Birkaç ay olmadığını gördük de, hele bazı erkekler nasıl yalancı, nasıl oyuncu anlatamam 😂 ben bile kandıysam pes yani 😂
Siz bir insanı ne kadar sürede tanırsınız?
Siz bir insanı ne kadar sürede tanırsınız?
Açıkçası ben bir insanla 2 günden fazla konuşuyorsam bir şeyler görmüşümdür o kişide. Konuşmaya, muhabbet etmeye değer biridir. Kişi konuşma tarzından, konuştuğu konulardan, cümleye girişinden bile kendini belli edebiliyor. Tabi ki çok iyi tanıyabilmek için belli bir süre yetmez. Evli insanlar bile birbirlerinin yeni yeni özelliklerini keşfedebiliyorlar. Yani bazen bir hareketiyle bile tanıyıp çözebilirsiniz, bazense 40 yıl aynı yastığa baş koyduğun insanı tanıyamaz hale gelirsin..
Bence bir insanı sadece tanıdığımız sanıyoruz aslında hiç taniyamiyoruz bir kac duygu dusunce ver hareketini görmek tanimaktan sayilmaz bir insani maddi manevi düşünce yapisi kişilik ve karakterini herseyini doğru olarak bilmem anlamaktır tanımak... şimdilerde bu çok zor insanlar hiç olmadıkları biriymiş gibi yapabiliyor köprüyü geçinceye kadar iyi rol yapabiliyor ya da kimisi karşısındakinin iyiliği için kötü davranıyor olabilir yani insanlar istedikleri kadar ya da olmak istediği kişi gibi tanıtıyor kendini olduğu gibi değil yıllarca bir insanla oluruz mesela sonra onun bir hatasını görürüz aaaa onu hiç tanımamışız deriz çünkü o bu yönünü bize hiç tanitmamiştır bu yüzden bence birini tanıma süresi yoktur o biri herşeyiyle doğru ve eksiksiz tanımışsa süresi vardır ama sadece bizim tanıdığımız kadarsa tanımanın süresi yoktur 5 gün ya da 5 yıl farketmez kişi kendini sana bütünüyle açmadıkça...
Haklısın aslında da genel yargıya varmak için ne kadar sürede tanırızı sormuştum. Yoksa insanlar değişip dönüşebiliyor bunun farkındayım. Böyle uzun ve açık yazdığın için teşekkür ederim. Yaşadığım bir olay beni derinden yaraladığı için böyle bir soru sorma gereği duydum
Karşıdaki kişinin kendini ne kadar tanıttığına ve de ne kadarını gösterdiğine bağlı.. mesela en baştan iyi taraflarını gösterip iyi bir insan görünümüne bürünüp istediğini elde ettikten sonra asıl yüzünü gösteren kişiler de var.. o yüzden hayatta her zaman ikili ilişkilerde bu açıdan acele etmemek ve de temkinli olmakta fayda var diye düşünüyorum..
Ay gün veya yıl değil
Bir gün dikkat edin hiç cikari olmayan birine nasıl davrandığını.. hayvanlara nasıl davranıyor.. veya garsona nasıl davranıyor.. bu şekilde karşınızdakini taniyabilirsiniz
Cevap
30Cevap
Benim gibi 40 larını süren insanlar eğer tecrübelerini biriktirebilmiş ders alabilmiş ve kendini yetiştirebilmişse kişiyi uzaktan izlemesi bile analiz edip kişinin genel karakterini çözmesine yeter ama sevmek ve kusurları görmezden gelmek bu başka birşey
Zor adamı bozar derler 👍 Birinin adamlığının değerini bilmek/tanımak istiyorsan zor zamanında izleyeceksin kendini belli eder. Sonra yolculukta takip edeceksin çünkü uzun yol insanın gardını düşürür. Birde aynı eve gireceksin bir süre aynı evde yaşayacaksın Ne kadar iyi oyuncu olursa olsun kendini belli eder.
seneler bile yetmiyor malesef ;.
öyle bir anda öyle bir şey yapar veyahut söylerler ki
hayret edersin kendine , bunca sene hiç tanıyamamışım dersin
İnsanlar değişebiliyor
değişirler mi yoksa gerçek kişilikleri mi ortaya çıkar bilemem ama ;
olan karşısındakine oluyor neticede
Doğruu
Paylaşımlarınızın çokluğuna göre değişir. 1 senede de tanırsın 5 senede de.
Haklısın sürekli yanyana olmak gerekiyor
1 haftada belli oluyor ne mal olduğu.. Keyifli günler..
Öyle deme ya bende öyle sanıyordum ama nasıl mükemmeli oynuyorlar görmen lazım ben ömrümde öylesini görmedim
Sen damarı bulamamışsındır.. Damara bi bas bak nasıl ciyaklıyor.. Hiç merak etme..
Valla bacım tanıdım dersin de başka biri çıkar😂 Bazıları var seneler sonra gerçek yüzünü görürsün bazıları da vardır ki ilk günden beri hep doğruyu hissedersin🕊🤍
İlk günden beri doğru insan gibiydi yemin ederim ya hiç öyle güzel hissetmemiştim aklıma geldi duygulandım 😒😒
Ahahahah ben de öyle bir insanı tanıdım ama tam bir karaktersiz çıktı doğrudur. Her tanıdığımız insan doğru olacak değil ya🤭
Haklısın galiba ama sevginin güzelliği geliyor aklına
Valla eskiye dair aklıma bi şey gelmiyor. Şimdiki sevgim çook çok daha güzel. Allahım hak eden insanlarla karşılaştırsın bizleri😌
Amin Amin :))
3 saniyede çözerim geçmiş ve gelecek 50 yılını insanın
Abartma ndndnd
Merhaba.
Aslında bu değişir birini tanıdık sanarız gerçek yüzü 10 yıl sonra ortaya çıkar.
O kadar da gizlenemez bu değişim dönüşümle alakalı zannımca
Neler gördü bu gözler😂😂
Bir insanı tanımak zamanla değil yaşanmışlıklarla olur. 🤷♀️
Bence bi insanı ayrılırken ya da arası bozulunca tanırsın
Haklısın
Aşktan gözünü kör etmeden, o anlamadan deneme sorulari sohbet arasında tabi her mecradan her şekilde belli eder, bir ay bile yeter hadi bir kac ay diyelim... Gözlem iyi olmalı...
Karşındakinin kendi aynasını yansıtmaya başladığında.
Reelde süre belli de ama sanalda mümkün değil tanımak..
4 sene sevgili olanlar mesela evleniyor asıl yüzleri evlendikten sonra ortaya çıkıyor
Ben 3 ayda tanıdığımı düşünüyorum sonra açıldım şu anda 3. Yılımız bitmek üzere
Süre yok ki 10 yıl da birlikte kalsa tanıyamıyor insan
1 sene falan ama insanlar 20 senede birbirlerinin gerçek yüzünü görüyor biraz şans işi bu
yani evlendikten sonra bile yeni yeni huyları çıkabilir değişir
birini tanımak mi istiyorsun o zaman borç ver demişler insanlar istedigini elde edene kadar kendilerini saklar cıkar menfaat ilişkisi bittiginde ise gerçek yüzlerini görürsün
Ben o konuda çok iyiyim kimin ne olduğunu çok rahat anladım bu zamana kadar.
Herşeyden önce açık sözlü olmayan insanla ilişki yürümez heleki yalan konuşması en nefret ettiğim unsurlardan biridir şimdiki nesilde çok zor tanırsın zamanla gerçek yapısı cıkıyor meydana sende verdiğin değere karşı üzülürsün...
Kimseyi tam olarak tanıyamazsın. Bu yüzden, ben tanıma süresi koymuyorum buluşup analiz ediyorum bana uygunsa devam ediyorum değilse engelliyorum
öyle bir süre yok
aşağı yukarı bir fikrin oluyor ama bir şey yapıyor ben bu adamı hiç tanımamışım diyorsun bildiğin her şeyi unutuyorsun
İstediğin kadar süre tanı bir insana %100 tanıyamazsın
İnsanları tanımak o kadar zor ki
https://www.youtube.com/embed/9pHXsLNphWUSüreden ziyade bazı olaylar yaşamak o insanı tanımaya yardımcı oluyor. ☺️
Kuyruğuna bas dediklerine ters davran herkes gerçek yüzünü gösterir o zaman
Hayat boyu diyorum 🦄
Ee nasıl evlencez 😂
Her an insanın yeni katmanları açığa çıkar.. Sevgili olarak kalmaya cesaretin varsa evlenmeye de değer biri olabilir sanırım 🦄
İlk 15 dakika yeterli
Hahaha medyum musun 😂
Yooo insan sarrafıyım, 15 dakika da tanıyorum hiç tersi de çıkmadı
O zaman çok yanılırsın oyunculara denk gelmedin demek
Dedim ya sarrafım😉hiç yanılmadım
İnsanlar sürekli değiştiği için bşrini tam olarak tanıma diye bişey yoktur yeterli ölçüde tanıma vardır oda takılma oranına göre değişir
İnsanin kahbesini bi omurde tanyamazsin
Doğru dedin valla 😂
bazıları cok kısa sürede kendini belli eder bazı insanlarda gercek yuzunu gizler uzun zaman alır
Kişiden kişiye değişir bence. Bazı insanlar çok açık sözlü ve dürüst olabildiği için onlar hakkında fikir sahibi olmak daha kolay oluyor. Bazısı ise kurnaz ve çok dürüst olmayan bir karaktere sahip olabiliyor, böylesini 20 yıl geçse taniyamazsiniz.
Kavga edinceye kadar zor zamana kadar
Annemle babamın 20 seneyi geçmiş birlikte geçirdikleri zaman ama hala birbirlerini yeni yeni tanıdıkları oluyor ak
Birini tanıma süresi diye bir yoktur bence. Çunku herkesin karakteri farklı ve bazıları kendini çok iyi gizliyor.
Bu kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir
bazen 5 gun bazen 20 yil
insanlar değişirler.. tanimak için en az 3 yil
Bir ömür bile taniyamazsin
Tanıyamazsın kimseyi ne kadar süre geçerse geçsin
Kavga ederim gerçek yüzünü gösterebilir
Min 6 ay maksimum 2 yıl ya da ömür boyu
1 sene
Bence de
Bir ay iyidir
1 sene
2 sene