Sadece aşk olarak algılamayın genel olarak insanların dış görünümünün bir önemi var mı siz de?

Doğru kişiyi bulduğunda veya sandığında önemi yok 165 boyum 53 kiloyum sevgilim 180 90 kilo göbeği bile vardı ama çok tatlı geliyordu benim kaslı erkek takıntım vardı mesela buna rağmen hoşuma gidiyordu saçları kenarlarından açık vardı ama batmıyordu gözüme tip herşey değildir önemli olan kalp güzelliği
Var evet
Dış görünüş önemi evet ama insanlar kendileri seçemiyor dış görünüşlerini onun için ön yargıyı bir kenara bırakıp herkese bir şans tanınmali diye düşünüyorum..
dış görünüş kitabın arka kapağındaki özeti gibidir, şöyle bir bakarsın bu kitap budur dersin...
Cevap
32Cevap
Dışını beğenmediğiniz birinin içini merak etmezsiniz felsefeye gerek yok.
Tabikide var yani su fotografdaki cagataycigim evlenelim dese agzimi suyu aka aka yani 😂😂🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Markete gittiginizde cikolalara baktıgınızda dış ambalajı en güzel olanı alırsınız dimi 😁
Bakımlı olmalı tabiki kendine yakışanı bilmeli. Allah var şu adamda ki tipte tip yani :D
Böyle takıntılar aşağılık kompleksinden ileri gelir.
iç görünüş önemli tabii ki de ama dış görünüşe de önem veririm ben
Yalan yok biraz önemli ama çok fazlasına da gerek yok yani
Dış görünüş gelip geçici garantisi olmayan bir güzellikten ibarettir aldanmıyorum
Evet dış güzellik önemlidir makyajsız asla kabul edemem çok önemlidir yani..
yani dışını beğenmediğinin içine bakamazsın kimse çöp kovası karıştırmaz
Kesinlikle ilk başta önemli ama sonra o kişinin karakteri ve kişiliği ön plana çıkar
Dış görünüş kişiyi belli bir yere kadar götürür ama karakter kalıcıdır o yüzden dış görünüşe önem vermiyorum.
Sadece aşık olacağım kişinin dış görünüş önemi vardır. Diğer insanların yoktur
var tabi 50 yıl çirkin biriyle ömür mü geçer ortalama bir tip + eğlenceli bir kız = evlenilecek kız benim için
var tabi yalana gerek yok
Yok ama yan yana az da olsu bir uyum olsun
Yok diyen yalan söyler
Neden hepp ünlülere ozeniliyor?
Önemli olan iç güzelliktir merhamettir
Dış görünüşü kötü olan birine bakmazlar bu devirde
Sadece karşı cins için
Dıs gorunus az onemli cok onemlisi ic guzellik
Evet bakımlı olması şart
Biraz dış görünüşte önemli
az da olsa var
Bir önemi yok güzel kız.