Seni yine kim tırmaladı? Sevgilin niye yok? ★BEN doğurdum.★ Anne olursan anlarsın.(Bazen cidden söylüyor, ne ima ediyor acaba?) Seni babana söyleyeceğim. Bir daha ağda yaptığını görmeyeceğim. Şu cımbızı bırak artık. Benim kaşlarım bile öyle değil. Erkek adam kol bacak kıllarını alır mı? Şu tableti, telefonu bırak. Ders çalış. Daha çok ders çalış. Daha da çok ders çalış. Dur babanı arayayım da gör. Niye bu kadar utangaçsın? O kadar emek veriyorum , tabii ki istediğim her şeyi yapacaksın. Çocuğum Fransızca çalış. Azıcık kilo al. Bir deri bir kemik kalmışsın. Okul nasıl geçti? Sen kızlardan korkuyor musun? (Aslında kızlarla aram iyidir de belli etmem. Ona kalsa ilk sevgili olduğum kızla hemen evlendirecek. Daha çok erken.) Milletin çocuğu neler yapıyor? Ben sana demedim mi sınavda 2 yanlıştan fazlası olmayacak. Sen şaka mısın? Senin çocuğun olsun seni de göreceğim.
Haftada bir istisnasız, kiranı ödedin mi (sanki haftalık kira ödüyormuşum gibi), kredi kartlarına dadanma, çok para harcıyorsun. Dışarıdan yemek yeme ( sanki yemek pişirme uzmanıyım) Not: parantez içerisindekiler, iç ses'tir
Seninde kızın olsun da ölmezsem seninde anne olduğunu görücem dersin bana anne bir saat bak bakmıycam o zamanda ben hayır benim işim var diyicem diyor hiç üşenmeden 😒
her yanağından öptüğümde çok öpüyorsun çenem ağrıyor yedi beni be uf birakkkk o esnada pat terlik gelir ben ani hareketle elime kumanda alir kanepeye geçerim 😀😀😀😀😀
Klişe değil ama benimki bana en çok 3 yaşındaki çocuk gibi davranıyosun diyo :D Bu arada şıklar bana uymadı çok nadir olarak çocuğun olduğunda anlarsın der :)
Başta bir Hilâl uğruna gidip geri dönmeyenlerin ve evlatlarını kaybeden anneler ve benim annem olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun. Allah onları başımızdan eksik etmesin.
En İyi Cevaplar