Bir ortamda kimseyle muhattap olmayan tek tabanca olan kız hakkında ne düşünülür? Detayı okur musunuz?

Ben kpss dershanesine gidiyorum. Arkadaş ortamımdan ayrıldım bu yıl mezun oldum. Arkadaşım yok. Amacım kpss olduğu içinde arkadaş falan edinmedim. Bir de samimi gelmedi açıkçası. Tek oturuyorum genelde kendi halimdeyim. Sabah erken saatte gittiğim için ve zor geldiği için ayrıca içimden süslenmek de gelmediği için yataktan kalktığım gibi gidiyorum. Giyimim de sıradandır. Gösterişli giyinmem. Bot, kot pantalon, üstüme bir kazak bir kaban bu kadar. Genelde nazik ve resmi davranıyorum. Derste sormak istediğim soru olunca soruyorum. Hocalar espri yaparsa gülerim. Bir gün bir hoca saçma salak bir espri yaptı anlamadım. Tepkisiz kaldım. Öyle baktım adama boş boş adam da kız gülmüyor hiç ya dedi ama ortada komik bir şey yoktu. Sabahları aç gidiyorum kahvaltıya makyaja ayıracağım vakti uykuya ayırayım diyorum. Canım da istemez pek.6. Derse kadar acıkıyorum yorgunluk geliyor enerjim bitiyor çoğunlukla dersleri o saatlerde anlamıyorum dikkatimi veremiyorum. Adamın esprisininde anlamadım. Bana neden öyle demiş olabilir? Bu bir hakaret olabilir mi? Bakım konusunda kaş bıyık ağdası olur makyaj yapmam yapsam da çok yapmam sigara alkol kullanmam dekolte topuklu giymem nasıl rahat edeceksem öyle giyerim. Sizce çevrem de nasıl algılanıyor olabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Ne bileyim ya öyle sormak istedim. Peki fiziksel özelliklerimden de bahsedeyim.160 boy 70-75 kiloyum beyaz ten yeşil göz bunlarla birleştirip cevap verin tekrardan yani böyle silik özgüvensiz imajı veriyor olabilir miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Aslında amacıma ulaşacağım da meçhul arkadaşlar ben branş öğretmeniyim branşım edebiyat ataması az 4 yıl lise 4 yıl üniversite 1 yıl kpss (genel kültür/yetenek-eğitim bilimleri-alan bilgisi) haliyle yine lise sınavına hazırlanır gibi sınava hazırlanmak sınanmak beni yoruyor hevesimi kaçırıyor. Pek az hazırlanıyorum daha önce hiç hazırlanmadım bu ilk sınava hazırlanışım.
Bir ortamda kimseyle muhattap olmayan tek tabanca olan kız hakkında ne düşünülür? Detayı okur musunuz?