siz insanları tanırken saf rolu oynayarak mı kazanırsınız
bu yalan değil mi biraz da olsa
bilmediğin bir şey hakkında saf rolü yapamazsın
o knuda bilgin olmalı ki saf rolü yapabilesin
saf rolü yapmak bilmiyomuş gibi davranmaktır
cayırt
o işe kızlar bakıyor.hepsinin prof olduğu ortak noktaları
en saf görüneni bile adamın iliğini kemiğini sömürür :D ama onlarda kadın dayanışması diye bişey var sırlarını açık etmezler.
Aslinda bu soruyu sorarken zaten saf bir sazan gibi olmussun, daha nasil rol yapacaksin ki:))). Olmussun iste 10 numara! *
Hiimm, simdi anladim ne sormak istedigini. Adam sana saf rolu oynuyorsun diyor sen cikartip kimligini vererek kanitlamaya calisiyorsun... Zaten bundan sonra adam senin rol yapmadigini gercekten cok iyi niyetli oldugunu anlamistir emin ol. Ama sen seni her saf sanana kimligini vermemeye calis bence. Bazen cok iyi niyetli olmak kimine göre saf, kimine göre aptal olarak adlandirilir. Sen kimsenin senin hakkinda böyle fikirler vermesine izin verme, birak kim ne dusunurse dusunsun. Basarilar
kabiliyet işi.
tabii
kendim yaptığımdan söylemedim ki. saf rolü oynayan tonlarca arkadaşım var.
bir bakıma evet. ama sadece arkadaşım onlar. dostum değil.
kandırılıyorum demedim.anlamadın sen beni ya. boşver gitsin.
Cevap
3Cevap
ama sen şimdi niye laflara laf söyledinki belki onlarında hakları vardır ki aa ama ayıp :( ben çok içerledim buna şimmmmdi yaa hem saf nasıl oluyokiii ben bilmiyorum :(
anlatılmaz yapılır :İ)
çok yapay oluyrlar azen
herşeyi bilen insan çok iyi saf rolü yapar :D
tabi ki saf rolü yapmak kandırmak zaten
hayır saf rolü yaparak değil ben özümde olduğum gibi tanıtırım zaten olması gerekenler ile sürekli muhabbet içindeyiz..
bu toplam 5 kişiyi geçmez ama bunlar hakiki dostlar usta..
bence o söz karşındakinin duruşuna göre insanın nasıl bir yol sergilemesi gerektiğine değiniyor
evet doğrudur ama bazende karşınızda samimiyetsiz bir kişi görünce insan farklı rollerde bürünebilir.. ortamsal faktörler insanı saf görünmeye itebilir..
mesela zor bir durumda insan kendini tehlikede gördüğü anda saf rolü yaparak yalan söyler işin içinden çıkar..
evet vardır ama bu sonradan olan saflık ..
bazı insanların gerçekten özünde var
uzak durmak en iyisi usta ya da öyle insanları direk gün yüzüne çıkarıcaksın
aynen öyle sen böyle bir durum yaşadın mı ?
bir kez yaşadıysan bir daha tekrarlanmaz die umuyorum
aynen haklısın kardeşim bende aynıyım başımın sıkıştığında bile anlatacağım insan yoktur..
sadece ablama güvenebiliyorum başka birileri yok malesef..
aynen gerçekçilik ve yardımlaşmanın bir arada olabileceği tek yer.
asıl ben teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için :)
Benim gibi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar