur.
Hmm seninki çok korkunç
ee nbtın?
kayarak gelırlerken ve kalkabıldınmı yatagnndan
Korkunç morkunç ilk değil ve sanırım son da olmayacak. Alıştım artık.
@gerginveçirkin kalkamadım yatağımdan. İblis diye bağırırken sesim bile çıkmıyordu.
allah allah ya cok merak edıorm nıye bazı ınsanlara ugruyorlar dıye
hanı hıc ugramamaları lazm ya sözde
Niye uğramasınlar ki. Arada bir gelirler. Ben de yastığımın altına name-i peygamberiyi koyarım mışıl mışıl uyurum :D erkek olan varsa gelsin derim :)
Eyvallah @uğurr1905. Dediğin gibi en zayıf an uyku halidir. Ve o anda her iki tarafta metafizik boyuttadır.
bir arkadasim gece 4te uyandiginda tam karşısında aydam bir kızın ona bakıyo oldugunu görmus ve 5saniye gecmeden kaybolmus. acana boyle. bisey mi
Telefon kastıgı icin. kelimeleri yanlis yaziyorum saydam. bir kızmıs
olabiliyor bu tür şeyler bende benzerini yaşadım korkma :) ALLAH var sorun yok
Kızdan korkmamıştım ama şu an çok ödlek oldum az önce lavobada ellerimi yıkıyodum içeri biri gelince bağırdım falan
Kısa boylu sarışın normal bir kız
Benim gördüğüm de öyle
Cevap
33Cevap
Uykuya tam dalamamışsınızdır ve hayal görmüşsünüzdür. Herkesin başına gelen bir olay.
Aynen banada olmuştu tam böyle rüya görüyorum gibiydi sanki biri üstüme yatmıştı. Fakat ben istediğim zaman rüyamı değiştirebiliyor uyanabiliyorum fakat o zaman baya bir süre uyanamadım en sonunda uyandım bir baktım üstümda birşet bağırmaya çalıştım bağaramadım en sonunda ağzı açıldı bağormaya başladım. Sonra o şey kapıdan koşarak kaçtı o gğnden beri hiç bir varkıktan korkmuyorum. ( Galiba :) )
Geçen hafta kuzenim de odasında bir çocuk görmüş. Çok yakışıklıymış falan. Rüya dedik geçtik ama hala korkuyor o ^^
Ben korkmadım tekrar gözümü kapadım uyudum zaten sadece duruyodu zararsız
Ben cin oldugunu dusunuyorum ben dun gece tam yatcakken biri bagirdi uyandim uyandigimda hic ses yoktu tam uyku ile uyaniklik arasindaydim hatta saat 3 civari biseydi
Rüyadir çok takma canım :) seni kandiriyolar :D iyi saatte olsunlar falan töbe yarabbim :))
Rüyada kız görmek iyi değildir derler... Hayırdır inşallah...
Sorunda samimiyse. cindir.
Muslumansan tek care su. Yatmadan once 3 ihlas 1 fatiha 1 ayetel kursi oku. daha hic biseycik. olmaz kardesim
Tamam
Rüyadır özellikle çocukken uyandığım halde devam eden rüyalarım oldu
Hmmm
keşke ben görseydim
odamda bir kız görmeyeli aylar oldu be
ahh ahhh
Ya bana da oldu aynisi. Bir sey sorucam İstanbul'da bir kursa gidip sonradan bıraktın mi?
Hayır
O zaman ayni sey degil.
Ben sarışın bir kız çocuğu görmüştüm devamı daha ilginç olmuştu ama
Ne oldu
Birkaç gün sonra arkadaş lâ evde oturuyordum telepati den konu açılmıştı o arada bir parça mırıldanmışım kendi kendime ve dışardan aynı parçayı aynı anda söyleyen birisi daha vardı, bunu arkadaşım farketti nasıl aynı anda söylediniz dedi, o ana kadar istemsiz yapmışım farketmemiştim çünkü, çıkıp baktım balkondan küçük sarışın bir kız çocugu, ben odaya girene kadar sürekli bana bakıyor du, hayalet seklinde gördüğüm kızmıydı (gördüğümde yarı uykuluydum gözüm hafif açılmıştı) nasıl aynı anda aynı parçayı söyledik ve niye gözünü üzerimden hiç ayırmadı hala merak ediyorum
Ben gördüğümde de yarı uykuluydum ya kız kaç yaşlarındaydı
8 yaş civarıydı
Hmm benim gördüğüm 14 vardır
Büyümüş olabilir 7 sene geçti. bu dediğim olaydan :)
Büyümüş ya ama boyu kısaydı
Sen kaç yaşındaydın
22 yaşındaydım sanırsam, adanada olmuş tu benimkisi, şehirler aynı değildir umarım :)
Afyondayım
başım cok agrıdır okuyunca yorumları
cıddımısın sakasınamı knu actn
Ciddiyim
cin o zmn bakısları nasıldı boyu kısaysa cin de
Çok normaldi karşısına bakıyodu
Sen hiç görmedin mi :)
@SiyahPelerinliAdam
ben hıc gormedm :))
bı defa bı ruyamda gördum bobregımı cok fena acıtıyordu ve uyandıgımdada butun gun bobregım cok agrıdı
arastırdım karabasanmı cın mı dıe.
cinler bazen canınızı yakıp onunla beslenırler sizinde böbregınızden beslenmısler olabılır dendi bilmiom :D komık geldı ınanmadm
Evet çok komik çünkü öyle bir şey söz konusu değil. Elbilselerini çıkarıp asar ve uyursun bazen elbiselerini kullanabilirler. Ama gelip canını yakıp beslenmek diye birşey yok :) hikaye o. Neticede onlarında bizden bir farkları yok. Onlarda doğar büyür ve ölürler. Yerler içerler gezerler. Tek farkımız görünmezler :)
:))) yaa işte demekkı gormemısım:D:D:D
ama anlamadgm cıdden arada bı gelıolar alıstm dıosun nasıl krkmazsın anlayamıorum
@SiyahPelerinliAdam
Sürekli olunca alışıyor insan. He o an korku olmuyor pek insanda.
hm. garipmiş:(
eğer sırf birilerini korkutmak için yazdıysan böyle bişeyi o zaman çok kötü bir duruma imza attın demek..
Hayır gerçek söylüyorum rüya da olabilir
rüyaysa uyuyordum niye yazmadın?
Gece uyurken gözümü açtım kızı gördüm geri yattım ayetel kürsü okudum uyudum
bu soruyu anlamayacak kadar gerizekalısın uyurkenmi rüya gördün yoksa uyumuyokenmi bunu cevaplıyamıyacak kadar slksın heralde:D
sana şunuda söyliyim bu gördüğün rüyamı onu söylemedin ama kötü rüyaları en yakının dahil başkasına anlatmak sakıncalı bir hocaya sor anlatsın sana sonra başına iş alırsın dikkat et
Rüyaysa uyuyodum gerçekse uyumuyodum
Işte rüya olup olmadığını bilsem söylerim
göz yanılması olabilir ya da c*n dua filan okursan iyi gelecektir
Göz yanılması olamaz ya rüya ya da cin
Uzun saçlı bembeyaz bir kadın görmüştüm bende altıma sı*tım :(
Halka? Hayıırrr Samara yı görmüüsn sen.. gel seni koruayım ben.. samara benim kanka :DDD
fırsat ayağıne gelmiş dicem ama neyse :D
Ne fırsatı
Evet
Goz yansimasidir. Milleti kekle sen
Yok ya ne yansıması
Sacmalik
Rüyadır ya etkisinden çıkınca rüya olduğunu düşünmeye başladım
Delirmisssssssssssss.
Pff :(
Seçim yapamadım hepsi olabilir
Hmm rüyadır inşallah
Nasıl belli olcak
Samara oksijenli suya girip senin odana gelmiş
cin dir insan kiligina girmiş sana gözükmüş
Derdi neymiş
Aynen katılıyorum arkadaşa
kıçın açık kalmış sanırım
Yok gece soğuk oluyo her yerimi örtüyorum
kanka sen bir doktora git bence :S
Devam ederse giderim kızdan önce ışık gördüm tavanda
Sonra korkup yorganı kafaya çektim desene 😜😜👍
Evet sonra uyudum gece de kızı gördüm
Kanka kız öyle duruyo benle konuşur mu bilmiyorum
Bence bilmiyodur ama görürsem sorarım
Cin olabilir yatigin yeri temizle
Ayakkabıyla giriyoruz odaya
Düşün sokakta bastın pisliğe farketmedin geldin odaya😜 gerisini düşünmek bile istemiyorum kanka😜😜😜😜
Ondan da olabilir
Cin olma olasılığı yüksek
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيْمِ هَذَا كِتاَبٌ مِنْ مُحَمَّدٍ رَسُولِ اللهِ رَبِّ العَالَمِينَ إلَى مَنْ طَرَقَ الدَّارَ مِنَ الْعُمَّارِ وَالزُّوَّارِ وَالسَّائِحِينَ إلاَّ طَارِقاً يَطْرُقُ بِخَيْرٍ ياَ اللهُ. أَمَّا بَعْدُ فَإنَّ لَناَ وَلَكُمْ فِي الْحَقِّ سِعَةً فَإنْ تَكُ عَاشِقاً مُولِعاً أوْ فَاجِراً مُقْتَحِماً أَوْ رَاعِياً مُبْطِلاً فَهَذاَ كِتاَبُ اللهِ تَعَالىَ يَنْطِقُ عَلَيْنَا وَعَلَيْكُمْ بِالْحَقِّ إنَّا كُنَّا نَسْتَنْسِخُ مَا كُنْتُمْ تَعْمَلوُنَ وَرُسُلُنَا يَكْتُبُونَ مَا تَمْكُرُونَ اُتْرُكُوا صَاحِبَ كِتَابِي هَذاَ وَانْطَلِقوُا إلىَ عَبَدَةِ اْلأصْنَامِ وَاْلأوْثاَنِ وَإلىَ مَنْ تَزْعُمُ أَنَّ مَعَ اللهِ إلَـهاً آخَرَ لاَ إلَـهَ إلاَّ هُوَ كُلُّ شَيْءٍ هَالِكٌ إلاَّ وَجْهَهُ لَهُ الْحُكْمُ وَإلَيْهِ تُرْجَعُونَ، حم لا يُنْصَرُونَ، حمعسق تُغْلَبُونَ حم وَالْكِتَابِ الْمُبِينِ تُفْرَقُ أعْدَاءُ اللهِ وَبَلَغَتْ حُجَّةُ اللهِ وَلاَ حَوْلَ وَلاَ قَوَّةَ إلاَّ بِاللهِ فَسَيَكْفِيكَهُمُ اللهُ وَهُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ
Bu duayi yastiginin altina yaz ve koy
Tamam
Bismillah çekseydin..
Ayetel kürsü okudum
Gitti mi peki
bir daha açmadım gözümü uyumaya devam ettim @greatexpectatıons
Neden ben böyle kızları görmüyorum...
ayet-el kürsi kardeşim. oku yat
Tamam
Ruyadir ruya :)
casperim sevgilisi olabilir :D
kardeşin?
Yok zaten arkası görünüyodu yarı saydam
ruh :D
Ayakları ters miydi?
Dikkat etmedim ama değildir ya
Cin felandır diye dedim
b şıkkı
Neden cin göreyim ki
ters konular bunlar bişi dimem araştır
samara olabilir
O ne
Bişey olmaz cindir o
Neden odama gelmiş
İnanıyorum cinlere
Aynen ya gece de korkmadım zaten bişey yapmıyodu duruyodu hareketsiz
Kısa boylu ama öyle sevilcek kadar küçük durmuyodu
Uykum vardı yatsaydı bir yatağa sabah ilgilenirdim
:D :D
Yok ya anlatmam sadece oda arkadaşıma söyledim rüyadır heralde dedi benle aynı odada kalma dedi
maalesef C diyorum
Hırsızdır panpa
Hee :)
Yarı saydam kendisi
Göz yanılması
Hayır net gördüm
Olabilir ben de bazen eşyaları insan silueti sanabiliyorum beynin sana oyun oynamış
kafayı yemişsin
Sanmıyorum
Xper dir o xper
cin olabilir
Kardeşin olabilir.
cindir o cin
c diyorum arkadaşım
Samara olmasın o :)
kız güzelmiydi
Evet sadece yarı insan boyunda falandı
Kısa baya
Ayvayı yedin kızım