Kaç kere söyledim aşk her hangi bir şeye veya kişiye duyulan aşırı arzu ve tutkudur.. Ancak sevgi ise o aşkın belirli net unsurları ile oluşur.. Sevgi;Saygı, güven , özveri ve en çok da fedakarlık isteyen bir duygudur.. Bir masanın dört ayağı gibi biri kopsa kırılsa masanın dengesi bozulur ve her an devrilebilir.. Hele ki fedakarlık ayağı en değerli ayaktır.. Gerçek yürekten seven sevdiği için göz kırpmadan ölüme bile gider.
Resmi görünce aklıma sene 1999-2000 ler geldi annem pazardan bana bir çanta almıştı ilkokul için ama çantanın rengi koyu yeşil asker çantasına benziyor anne ben bunu giymek istemiyorum diye hep ağlayıp zırlıyordum arkadaşlarımın çantaları mavi, sarı çizgifilm karakterleri vardı benimkinde yoktu. Yıllar geçti çok şükür herşeye şuanda
Fedakarlık degilde zaten aşık olan insan mantıklı düşünemedigi için fedakarlık orta olan birşey degil herşeyi onla beraber olmak için göze alıyor zaten örnek vermeye gerek yok akşam 7 de haberlerde görüyoruz bunun için mantıklı düşünmeye davet ediyorum herkesi :) the end..,)
Yaptığımız şeye, fedakarlık olarak bakınca, baştan kaybetmiş oluruz. Bence fedakarlık değil bu, benden olma duygusu. İnsanın kendine yaptığı şey fedakarlık değilse, oda aynı.
En İyi Cevaplar