Darbeden sonra kayboldu. Adamın 10 numara oyunculuğu vardı 😂 mezardan çıkar 20 tane adama koca göbeğiyle kung fu yapardı resmen hani bide saģlam dövüşürdü. Matkapla adam delmeler 😂😂elektrik vermeler hepsi dayımdaydı. Genç nesil bu adamı bilmez Agah var sözde necip amiri oynardı. Bu adam çok iyi ideolümdü bağırması falan çukurda yamaçın yerine koy oynar sözde sarının yerine koy oynar hemde hepsinden daha iyi oyuncu 😂😂😄😄
Orhan bıyıklı çocukluğumun süper kahramanı çok seviyorum kendisini bana göre en iyi aktör, oyuncu.. birkez olsun izleyen bilir yani hak verir bana.. zamanında kollama ekip 1 vs vardı çok güzel oynamıştı, Samanyolu dışına çıksaydı belki şimdiye daha iyi yerlere gelirdi ama benim gözümde hep en iyisi..
Kollamaaaa, en sevdiğim dizidir. Gelmiş geçmiş en iyi dizidir bana göre, yabancı dizilere havada bin takla attırır sherlock holmess falan hikaye en iyisi bu diziydi ama stv yi hiç sevmem :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Fetocu tipi var.. pensilvanyaya gitmiş olabilir.. samanyolunun ünlü oyuncularından değil mi?
2
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen zaten kayboldu büyük yetenekti silindi gitti. Ama ümstad Maşallah bir bağırdımı öbür odadaki sağır banannemi diriltirdi.
Yok be adamın şimdi twitter adresine baktım kafe açmış bağdatsporun başkanı olmuş kendi yoluna bakıyor. Dizi ve oyunculuğa girmeyecekmiş adamın günahını aldın
Banane bee.. adamın avukatı gibi konuşuyorsun.. Evet ülke hiç haini barındırmıyor haklısın.. herkeste ortada ben hainim diyecek kadar siyasi paylaşım yapacak kadar enayiydi
En İyi Cevaplar