Ağzı iyi laf yapan insanlar deyim yerindeyse şeytan tüyüne sahip kişilerden çekinmek ve korkmak bir tür öz güvensizliğin belirtisi olabilir mi?
İnsan kendinden eminse neden çekinir? Siz ağzı iyi laf yapanlardan uzak duruyor musunuz?

Ağzı iyi laf yapan insanlar deyim yerindeyse şeytan tüyüne sahip kişilerden çekinmek ve korkmak bir tür öz güvensizliğin belirtisi olabilir mi?
İnsan kendinden eminse neden çekinir? Siz ağzı iyi laf yapanlardan uzak duruyor musunuz?

İstediği kadını kendine bağlar ama kendisi bağlanmaz. Ağzı daha iyi laf yapan kadına rastlayana kadar.😅
Iyidir skilmazsin en azindan
Rica ederim
Ağzı iyi laf yapan birinin etkileyici görünmesi oldukça doğal. Karizmatik bir iletişim tarzı, zaten sosyal hayatta insanları çeken bir özellik. Ama bu durumun çekici mi yoksa korkutucu mu olduğu tamamen senin algıların ve deneyimlerinle şekilleniyor. Kendine güvenen bir insan, bu tip kişilerden çekinmek yerine onları tanımaya daha açık olabilir. Ama kimisi, bu tarz iletişimde bir manipülasyon riskini düşünüp mesafeli durmayı tercih edebilir. Asıl mesele, o kişinin niyetlerini ve samimiyetini anlamak. Bu özellik bazen çekici, bazen de rahatsız edici olabilir. 😊✨
Cevap
10Cevap
Sakıncalı bir şekilde çekiciler sjs
Kızların tam seveceği tiplerdir
Özgüvensizlikten değil de ağzı iyi laf yapan erkekler genelde çapkın oluyor o yüzden korkutucu ama gene de çekiyorlar e. sıpaları 🤣🤣
Çekici gelmez bana, ben biraz geri duran efendi ağır erkek seviyorum
Kafa karıştırır sadece
Bu çeneyle kaç kişiyi bağladı diye düşünürüm
Hem çekici hem korkutucu.
Tavlayacamayaacağım kiz yoktur. Aşırı iyi laf yaparim.
Güvenen enayidir ağzı iyi laf yapan birine.
Lan ben bu filmi daha geçen izledim süper film ya libido takviyesi gibi geldi fena azdırıcı bir filmdi
Hem çekicidir ama hem de korkutucu çünkü çapkın olma ihtimali var.
Maalesef hem çekici hem korkutucu 🫠
pek güven vermez açıkçası
Çenesi düşük erkek çekilmez be
Hepsi olabülü
Bana göre korkutucu
Hayır aksine ilgimi çeker
Flörtöz ise korkutucu
Özgüvenlidir
Çekicidir.
Korkutucu
Korkutucu genelde.
İtici erkek modeli