Hic bir zaman tam anlamiyla kimseyi taniyamazsin. Insan kendi kendini bile bazen taniyamiyor. Huyun düşüncen karakterin olaylara ve duygularina göre farklilik gösterebilir. Yaşadıkça insan kendini ve baskalarini daha iyi tanimaya yaklaşır. Sadece yaklaşır.
Bu o insana bağlı bir şey. Bazı insanları değil 1 ay, 1 yıl da bile tanıyamıyorsun. Bazı insanları ise bırak 1 ayı, 1 hafta içinde tanıdığını düşünebiliyorsun.
Hep karşımızdakini yargılıyoruz sorguluyoruz acaba biz değiştiğimiz için karşımızdakide değişmiş olabilirmi veyahut bizim davranışlarımızdan dolayı tavır almış olabilirlermi ben iyiyim ben mükemmelim ben öyleyim ben böyleyim ben ben ben hep ben fazla ben merkezli değilmiyiz lütfen hayata başka açılardan bakmayı öğrenelim biraz
Bir insanı tanıma süresi olduğuna inanmıyorum ben yıllar geçiyor sonra bir bakıyorsun hiç tanıdığın gibi biri değilmiş mesela 5 6 yıl tanışıp evlenenler bile bundan yakınabliyor
Bende de var o durum. bir gun oncesi gayet icten selam verdigim bir insani ertesi gun gormezden gelmek icin elimden geleni yapiyorum. ya moralim bozuktur hic cekemem, ya acelem vardir oyalanamam. ama bunu bazen yasiyorum.
Sevene kadar... Süreyle alakası yok hislerim asla yanıltmaz. Bide iyi bir izleyiciyim küçük bir mimiğinin ne anlama geldiğini bile bilirim karakter analizinde iyiyim bu yüzden sürenin bir anlamı yok.
Biriyle tanıştığımda ona yumuşak davrandığım zaman mutlaka o sahada yumuşar ve cıvıklaşır sert davrandığın zaman senden yavaşça uzaklaşır ikisinin ortası olacak 👉👍
En İyi Cevaplar