Bu çaresizlik işte
Olduğum gibi olsam dövecem ama olamıyorum oldurmuyorlar
Çirkef biri gibi gözükmek istemiyorum içimde patlıyor sinir bu kötü bir şey beni hasta edebilir
Dışa vurursam da çirkef olurum
Yukarı tükersem bıyık aşağı tükürsem sakal
Sinirlendiğim kişi bir kızsa tartışmaya devam ederim haklı haksız kısmını biraz daha eşeledikten sonra konu tatlıya bağlanır haksızsam özür dilerim, haklıysam da fazla ileriye gitmeden konuyu kapatırım.
Ama sinirlendiğim kişi bir erkek ise tartışmaya pek gerek duymam bir kez konuşmaya çalışırım adam gibi dinlerse konu kapanır, baktım dinlemiyor o zaman temiz bir şekilde dövüşürüm.
Kendimle dalga gecerim
Sakinleşemiyorum. Yani, söylenmeden, içimde ne varsa ortaya dökmeden sakinleşemiyorum.
Teşekkürler, sizin de yeni yılınız kutlu olsun.
Sakinleşemiyorum
Bende
Cevap
16Cevap
Sakin kalmıyorum o an patlıyorum birikirse ilerde daha kötü olabilir
Aynen bende ondan korkuyorum
Çirkef derler ondan sonra daha çok sinirlenirim
Insanların seni cirkef görmesini istemezsin bence
Ya ben bu konuda rahat değilim önemserim çevremdeki insanların beni nasıl gördüğünü herkesin değil tabi
Seni sinirlendiren şeyler illa olur yine de o kriz yönetimini sağlıklı bii şekilde atlatmak önemli ınternet araştırmalarımdan sonuç alamadım burdan da, tecrübe edinerekte öğrenilmiyor bu
Iyilikle söyledin 2-3 kere mesela ama aynı hatayı yapıyor mesela ister istemez öfkeleniyorsun herkesin öfkesini dışa vuruşu da farklıdır benim ki şiddetli olabiliyor yıkıcılık tercih etmek istemediğim şey
Haklıyken haksız duruma düşersin bide terayağından kıl çeker gibi sıyırır kendini olay senin aleyhine döner çünkü tepki veriyorsun bu da karşındakine savunma hakkını veriyor kendini, yapılabilecek tek şey var bu duyguyu köreltmek öfkeyi yani
Bunu nasıl gerçekleştirecem bilmiyorum ilac falan olmaz sihirli bii değnekte yok
Çok basit Allah in adini an yeter Al-i imran da söylenildiği gibi Allah size yeter elhamdulillah
Sağ ol
Küfür edip bağırıyom sonra viski içiyom sende istiyon mu
Alkol kullanmıyorum
Uzaklaşarak. Yoksa karşımdakine zarar veririm. En güzeli sakinleşene kadar uzaklaşmak
Ondan sıfıra kadar yavaş yavaş geri say geri sayarken hayatta mutlu oldugun anları düşün
Sağ ol
Rıca ederim işe yaradımı bende işlemiyor bir yerden duymuştum
Saymadım işe yaramıcak çünkü yarasa dünya da sinirli insan olmaz :))))
Dene sene ya boşuna mı söyledim sakin sakin yap bir
Faydası yok malesef
O zaman kolay gelsin bacım :D allaha emanetsin
Sağ ol iyi geceler
iyi geceler
kızdığım kişiden uzaklaşarak, mekan değiştiririm genellikle
beni sinirlendireni dovunce sakinlesiyom kan gorunce
Küfür ederim iyi geliyor
Yüzüne mi
spor yapinca kendime geliyorum
Bu saatte spor yapsam bana deli derler
Yeni yıla sinirli mi girdin sen?
15 dakikadır sinirliyim
Birisi sinirlendirdi
Teşekkür ederim ilgi alakana ama bii an gelir çok basit şeyler sinirlendirebilir insanı
Birisinin iyi yüzlülüğüne sinirlendim
Son olması dileği ile diyeceğim de inandırıcı olmayacak cidden kan beynime sıçradı hissettim yani sıçrayışı :)))
Hiç öyle huylarım yok
Tek kalacağım bir yere gidiyorum.
Ağlayarak sakinleşiyorum
Sinirlendiğim unsuru yok ederek.
Yalnız kalarak.
nefes alarak
Sakinleşmiyorum
Niye
Sizofreni diye niye nick yapar ki insan ilginçsin
Sigara içiyorum.
uyuyarak
Duvarlar 😂😂