Okul hayatınızda sınıfın en popüler erkeği ya da en popüler kızını gördüğünüzde onu kıskanır mıydınız?
Onun gibi olmak, onun kadar popüler bir öğrenci olmak, onun kadar herkesin gözü önünde olmak nasıl olurdu? Eğer siz o sınıfın ya da okulun popüler öğrencisi olsaydınız hayatınızda neler değişirdi?
Okul hayatınızda sınıfın en popüler erkeği ya da en popüler kızını gördüğünüzde onu kıskanır mıydınız?
Lise hayatımda en popüler olmasamda okulun popülerlerindendim. Zaten en popüler diye bir şey yoktu varsada görmedim kim o en popüler. Zaten etrafım gereğinden fazla kalabalık olduğu için benimle aynı durumda olan birisini gördüğümde kıskanmazdım. Herkes beni tanıyor ama ben tanımıyordum gelip konuşuyorlar ama kim olduklarına dair bir fikrim yoktu 😂 güzeldi o günler 😂
Dikkat çekmek için aptalca hareketler yapanlar popüler değil gözümde aptaldır bu düşünce küçüklükten beri hiç değişmedi bende. Popüler olmak istiyorsan bir başarıyla popüler ol.
Benim hayattan beklentilerim hep farklı oldu. O yüzden hayatıma sınırlı sayıda insan aldım hep. Nerde çokluk orda vardır bir bozukluk. O yüzden kıskanmak bir yana, onların o hayatları için onlara üzüldüm.
En İyi Cevaplar