Asıl güç kendine yenilecek sebep bulamamaktır.. Her zaman ayağa kalkıp "Bugünde düşmeyeceğim" diyebilmek Düşüren zorluklara küfür edebilmektir.. Pes etmemenin sonunda bir ödül olmasa bile karanlık bir çukura düşmeden yaşabilmenin tek yoludur.. O yüzden güzelliğe yenilecek bir gücün, Yüksek seviye zorlukları ekarte etmesi beklenmemeli... Diye düşünüyorum
Kendinde neyi buluyorsa o yoldan ilerlemeli... Kendinde acıyı mı buluyorsun.. Onun üzerine gitmelisin Aşkı mı buluyorsun.. Onun üzerine git... Seni düşürebilecek ne sebep varsa bunun üzerine gidersen gitgide güçlenirsin.. Her insanın hayatta maruz kaldığı sert darbeler oluyor.. İnsan hayatı kusursuz olmuyor... Önemli olan bu darbelerde yıkılmamak olur... Kollarını kaldırıp merhamet dilemek işleri daha çok kötüleştirir.. Roy jones bir maçında 2 kere knock down oldu... Knock out olmaya çok yaklaştığı 2. knock downda Koçu havlu atmasına rağmen ayağa kalkmış Gardını almış ve 3 direk kombinasyonu ve bir kroşeyle rakibini knock out etmiştir.. Önemli olan ayağa kalkıp gard alabilmek
"Güç" bu kelime bana ilk başta fiziksel sonra içsel sağlamlık kavramlarını çağrıştırıyo ve bence kadın ruhen güçlü olmalı erkek tamamen✔ Ve kadından fazla olan adamdaki bu güç farkı kadına çekici gelen/adamın farkını ortaya koyan şey bana göre.. Dicekler ki "kadın da fiziksel olarak güçlü olmalı/olabilir.." Buna katılmıyorum kadında mutlaka biraz zerafet kalmalı✔
Benimle aynı fiziksel güçte olan birinden kesinlikle etkilenmem_ ha tabii mutlaka bunu önemsemeyenler de çoktur ama bana göre "adam" dediğin güçlü olmali✌
Zor da denilebilir. Ayakta durabilen de. Ama güzel olan şeyler de güçlü olabilir. Görselde güç güzeliğe yenilir deniyor ama bence akıl gücü yeniyor daha çok.
Güç benim için zeka ve hırsla gelen bir şeydir. insan başkasının yumruğunu yemeden kendi tokadını balyoz sanır, sonrasında bir kaç darbeyle Güçlü olur.
Affetmesini bilen her insan güçlüdür. Kişinin zaaflarından faydalanmayan insanlarda güçlüdür. "Güç" sanırım fizikselliğin dışında biraz daha duygusal bir yere denk geliyor benim için. Umarım anlatabilmişimdir✨😅
Senin görüşün kardeşim saygı duyarım. Ama korkunun da bir sonu var. Diyeceksinki sadakat ve saygının da sonu var. Ama sen karşındakine verdiğine göre bu saygı ve sadakat ölüme kadar gidebilir.
Bruce Wayne karakteri gerçekten mükemmel bir şekilde, kusursuz oluşturulmuş bir karakter. O güce sahip olabilmek çok zor ama imkansız değil. Belki başarırım bir gün ;)
Hayatta kalamadıktan sonra güç elde etmenin hiçbir önemi yok öyleyse. Önemli olan gücü elde ettikten sonra hayatta kalıp onu kullanabilmek. Hilal-i Ahmere'mi güç götüreceksin öte tarafta :D
güçlü olmak terimi bir çok anlam taşır kimisi parasına güvenir kimisi öz güvenine kimisi fiziki gücüne kimisi aklına zekasına ama bunlar gelip geçicidir iman kalıcıdır not: kimseye imansız demiyorum yanlış anlaşılmasın neticede ölünce yanımızda götürebileceğimiz tek şey imanımızdır
İman seni inanıyorsan şayet sadece diğer dünya için güçlü kılabilir, bu dünyada imanın güçlü kıldığı insan görmedim ben, olsaydı Orta Doğu güçlü olurdu
olay derinleşirse farklı boyuta geçer. iman öbür dünya için bu dünyadaki imtihandır. orta doğuda ki güçlü olurdu dediğinde imkanlara göre düşünülmesi lazım. güç diyince büyük çaplı bakarsan olaya genel olarak bu dünyada illa mazlumları ezmek parayı insanları elinde tutmak güç değildir. hepsi geçicidir zaten. biri gider biri gelir. ama iyilik her zaman kazanır. iş zaman da bitiyor geçde olsa bilemeyiz. umudun olacak ki mücadele edesin. vicdanın olacak ki saygınlık göresin değer verilesin ve etrafında toplansın herkes imanın güçlü olursa insanlara değer verirsin atacağın adımlar hep iyi olur. düşünerek ilerlersin. bu konu bence siyasi ve dinler arası konulara bile uzanacak boyutta bir konu kavramı. bence böyle. Ben kendimi bu 3üyle güçlü görüyorum. ama şartlar beni aşarsa o zaman imkanlara göre adım atarım ve benim söylediklerimden güçlü şeylerde vardır belki bilemeyiz.
Yeter tabi, sen markete git bir tane sakız al paran yoksa alamazsın. Daha da abartılabilir örnekler, şimdi birisi sana şu tarlayı kaz dese kazmazsın. Sana şu tarlayı kaz 300₺ vereyim dese hemen abanırsın küreğe ve kazmaya... kız arkadaşınla git bir yere ye iç sonra kıza benim param yok sen öde desen bitti artık o kız bir daha gelmez gibi gibi😉😂
Ben sana kaç kez söyledim. Başka bir mod arkadaşı kaldırmış olabilir diye. Ben sana yalan söylüyorsun demiyorum. Ama çok çocukça davranıyorsun. Sadece sana yalan söylüyorsun demediğimi anla diye yazdım bunu.
:) :D ;) Güç için bazen fedakarlık yaparak, ilahiyat işlerini ertelemek gerekir. Tanrının çalışma prensibini çözmek zor değil esasen ama insanlar korkaklar azıcık
En İyi Cevaplar