Evde robot süpürge var ve eşim sanıyor ki tüm evi o robot temizliyor. Halbuki sadece süpürüyor ben ortalığı topluyorum, yemekler yapıyorum bir sürü iş ütü vs. Ev işinin sadece robotun süpürmesinden olmadığını nasıl anlatırım?
Cevabın nedir?
Sponsorlu
Merhaba, ben Temizlik Perisi Peri! 🎈 Anlıyorum seni, ev işleri sadece robot süpürgeyle sınırlı değil. Robot süpürge, temizlikte harika bir yardımcı olabilir ama diğer işler de senin emeğini gerektiriyor. Eşine, robot süpürgenin harika bir süpürme kabiliyeti olsa da, günlük işler içinde yemek hazırlığı, ütü gibi işler bulunduğunu ve senin bu konularda aktif rol aldığını anlatabilirsin. Philips Robot Süpürge 7000 serisinin 5000 Pa ultra güçlü emiş gücüyle ne kadar etkin olduğunu paylaşırken, onun sadece bir parça olduğunu vurgula. Bu konuşma, iş paylaşımı ve takdir konusunda güzel bir fırsat olabilir. 😊 Yeni yıl, ailede daha fazla anlayış ve işbirliği getirsin! 🎉
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟0
Soran1 yılbakalım Periciğim
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılKadının görevi diyen geri kafalı cahillere çalışmayan kadının ev ile ilgilenmesi yani onun sorumluluğu olduğunu çalışan kadının ise çalıştığı için bunları eşi ile paylaşması gerektiğini çalışmayan kadının ise eşinin geri ze. k. lı değil ise eşine yardımcı olması gerektiğini özetleyip senin eşinin ve onun gibi düşünenlerin yanıldığını çünkü sonuçta süpürge sana kolaylık sağlıyor ama tabi imkan doğrultusunda alınır ona bişey diyemem ama sonuçta sen insansın erkekler ve çalışan kadınlar nasıl işe giderken otobüs kullanarak arabaya binerek canını vaktini düşünüyorsa çalışmayan kadında erkekte bu kolaylık sağlayan şeyleri kullanarak canını vaktini düşünüyor normali bu
Her iki cinsiyete sesleniyorum bu senin görevin demeyin yardımcı olun birbirinize yani incileriniz dökülmez eşler yardımlaşma ile huzurlu ve mutlu hayat yaşar şimdi feminist diyenler gelir feminist değilim sadece adaletli düşünerek yorum yapıyorum çalışıp yorulduğum zamanda oldu bütün gün ev işi yapıp yorulduğum anda
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)1 yılRobot süpürgeyi sonuçta sen temizliyorsun. Ne kadar fazla eşya o kadar toz demek. Elektronik aletler aşırı tozlanıyor. Üstelik ev işi toz almaktan ibaret değil ki, derin bir temizlik yapsa birgün belki anlardı ne kadar zor olduğunu, yemek yapmanında ne kadar zor olduğunu, çalışan bazı kadınlar yemek yapmıyor. Yemekten sonra bulaşıklar oluyor makina herşeyi çıkarmıyor. Kurutmasıdır dizmesidir kolay geliyor birkaç kişi yedirsinler bakalım hergün nasıl olurdu. Hergün çarşaf değişseler nevresim, banyolar hergün yıkanmalı çiş kokuyor yoksa. Paspas etmek lazım yerleri kirleniyor kapılar avizeler yatak altları, ütü, çamaşır asma, Ocak temizleme evin işi bitmez.
00 Yorumla
Hem dışarda çalışıp hem ev işi yapabilirsiniz, kadınlarımız çok güçlüdür. Eşiniz ile görev paylaşımı yapın, bir çok iş için artık teknolojik kolaylık mevcut. Geliriniz yeterliyse, dışardan sürekli yemek söyleyebilirsiniz böylelikle bulaşık ile uğraşmazsınız, temizlik için haftada 2 gün işçi çağırabilirsiniz, çocuk bakımı için dadı var. Eğer paranız az ise o zaman iş bölümü yapın. Umarım eşinizin anlama kapasitesi yüksektir.
00 Yorumla
Selam! 😊 Eşine sakin bir şekilde, ev işlerinin süpürmekten çok daha fazlası olduğunu anlat. "Robot süpürge sadece yerleri süpürüyor ama ütü, yemek, temizlik, düzen gibi birçok işi ben yapıyorum. Bunlar da önemli ve zaman alan şeyler" diyebilirsin. Belki bir gün ona senin yaptığın işleri sırasıyla gösterirsen, daha iyi anlar. 👍
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
98
Cevap
92Cevap
- Ev & Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılEşin odun olduğu için anlatma şansın hiç yok gadası
07 Yorumla- 1 yıl
@Itırsssı 🙃sende şanslısın
- 1 yıl
@Itırsssı şanslısın c
- 1 yıl
@Itırsssı hissettim diyelim bir kere güzelsin bu seni şanslı yapar
- Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u 1 yılonunla konuşarak.
00 Yorumla Bu durumu açıklarken onun da anlayabileceği basit bir benzetme kullanabilirsin. Mesela, "Robot süpürge evde sadece bir yardımcı gibi, ama ev işi tıpkı bir tiyatro oyununu sahneye koymak gibi; senaryoyu yazıyorum, sahneyi düzenliyorum, kıyafetleri hazırlıyorum ve yemekleri yapıyorum. Robot ise sadece zemini süpürüyor. Geri kalan tüm detaylar yine benim elimde." Bu şekilde işlerin boyutunu ve robotun sınırlı görevini daha net görebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHaksız da sayılmaz, nasıl olsa teknoloji sadece kadınlara çalışıyor... Çamaşır makinesi, Bulaşık makinesi, Elektrikli süpürge, Çamaşır kurutma makinesi, Çay makinesi, Kahve makinesi, Tost makinesi, Saç düzeltme makinesi, tüy toplama makinesi, ...
Hayat size güzel ak😂016 Yorumla
Soran1 yılalla alla ne alaka varken kullanmamak saçma değil mi
Cevap sahibi1 yılVarken kullanmamak değil mesele... Teknolojinin sade ve sadece size hizmet etmesine rağmen halen kendinizi çalışkan sanmanız🤣🤣
Soran1 yılyooo sizde işinizde kullanabilirsiniz
Soran1 yılçalışkanlıkla alakası yok ki
Cevap sahibi1 yılO biz erkeklerin görev alanına girmiyor canım😅
Biz size hanım arabanın motor yağını değiştir diyor muyuz ak🤣
Soran1 yılne kadar saçma bir düşünce. arabası olan motor yağını düşünür kadın erkek fark etmez. bir evde yaşayan kişilerde tüm işlerle ilgilnir yaşamsal ihtiyaç ya yemek, ütü, temiz ortam bi de gülmüşsün saçmalık yani
Cevap sahibi1 yılBu sizin görev ve sorumluluk alanınız🤷 Onca teknolojiye rağmen halen iş yapınca böbürleniyorsunuz ak tembeli sizi😏
Soran1 yılBu sizin görev ve sorumluluk alanınız bunu kadınlar yapacak diye bir görev sorumluluğu yok ki. iş mi bu görev diyorsunuz. tek yaşayan adamın evi pislik içinde kalsın o zaman böyle mi
Cevap sahibi1 yılOldu ak, ev baklavası börek de biz açalım size... Hayır neyin kafasını yaşıyorsunuz bir anlasak?
Sonra da erkekler neden bu kadar değişti, kız gibi oldu? deyip mal mal konuşursunuz buralarda. Siz gerçekten tam olarak neyin kafasını yaşıyorsunuz ak🐴😏
Soran1 yılbence siz neyin kafasını yaşıyorsunuz konu nereden nereye
Cevap sahibi1 yılKonu birbirleriyle bağlantılı da sen hangi hatta bağlısın orası muamma canım🤣
- 1 yıl
@Itırsssı teknolojiden faydalanmasına bişi demem en azından ev işi yapıyor. Hayat kadınlara daha kolay ıtırsı bence çok demagojik gidiyorsunuz. Bana sorarsanız bir kadın kadınlığını kaybettirecek işlerde çalışmamalı. Patronuna karşı çalışmak dik duruş değildir aksine sömürü. Umarım iş veren olmak isteyen birileri olur. Kadınsı işlerde başarılı olması mümkün bir kadının.
Gizli Üye(36-45)1 yılAdamlar nedense öyle büyütülüyor.. anneleri onları şımarık yetiştirdiği için🙄 benimde eşim ev işi ladin işi deyip duruyor … nrobot süpürgem yok benim ama herseyi makineler yapıyormuş. Tabi bulaşıklar makineye hop diye içiyor. Yemekler kendiliginden tencereye giriyor , ev kendini süpürüyor 😒 ama evlendiğinizde kayınvalidem o yatsın o otursun diye diye … kimse demedi iki tabak götürsün diye..
10 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı.
1 yılGit klasik sesli kazanlı bir süpürge al ucuzlar zaten her gün eşin evdeyken çalıştır odaların içinde gez dur başka da hiçbir iş yapma evi bir pislik götürsün bakalım anlar mı o zaman iş sadece süpürmek mi değil mi
00 Yorumla
1 yılŞu ev işlerini bazen büyütüyormuşsunuz gibi geliyor ya, yalnız yaşasan bile temizlik, ütü, kıyafet, bulaşık ugrasıyorsun. Günlük yapsan bunların hepsi 1 saatini falan alıyor zaten.
03 Yorumla
Soran1 yılsorun abartmak değil anlamaması
- 1 yıl
@ecoocoeco her şeyini.
1 yılRobot süpürgeyi götürüp arabanın bagajına koysun ertesi gün gelip eve baksın ev tertemiz misler gibiyse Sen kendini ıspat etmiş kocana en iyi şekilde kadınlıgı anlatmış olursun
06 Yorumla
Soran1 yılsence bununla anlar mı
- 1 yıl
Bu gece sen salonda yatacaksın de
Soran1 yılahakjk benimki duygusuz anlamaz kdks
- 1 yıl
Yani sizinde finaliniz standart (son paylaştıgım soruma bak) senin obje görüldügün bir evliligin var duygu tutku haz içermeden tak fişi bitir işi zihninde hödük eşin var
Soran1 yılpeki
- 1 yıl
Geceye az kaldı durumlar Nedir ? Al şunları git salonda yat diyebildiniz mi
Gizli Üye(18-24)1 yılO zaman ona deki hadi o zaman yemekleride robot süpürge yapsın. Çamaşırlarıda o ütülesin, camlarıda o silsin. Ortalığıda o toparlasın.
Rabbim herkese hayırlı anlayışlı eş nasip etsin. Benim bitanem her zaman bana yardım ediyor.
20 YorumlaBir gün hiçbir şeyi yapma bakalım. O düzenin varlığını anlaması için biraz düzensizliği görmesi lazım, lazım
ki senin yaşadığın sıkıntıyı idrak etsin.00 Yorumla
1 yılEvlenmemedigim için mutlu olmak için bir sebeb daha... bir de işin yok gücün yok düz mantıklı bir insan evladına derdini anlat... robotu ne zannediyorlarsa
00 Yorumla
1 yılBir hafta boyunca hiçbir ev işi yapma, görsün ne oluyormuş. Sonra da doğru düzgün iş bölümü yapın, herkes kendisine düşen işi yapsın. Böylece ikiniz de birbirinize vakit ayırabilirsiniz
00 Yorumla
1 yılİlk önce bu uygulamadan insanların fikrini almamakla başlayabilirsin anlatmaya. Evliliğe üçüncü şahıslarin fikrini almayın. Kendin al karşına baş başa gelince konuşun.
00 YorumlaRahatsizsa temizlikçi tutsun. Pis değilsen erkegin bunu söylemesi beni rahatsız ederdi . Bazen dağınık olur , bazen yemek iyi olmaz ne kadar anlayissiz insanlar var
00 Yorumla
1 yılBir gün robot süpürge için eşyaları kaldırmasını iste. Başka bir gün yemek yapsın. Sonraki bir gün ütü yapsın.
02 Yorumla
Soran1 yılYapmıyor yapmasa bile anlayış beklerdim
- 1 yıl
Bunları yapamayi atla aynı şekilde birer gün. Bakalım iş yokmuymuş.
Sadece robot süpürge süpürsün evi sen kılını kıpırdatma bir gün. Ev ben ilgilenmeyince nasıl oluyornuş gör dersin
01 Yorumla
Soran1 yıldağınıklığı toplamasam rahatsız olmaz bile
1 yıltatil günü evi beraber temizleyin. zahmetini görsün. işleri sen yapma , birlikte yapın. acındır kendini gerekirse. çağır yanına
019 Yorumla
Soran1 yılmantıklı evde durmuyor dursa yaptırcam
- 1 yıl
hastayım de , belim ağrıyor de . kooocaaaaaam nolur bugün benle kalsan de. masaj yaptır kendine. yardım et bana de. öyle salarsan muhabbetini de azalır memnun edemezsin beyefendiyi
Soran1 yılne alaka anlayışlı olmasını ben mi sağlıcam
- 1 yıl
evet ne yazıkki bir odunla evlisiniz bağyan. reçete benim söylediğim. aksi halde hastalık seni daha da mutsuz edecek
Soran1 yılöfff ya insan hiç mi ev işinden anlamaz
- 1 yıl
Valla ben ev işlerini de biliyorum yemekleri de güzel yaparım :)
- 1 yıl
Bence onu da öğretebilirsin. biraz taktiksel ve planlı yaklaşımla.
hasta gibi davran. ilgi iste hizmet iste ondan - 1 yıl
çalışıyor musun sen?
Soran1 yıldenenebilir bilemiyorum
- 1 yıl
evet dene. böyle serbest bırakma onu
Soran1 yılyok çalışmıyorum ya evdeyim
- 1 yıl
olsun , genede destek istemelisin. hangi şehirdesin , dışarı çıktığında nereye gidiyor? kahvehane mi? çocuk var mı?
Soran1 yılannesine falan gidiyor kardeşleriyle takılıyor
- 1 yıl
ayy o daha da kötü. sen neden gitmiyorsun?
Soran1 yılannesi çok gıcık sarmıyor muhabbeti
- 1 yıl
:) senin ne beceriksizliğin ne suratsızlığın kalıyordur.
senin durumunda biriyle konuşmuştum ama o çalışıyordur bankada.
hikayeniz çok benziyor. - 1 yıl
keşke o kişi sen olsan.
Soran1 yılo sen olsan bari lkskds maalesef değilm
- 1 yıl
evet ne yazıkki :) hangi şehirdesin *
1 yılSen de bir gün sadece robot süpürgeyi çalıştır, ev işi asla yapma. Odayı, evi ve mutfağı toplama. Gittiğinde nasılsa geldiğinde öyle bulsun.
00 Yorumla
1 yılKendisi de biraz ilgili olsun da yardım etsin. Ev işine kafa yorup kendini harap etmeni mi bekliyor bu adam ya
00 Yorumla
1 yılYaptığın şeyleri bı kaç gün yapma o zaman anlar. AA dersin robot yapıyordu ya bozuldu galiba dersin
00 Yorumlaeşin biraz bahane üretiyor sanki... ev işlerime yardım et de robot süpürgeye gerek kalmasın o zaman diyebilirsin
00 Yorumla
1 yılIstersen ilgilenme ne edepsizlik illa calisman mi lazim evde yazik, birgün rolleri degis sen yap de bakalim nasil yapicak
00 Yorumla
s 1 yılAnlatacağın bi şey yok. Çok anlasın istiyosan 3 gün boyunca hiçbi iş yapma sarece süpürgeyi çalıştır anlasın iş yapılıyor mu
00 YorumlaYanlış anlama ama koskoca evin işini sadece robot süpürge yapıyor sanması pek sağlıklı değil. Bunu ona izah etmeye çalışmak bile absürt bir durum 💅🏻
00 YorumlaBi Pazar günü evde tut bir yere gitmesin, evin işini birlikte yapmaya çalışın anlar sanırım. Birazını da ona yaptır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir hafta boyunca ne çamaşır ne bulaşık elini sürme yatağı bile toplama tuvalet banyoyu lavaboları yıkama bak ev işi sadece robot süpürgemiymiş anlasın bu erkeklerinde ev işlerini kendiliğinden oluyor sanması beni deli ediyor.
00 Yorumla
1 yılBir kaç gün evden git. Giderken herşeyi olduğu gibi bırak ama. Geldiğinde evi darmaduman görsün. Anca anlar.
00 Yorumla
1 yılO robot süpürge evi çok ta iyi temizlediği söylenemez Dyson vb ürünler kullanın tek yerleri değil bütün eşyaları süpürün daha iyi temizler
00 Yorumla
1 yılerkeklere hiçbir şey anlatamazsın çoğu tembel yine de utanmadan kadınlara ne yapıyorsunuz sanki derler
00 Yorumla
1 yılPek tercihim değil ama robotu çok acil bir durumda kullanırım vaktim varsa öyle o süpürsun ben keyif kahvesi içmem biraz yorulmak gerek bence
00 Yorumla
1 yılKısa ve net ev işini ona yaptır tek çözüm bu ev işini kendisi yapsın 1 gün %0 yardımla
02 Yorumla
Soran1 yılayy yapmıyor siz yapıyor musunuz
- 1 yıl
Evli değilim ama aşık olduğum kişiyle evlenirsem ev işi neyki kölesi olurum ona taparım
Bir izin gününde ev işlerini sabahtan akşama kadar ona yaptır tüm adımları tek tek.
02 Yorumla
Soran1 yılizin gününde evde mi duruyor ki annesine gidiyor
1 yılsen o insana hiçbir şeyi anlatamazsın bacım kendini yorma
03 Yorumla
Soran1 yıloff çok zor cidden nasıl laf anlatılır
- 1 yıl
aşkım diyorum ya anlatamazsın
Soran1 yılçok üzülüyorum ya
Bulaşığı yıkama bardakları vb. Çamaşarılarıda aynı şekilde yemeğide yapma.
01 Yorumla
Soran1 yılaa bulaşığı da makine yıkıyor ya
Kafaları bu kadar basıyo işte. Yaptığın işleri gözüne sokacaksın mecbur
10 YorumlaAnlatamazsın bacım
Her iki cinsiyette farklı bakış açısı var10 YorumlaBir günlük yer değiştirin, olmadı 1 hafta. Anlar o zaman
10 YorumlaBaşlıgı iyi okursan, Eşinde evişi sadece süpürgenin yaptıgı degil demek istemiş.
00 Yorumla
1 yılBir haftalik yaptiklarinin ve hangi isin ne kadar vakit aldiginin listesini yapip paylas
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBak canım eşine sadede ev işinin süpürge olmadıgını anlatmak için ona basit bir vlog videosu hazırla canım bak telefonunu bir köseye yerleştir ve kamerayı aç ev işi yaparken kendini çek ve ev işi bitince ve kocan evden gelince tüm videoları kocana göster umarım eşin artık seni daha anlar
00 Yorumla
1 yılAkşama ne yemek var dediğinde robota sormasını iste
00 YorumlaEv & Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. hiç anlatma boş ver. "çok biliyosan sen yap" de geç
00 Yorumla
1 yılbunu değil başka şeyi de anlatamazsın böyle birine
00 YorumlaNasıl anlatırsın sen çalışıp eşin calismadiginda o zaman anlıyorlar seni
00 Yorumla
1 yılAnlamiyorsa anlamak istemiyordur. İşine gelmiyordur. Uğraşma. Evet yan gelip yatacağım de
00 Yorumla
1 yılAnlatma verme ona gitsin robotla yapsin da gorsun
00 Yorumla
1 yılÖrneğin yediği yemeklerin nasıl yapıldığını anlatabilirsin. Yani sadece temizlik değil ki konu
00 YorumlaSende de ki sen evle ilgileniyormusunda bana laf ediyorsun
00 Yorumla
1 yılSorumluluğunuzu bir gün kendisi devralsın o zaman anlar
00 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı.
1 yıladam her işi robotlar yaptını mı zannediyor ne video çek yaparken
00 Yorumla
1 yılRobotun bile ikna edemedigi eşini robot gibi çalışsan da sen ikna edemezsin
00 Yorumla
Diğer işleri yapma bakalım bütün işi süpürge mi yapıyormuş00 Yorumla
1 yılİspatla evde yemek pişmiyor mu? Süpürge mi pişiriyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılaşkım robotu çalıştırma evi kendin süpür ama diğer tüm işleri bırak zaten bır günde anlayacaktır. Bazı erkek beyınlerı maalesef bu şekilde çalışıyor.
00 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
1 yılBizim evde dik, robot ve normal süpürge var😄ben ağzımı açmayım
00 Yorumla
1 yılAnlatacak bir şey yok. Kadın sadece iş yapar diye bir kural da yok.
00 Yorumla
1 yılBir gün temizliği ondan yapmasini rica et, yasamadn anlayamaz
00 Yorumla
1 yılbi süre gerçekten hiç evle ilgilenme o zaman evle ilgileniyomusun ilgilenmiyomusun anlar
00 YorumlaHelal olsun robota karılara iş bırakmıyor be sende fazla kabalık yapma rabota saygı duy
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılyemekleri ütüyü çamaşırları zaten robot süpürge yapıyor diyerek kinayeli laflar sokmalısın o zaman basar kafası
00 Yorumla- Devamını Gör (130)
Devamını Gör(175)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Ev & Yaşam > Sorular > Robot süpürgem var diye eşim hiç evle ilgilenmiyorsun diyor. Ev işinin sadece süpürge olmadığını nasıl anlatırım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler