Eşinizin "Ben ev işi yapmayı sevmiyorum" diyerek eve temizlikçi kadın çağırmak istemesini nasıl karşılarsınız?
Normalmi?
Normalmi?
çalışıyosa falan olabilir de çalışmıyosa evde oturuyosa yapmalı yani ohh ne güzel sen çalış para kazan akşama kadar, temizlikçi tut, aşçı tut o hiçbi işin ucundan tutmasın hayır tamam zengin olsa insan anlarım da çoğu zaten zaten üç kuruşluk maaş alıyo o da temizlikçiye aşçıya mı verilsin? sonuçta temizlik her hafta, yemek her gün yapılan bişey...
ben temizlikçiye mecbur kalmadıkca güvenemem bir kere ben görmeden her yeri nasıl dezenfekte ederek mi temizliyor şüpheye düşerim belki tükürüyor öyle siliyor ya da elleri pis ve heryere dokunacak ne bilicem içim rahat etmez o gittikten sonra tekrar temizlik yaparım bu çileyi çekeceğime kendim siler süpürürz bal dök yala yaparım evimi :)
calısmıyorsa esın bır ıste dersınkı calısmak zorundasın ew ıslerını yapmak zorundasın kusura bakma de...
çalışan bayansa olması gerek o çalışmayan bayansada haftada 1 gün alabilir
Cevap
6Cevap
Bebegim olduktan sonra eve kadın almak zorunda kalıyorsun haliyle..
Eğer imkan varsa neden almasın.. Zaten imkan yoksa teklif etmez boyle bişeyi sanırım..;)
Ben bir bağyan olarak evde aile dışında yani yok efendim hizmetçiymiş yok efendim bebek bakıcısıymış karşıyım bunlara. Tek başıma yapamazsam komşu gelir yardıma, annem gelir, abim ablam gelir, elin karısının evimde ne işi var
eger bı yerde calısmıyorsa pekı o zaman ama özel masraflarından kısıcaksın derım giyim süslenmek gezmek vs bunlardan taviz vermen gerekicek
bende sevmiyorum ama eşimin sorumlulukları olduğu gibi benimde sorumluluğum bu ama maddi anlamda çok iyi bir yerde olsaydım bende çağırırdım
çalışıyosa kendı parasını kazanıyosa çok normal.ama çalışmıyosa evdeyse ustune bıde temızlıkçı çağrıyosa anormal:)
Normal olabilir ama ben yorgunluktan ölsem de kendi evimi kendim temizlerim.
Çalışıyorsa eyv da diğer türlü yok yani öyle dünya. Nasıl anne olacak o ?
benim yapacağım şey bu. eşim ben eş hizmetçi değilim bunu anlayacak kapasitede olsun mümkünse eşim .
Bir bayan için normal çağırabilir.
Ama bir erkek "hayatım ev işi yapmanı sevmiyorum temizlikçi çağıralım" derse... Ooooo :D
Eşinin çalıştığını varsayıyorum. o nedenle de 15 günde ya da ayda 1 normal çağırabilir diyorum. ancak evdeyse zaten komik olur
para çoksa çağırsın fazla yorulmaz eşine daha çok vakit ayırır
Çalışan bir bayansa haftada bir ya da ayda bir temizlikçi çağırabilir.
Yok ev hanımıysa ondan karı olmaz.
Çalışıyorsa normal, ev hanımıysa altı üstü bir temizlik yapacak onu da yapsın.
calımıyorsa kavga sebebidir anasını satim bu kadar net
Maddi durumumuz iyiyse neden olmasın?
Çalışan biriyse, arkanı topluyorsa normal.
niye sen kadını ev işi yapsın diye mi aldın
oda çalışıyorsa nie olmasın
gider o temizlikci kadinla evlenirim
çalışıyorsa anlayışla,çalışmıyorsa tekmeyle :(
Normal.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar