Eltisini kendinden daha güzel diye silahla vuran kadının davranışından ne anlıyorsunuz😱?

Sevtap Gülünbülbülü, eltisi Ece Erdoğan'ı silahla vurdu. Sebebi de kendinden daha güzel olması.. Daha önce de eltisini yaralayan kadın tekrar silahla vurmuş.. Akrabaları Süleyman Yılmaz, "O kargaşada silah patladı. Taraflar yine birbirine vurmaya devam ediyordu. İlk silah patlamasında bir şey olmadı, ikinci silah sesini çıkınca Ece yengemi kanlar içinde yerde gördüm. Silahın kim tarafından ateşlendiğini görmedim. Olay öncesinde Ece ve Sevtap yengem arasında husumet olduğunu bilmiyordum" dedi.

Silahla yaralanan Ece Erdoğan, "Bunların hepsi ben ondan daha güzelim diye oldu. Hem beni kıskanıyor, hem de öldürmek istedi. Bana küfür ve hakaret ederek silah çekti. Silahı almak istediğimde ateş açtı. Kurşun yanağıma saplandı. Beni kıskandığı için sürekli bana saldırıyordu" dedi.

Eltisini kendinden daha güzel diye silahla vuran kadının davranışından ne anlıyorsunuz😱?