bir insanı insan yapan ve güzelleştiren nedir sizce?
merhameti
kaşı gözü
malı mülkü
hırkası heybesi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Seviyorum diyen her insanin sevgisini hissedemiyorum
merhametli oldugu gorunen insanlarin
merhameti ve sevgisi hissedilir cunku onlar kendileri olmaktan vazgecmeyenlerdir
insani insan yapan sadece merhamettir diyemem tabi sevgide olmali.
Hepsi bir arada olursa ultra güzel olur ama merhametli ise eğer daha bir iyi
merhamet tabikide merhametsizz kanatsız kuşa benzer insanoglu
tsk edrmm :)
:) aynn katiliyorm
Cevap
4Cevap
Merhameti ama bu devirde parası maalesef.
İnsanı güzelleştiren; karakteri ve merhametidir.
Sevgisi.
Evet, sadece sevgisi. Sorsan herkes bir şeyleri sevdiğini iddia edebilir ama birisi yolda gördüğü hayvanın başını okşar, bunu sevgi olarak adlandırır. Diğeri karnını doyurur. Baştaki de kendini seviyorum diye niteler. Sözde herkes sever bir şeyleri.
Bu yüzden yalnız sevgi yazınca basit geliyor, bunu indirgeyen insanlar var cunku.
Yoksa öteki güzelliklerin de sevgiyle geldiğini düşünüyorum
basit degil basitte gelmiyor
ama sevgisinden suphe duydugumuz insanlar var buda dogal olarak bizim guvenizi yikiyor ve insanlarin sevgisinden suphe duymaya basladigimizdan beri sevgi bile basitlesir olmus
ama merhamet ap ayri bir sey
merhametini kaybetmemis birinden zarar gelmez
fakat sevgiden anlamayan birinden zarar gelebilir
dunya hizli ilerlese de degisenin tek sey insanlar oldugunu soyleyebilirim ki bu benim gordugum
yasim itibariyle eski insanlarin sohbetlerine katilmisligim oldugundan dolayi ayrica ogutlerini de dinledim ve simdiki nesile bakinca koskocaman bir degisim ortaya cikiyor koskocaman oldugu kadar da uzucu.
Doğrudur tabiki. İnsan değişmeye cok yatkindır. Çok az insan kendi benliği ile var. Bu yüzden bir insan tek başına değişim yasamaz, bulunduğu toplumdan dönemden etkilenir. Çoğunluk görünmeyen azınlığın yarattığı değişimden etkileniyor. Kitleler halinde değişiyoruz.
Tek başımıza bir şeyleri tüketmiyoruz, dikkat edersen insanlar her açıdan birbirlerinin kopyası. insanı o döneme götür sohbeti de değişecek. Şimdi bu kişi için sevgiyi eskisi gibi yaşamıyor demenin anlami yok İnsanı dönemine göre ele almak gerekiyor. İnsanlar her zaman birilerinin yarattığı dünyada yaşamayı tercih ederler. Teknoloji çağındaki birinden hayatı boyunca hiç telefon kullanmamasını beklemek gibi bir şey, o günün insanıyla bugünün insanının aynı olmasına imkan yok.
Bu yüzden insanın kendi cinsini yüceltmeleri filan tamamen saçmalık. Yüzde doksanı ipleri kişilerin elinde sallanan kuklalar. Şu an bu sitede bulunarak bile bu çoğunluğa katılıyoruz.
Yaşadığı çağa rağmen değişmemeyi başaran insan azdır ama vardir
Temiz kokması
özğnde hepsi onun hırkası heybesi
evet ğ değil ü
Karakteri
Merhameti,
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar