Kişilik & Karakter Annenin sürekli söylediği klişe söz nedir? Huniliii Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Anneler, annelerimiz..Her annenin mutlaka söylediği klişe söz vardır. Peki sizin annenizin en sık kullandığı söz ne?Benim annem "Ana sözü dinlemeyen ya ulur ya bulur." der. Annenin sürekli söylediği klişe söz nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
KanatlıŞeytaniye Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Sıçaym o boklu suratına. Şu saçlarını kestir da. Ne kada gerizekalısın. Terbiyesiz utanmaz. Bok vardı gittin oraya. Kime çektin böyle anlamıyorumki ne manyak bir insansın. Yerler hep saç. Bela vermesin o kafana. 2 0 Yorumla
pocomotoist Takip Et Master Yaş: 28 , eic 57% +1 yıl "Hizmetçiniz miyim ben sizin?"*Gecen bol olsun.* 1 0 Yorumla
Sonsuzluk00 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 32% +1 yıl Aynı babaannesine çekmiş aynı babasına çekmiş... akıl var mantık var gidip alt komşumuza benzeyecek halim yok 1 0 Yorumla
ÇÇİNGİZHAN Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Senin çocuklarında sana aynısını yapar inşallah, diyor hep 😂😂 2 1 Yorumla ÇÇİNGİZHAN +1 yıl Eig için teşekkürler :) Yorumla
Guleyy Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 69% +1 yıl ‘ senin cocukun olursa senide gorurum’ essek sipasiiii ‘ kak temizlik yapicaz ! Gibi gibi seyler 😏 ama sikayetci deilim kendisine bayiliyorum 🖤 1 0 Yorumla
HüzünlüMutluluk Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 69% +1 yıl Ben neyi yanlış yaptim da tembel olarak yetiştin der :) 2 0 Yorumla
alihaydarcem Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 46% +1 yıl dinle beni kızım Canan,seni güzel doğuran anan,bu sözümü anlamıyorsan,SENDE ANNE OLUNCA annan 1 0 Yorumla
Kararsızlıkvar Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 40% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 487 cevap paylaştı. Gülümseyerek okudum 😊aynı şeyleri bndr söylüyorum şimdi çocuklara 1 0 Yorumla
CappucinoGibiyim Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Annem hiçbirini demedi bana. Bana en çok bir tabakta yemek koyım doymadın sen evet evet doymadın koyuyorum 1 0 Yorumla
Atarlı_şekerparee Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Annem hiç birini söylerdi onun kendine has sözleri var 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç birini kullanmaz ama Babana sordun mu? Demesini çok isterdim 1 0 Yorumla
siray Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Annem bu yasa geldm hala başkasını örmek gösterir bana bak komşunun kızı öyle yapmış diye 😙 2 0 Yorumla
thebang Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Yasın geldi sana karı bulalım der canım anam 😀😀 1 0 Yorumla
alektamovvik Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. Hain evlat gel buraya 1 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Sıkı giyin 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar