Şöyle düşünelim seni önemsemiyorsa neden yanında bulunsun ki lütfen bir filmde değiliz bu hayatın kendisi seni önemsemiyorsa yanında olmaz ama önemsiyor değer vermiyorsa bunu karıştırma yoksa aranız bozulabilir doğru yaptığını sanırken birden en dipte bulabilirsin kendini ama cidden seni önemsemediğini düşünüyorsan ve bunu düşünecek kadar onu önemsiyorsan onu tanıyorsun demektir dürüst olup olmadığını biliyorsundur gidip sorabilirsin diyelim ki dürüst değil ise o zaman onu tanıdığına göre kendini bir şekilde belli ettiğini biliyorsundur yani örnek olarak yalan söylüyorsa gözleri ışıldayabilir ağzı kekeleyebilir ne diyeceğini şaşırabilir ve çoğu insan da gözüken özelliklerden biri gibi hızlıca cevap verebilir. Onu senden daha iyi tanıyan yoktur inan bana çünkü onu önemsediğin ve değer verdiğin belli bu taktirde ona sor zaten yalan söylerse anlayabilecek kapasitedesin
Erkekse bu çok belli olur doktor 😅 Bel altı dalar muhabbete 😅 Tepkim dalga geçmek olur ha düzelmedi mi umursamam. Güzel Türkiyem'de erkek kıtlığı mı var 😂
Genelde her zamankinden farklı davranışlarda bulunursa anlaşılır. O kişiye karşı bir tepkide bulunacağımı sanmıyorum ama gün geçtikçe ondan soğurum ve ben de önemsememeye başlarım bir anda tepki koyamıyorum olmuyor ilk önce o kişiden soğumam gerekiyor.
Beni önemsemeyen kişiyi nasıl anlarım. Hep ben adım atıyorsam ve karşıdan hiç bir tepki görmüyorsam bu en büyük belirtisidir. Böyle biriyle de daha fazla normal arkadaşlığımı bile devam ettirmem
bir kere sen konusursun karşındaki hı hı der gecistirir. Sonra seni dinlemez başka şeylerle ilgilenir. Senin duygularını umursamaz bencildir. Sana bir şey olduğunda danışmaz fikrini sormaz sen ne düşünüyorsun bu konuda diye
Karşılıklı konuşurken beni dinlemiyorsa, başka bir şeyle ilgileniyorsa, işi düştüğünde arayıp soruyorsa falan. Böyle durumlarda o kişiyle arkadaşlığımı veya yakınlığımı sürdürmem.
En İyi Cevaplar