Başarıya ulaşmış ünlüler ve hatta ünlü olmayan kişiler bile inanmanın yeterli olduğunu söylüyor. Okuduğum kişisel gelişim kitaplarında sürekli "İnanmak, başarmanın yarısıdır." cümlesini görüyorum. "İnanmak başarmanın yarısıdır." sözüne katılıyor musunuz?
Enerji:hareket sart. Bn simdi burger king patetes istyrm inanyrm yiyebilirjm. Deee gidip alma cabam olmasa o patatesler bana nasil gelck. Birde olasilik dahilinde olmsi onemli. Bu saatte gitsem hareket etsem kicimi kaldrip gitsemdee alabilir mym Hayir Makul olmasida sart. Yoksa gonul isterki Nick batemanla evlenym 🌈 oda imkansz
İnanç, azim ve gayret bilginde varsa o iş hakkında başarmaman için hiçbir neden yok demektir. Bu söze katılıyorum çünkü her şey inançla başlar gayretle vuku bulur bilgiyle şekil alır azimle mutlu sona ulaşılır.
Hocam ben o sözü 6 sınıfta gördüm çokta umursama derim. Ben sana bir filozofun sözünü aktarayım; "Yaptıklarınız bir fark yaratıyormuş gibi davranın" - William James
İnanmak önemlidir de inanmak için şartların olmalı düşün uzaya gitmek istiyosun ve orda bir çalışansın. ya da pazar da meyve satıyosun hangisinde inancın daha çok olur tabiki ilkinde
Başlamak bitirmenin yarısıdır inancını benimseyerek işe başladığı gerisi kolay deriz. Yani inanırsak başaracagımıza gerçekten inanırsak önümüzde hiç engel kalmaz zor olsana bir yerlerden başlarız
En İyi Cevaplar