Bazı erkekler çok konuyor ve bana aşırı derece itici geliyor bence erkek çok değil yerinde konuşmalı siz ne düşünüyorsunuz?
Bir erkek olarak görüşüm; boş konuşmadıktan sonra ve değer verdiği sevdiği kişiyi güldürmek mutlu etmek sohbet etmek için bir erkek çok konuşuyorsa itici değil, ama ilgi görmek , farklı olmak için orası burası ayrı oynayıp çok ve boş konuşuyosa gerçekten itici oluyo, ben bazen çok konuşurum, bazen de içime kapanıp olurum hiç konuşmam.
sevdiğim ortamlarda ve sevdiğim insanların olduğu ortamlarda çok konuşurum espriler havada uçuşur benden yana ama ortamda sevmediğim birisi varsa ya da sevmediğim bir ortamdaysam hiç konuşmam
Çok konuşan insan iticidir bence.
Kadını da, erkeği de hiç çekilmiyor.
Aynen ya hadi kadın konuşur bu doğamizda var erkek bence dağa ağır olmalı 😕
Öyle valla. Alışkın değiliz erkeklerin çok konuşuyor olmasına 😕
Yalnız erkekler bile itici yazdı sasirdim😁😁😁
Bence onlar kadınları baz alarak o yorumu yapmışlardır 😅
Kesin öyle 😀😀
hay şu erkek böyle olmalı diye sözlerle başlayan konuşmalarınız yok mu, yemin ederim kadınlardan soğuyorum. Eğer erkek elinizle şekillendireceğiniz bir oyun hamuru olsaydı muhtemlelen sonunda hiçbirinden memnun kalmayıp çöpe atardınız. Kadınlar bizi biz yapan kişiliğimize aşık olup, bir süre sonrada o özelliğimizi değiştirmeye çalışırlar, sıkıntılar da orada başlar.
Boş konuşuyor ise evet itici kuzum 🙄
Aynen 😝😝
Teşekkürler kuzum 🌷😊
Önemli değil hayatım 😀
❤️❤️❤️🌷
❤❤❤❤
Cevap
128Cevap
Çok ve boş konuşan herkes iticidir, erkeği kadını yoktur..
Saçma bir düşünce yapısı bunun kadını erkeği yok. Erkek de duygularını ve düşüncelerini belli etmek istiyor ise konuşacak elbet. Şöyle deseydin "çok konuşan insan iticiligi" haklı bulabilirim. Lakin bir erkek çok konuşan kadın diyince ortalığı kaldırıriz o yüzden biraz daha adil olalım ☺ not : itici geliyor ise görmezden gel ve uzaklaş bitti gitti
Mümkünse dinleyeni makbuldür ben onun yerine de konuşurum 😃
😳izin verse ben de konusurum😔
Mükemmel ya 😂😂😂😂
30 yıllık çift boşanma kararıyla mahkemeye gitmiş.
Hakim neden boşanmak istediklerini sorunca, kadın; “eşim artık benimle hiç konuşmuyor” demiş.
Hakim de adama neden konuşmadığını sorunca, adam da; “ sözünü kesmek istemedim” demiş.
Senin ki de o hesap olacak sanırım. 😂😂😂😂
@GreenDestiny diyosun. Evet bazi hrmcinslerim var hic susmuyorlar. Off Allahım off bir sussada gitse diyorum. Ozaman sizleri anlayabildim.
@Nefertiti__ ne yazık ki evet. 😊
Teşekkürler çok zarifsiniz. 🌹
Benden fazla konuşması gerek yoksa sessizlik içinde otururuz ama aşırısı hoş değil.
Eğer mantıklı öğretici ya da keyifli eğlendiren bir sohbeti varsa aksine ben seviyorum bu tip erkekleri
Bunun erkeği kadını olmaz... çok lâf yalansız olmaz, yalan söyleyen her insanda iticidir...
. belki başka kız çok konuşan seviyodur ona ne diycen?
Saygı duyarım
bu yüzden çekiciliği iticiliği böyle yorumlamak lazım
Çok konuşup dolu dolu konuşuyorsa herşey hakkında olabilir amacı sadece sarkıntılıktan ibaret olan tiplerin çok konuşmasından hoşlanmam
Benim abim öyle. Bencede yerinde konuşmak en güzeli. :)
Banada çevremdekiler çok az konusuyorsun bizimle diyor senin dediğinin tam tersiyim😀
Bak benim sevgilim hep konuşsun ama diğer erkekler çok konuşmasın anlıyor musun
Baş basayken kadınıyla tek solukta saatlerce sohbet edebilmeli
Canım istediğinde konuşur istediğinde ağzımı açmam beğenmeyen hatun s. ktrip gitmekte özgürdür.
Açıkcası kimin ne dediğini takan birisi hiç olmadım. Bir konu hakkında bilgim varsa, ve çok konuşmam gerekiyorsa, susmadan 3 saat konuşabilirim.
Itici bulan olursa, sıkıntı yok yanımdan uzak bir yere itebilirim
Erkek dediğin şöyle olsun erkek dediğin böyle olsun demek ne ya? Kafana göre birini bulursun ya da bulamazsın.
Erkekliğe ne diye yüklüyorsunuz saçma sapan şeyleri.
Nerde ne konuştuğuna bağlı çok konuşur ama olur olmadık konuşur saçma konuşur boş konuşur beynini kullanan erkek her zaman ön sıralardadır
Kendini ispat etme çabası içerisindeyse ve farkındalık yaratmak istiyorsa çok konuşabilir. Elde etmek istediğine ulaşınca da kızlar yalvarır hiç konuşmuyorsun ilgilenmiyorsun diye ;-)
bos komusan herkes iticidir
ister kadin ister erkek olsun
bos konusmak sinir bozucu
O kadar değişken ki bunun cevabı djldf bazı insanların çok konuşması hoşuma giderken bazıları rahatsız ediyor, nedenini bilmiyorum.
Bence her insan yerinde konuşmalı. Gerektiği zaman konuşulur ve gerekli cevaplar verilirse, bir konuda fikir alınırken saygınlığımız olur.
konuştuğu şeye bağlı sevgisinini bir seni seviyorum yerine binbir kelime kulanar açıklıyorsa çekicidir
Okdr doğru ki :) ben normalde konuşmam konuştuğum aşırı mantıklı ve haklılık içerir. Ben diyeceğimi söyledikten sonra herkes onaylar
Bence önemli olan çok konuşması değil önemli olan çok konuşup bos konuşması dolu konusuyorsa konuşsun sıkılmamam ben
Bazen itici olabiliyor hele ki boş muhabbet yapıp senin konuşmana izin vermiyorsa aynı şeyi bin kere söylüyorsa vs bu durumlarda gerçekten itici.
Gevezelik yapıp boş boş konusmazsa cekici olur. Tam tersiyse itici ne o öyle ya mahalle kadinlari gibi.
Konuşmayı severim konuşanida severim boş boş laf yapmasin yeter:D
Tamda istediğim soruyı sormuşsunuz. Ben çok konuşan çok gülen saçma saçma saçma şeyler söylen erkeklerdrn nefret ederim. Aynı şeyi kızlar içinde söylüyorum anlattığım insanlar benim gözümde sağlam ayak değildir
Kesinlikle itici.
Erkek, biraz ağırbaşlı ve az öz konuşmalı
itici mi bilmemde hep o konuşursa karşısındaki rahatsız olur. biraz da diğeri konuşsun. :D
Çok konuşan erkek iticidir.. ama esprili hazır cevap biriyse durum değişir
Sen kimsin ablacim? Neyine inanamıyorsun?
Yok kalsın 😀 ben tanıyamadım seni
Sen dalga geçiyorsun bence.. ben niye tanımıyorum seni?
cok konusup sürekli kendisinden bahsediyorsa iticidir, cok konusup beni güldürüyorsa espirili bir kisilikse cekicidir
Ne konuştuğuna bağlı, birisi var saatlerce dinlerim problem değil. Diğerleri eeeehhh...
Bazen çok itici olabiliyor. Hele birde boş boş konusyorsa tamam ışte o an kusasim geliyor
Onemli olan ne konustugu. Boş konusuyorsa eger bir insan az konusmasi bir seyi degistirmiyor
Boş konuşuyorsa evet. Ama akıllıysa ve akıllıca konuşuyorsa itici Olmaz
Tatsz tutsuz konuşan çekimz haklsn ama bu kadın içinde geçerli 😁
Valla ben de bazen çok konuştuğumda kendimi itici buluyorum.
Yıkıcı olmakla, sözünü esirgememeyi birbirine karıştırmayın.
yerinde ve sağlam konuşmalı bence boş konuşan erkekler çok fazla
Sevdiği insanlar değilde herkesin yanında çok konuşuyorsa sakat bir durum
Senin görüşün öyle bazılarıda konuşanı sever tabikide erkek ağır başlı olmalı. Zıp zıp zıplamamalı
genel olarak çok konuşan insan sevmem özellikle erkek de çekilmiyor.
Çok konuşan değil de boş konuşan erkek itici.
Konuşacaksa boş konuşmasın.
Erkeği bilmemde çok konuşan kadın migde bulantısı baş ağrısı yqpiyo
Konuşsun abi muhabet etsin öyle kös kös somurtmasın
ne konustuguna bağlı sacma sapan konusmadikca itici olmaz
Ne kadar konuştuğundan daha önemlisi ne konuştuğundur.
@minnoşhatunn Saygılar.
Ne konuştuğuna bağlı olmakla birlikte bir yerden sonra herkesin çok konuşması sıkar beni
çok konuşuyorsa ya fırlamadır ya güzel kardeşim erkek dediğin bence ağırbaşlı olmalı kendini bilmeli
çok konuşan değil de boş konuşursa daha bir itici olur bence
Tek erkek kadın olarak değil, insan olarak mantıklı ve yerinde konuşulmalı
Güzel konuşuyorsa saatlerce dinlenir. Ne söylediği önemli.
Kafa şişirmekten başka işe yaramıolar
Aynen ya
Fazlasyla itici.. Böyle bisey başıma geldi.. En sonunda yeter içim şişti dedim.. Öyle biraz durdu
Çok ve boş konuşan insan sıkıcı olur tabiki. Her iki tarafta olgun ve gerekli zamanda doğru şekilde konuşabilmeli bence
Bana göre kadınlar çok konuşmamalı
Çünkü bir kere başlayınca susmayı bilmiyorlar
Çok konuşan özellikle de boş konuşan insan iticidir
bos konusuyosa itici konustugunda bitmesin istiyosan cekicidir
Çok konuşan değil de boş yapmacık samimiyetsiz uzun konuşan bayat espriler yapan insanlardan kaçarım hemen
Yalnız olduğum zamanlarda kendi kendime konuşurum. Yani konuşurum. Kimsenin çekici bulması ya da bulmaması pek ilgilendirmiyor beni.
çok fazla konuşan kadın ve erkek bence iticidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar