AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
Cillop gibi 4x6 manita demek
Sen kendini at gibi buluyormusun peki ?
ben orta boyluyum ama vucut olculerim iyidir.
Yani görenler at gibi kız diyebilirmi :) Giyim tarzın nasıl...
hayir demez :) gorenler cok cekici oldugumu soylerler.
Öyleyse giyim tarzınız orta seksilikte ama erkekleri baktıracak kadar seksi giyinmiyorsunuz .
:)
bir zamanlar deniz akkaya için derdik,
at ne kelime tay gibi :D
fiziginin kiymtni bil derim ateş gibisndr
kalin vucutlu degilim 56 kiloyum belim de incecik yani 60 olcusu de ama kalcam 97 falan gogus 85 ama fizigim ince yapilidir orantisiz falanndegil yani oyle kaba saba falan. Basenlerim falan Dolgun ama kalin kalin falan degil ideal olcude kalcamla falan yani. Gayet ince yapili bir fizigim kollarim bileklerim vs.
cok guzelde fizgn var hayalmdki vcut
Keske boyum 180 olsaymis diyorum ama
iyisn byle vlla ole olsan yolda gorsem kacirirdm seni
180 olsam mi kacirirdin
evet gerci simdide cok guzel fizigin var dogruya dgru
Senin biy kac
191
Cok iyiii
hep svgllerim 160 di :( kisaydilar uzun boylu istedim olmadi
Gerci bana oldugumdan daha uzun saniyolar 175 bile diyen oluyo sen 170 degilsindir falan. bir de orta boy topuklu da giyiyorum 180 falan gozukuyorum o civarlar. Kimisi oldugundan daha uzun gozukuyo vucut yapisiyla alakali mesela sara sampaioya bak o 172ymis ben onu daha uzun saniyodum. Ama kimi de olur oldufundan daha kisa gozukur vucut yapisiyla da alakali o biraz
vcut yapinda cok guzel topukluyla birde cok super gorunursun ya
Ya cok tribe girdim. Keske bir 10 cm daha uzun olsaymisim ama cevremdekilerin yaninda uzun kalitorum bayaa 160lar falan ven topuklu falan 180. Herkes de diyo sen zaten uzunsun daha uzun olsan abez kacardi erkeksi oluyo vucut uzayinxa falan kizlarda kaba oluyo diyolar ama ben cok takinti yaptimm
yok ya ne kabasi cekemediklerinden diyorlar bnce cok alimlisin bircok erkek seni gorunce ic ceker bende dahil
Hayir onu demiyoeum cevremdekiler fizigimi cok begeniyolar herkes diyo cok guzel fizigin var bayiliyorum falan yani cevremdekiler kizlar bike boyle diyo. Ama ben diyoeum ki keske daha uzun olsaymisim diyince onlar oyle diyo Şu an cok iyi boyun ideal falan daha uzun olsan kotu olurdu. Gercekten oyle olabilirdi 180 boyunda kizlar babetle dolasiyo genelde. Ve de arkadaslarimin arasinda ben baya uzun kaliyorum geneli 160 falan ven topuklularda 180 falan uzun uzun duruorum. 180 olsam topuklu giyinxe 190 olurdum
anldm tamam :) oda var ddgn gibi o zmn hngi erkkle olcktn en. az 190 lzmdi bir erkek bnce Şu an ideal kisa dglsn taknti ypma vcut kivrimlarin seni cekici yapiyor
Ya cevremdekiler de cok begeniyolar dedigim gibi ve turkiyeye gore de iyi bir boy. Hatta okukda falan durdurup kizlar bile diyo tanimadigim kizlar fizigin cokk guzel ya napiyosun falan diye. Veya arkadalsrim goruncw hep fizifin kalcan cok guzel fizik olarak dogmussun bayiliyorum fizigine falan diyolar hem de kizlar yani. Ama gercekten cok takinti yaptim su boy seyini ama uzun boyluyum da aslinda. Ya ama zaten takinti yapsam ne degiscek 180 olmiycam ki. Off bapicam nasil kurtulucam su takintidan
o boyda oyle kalca hrkese nasip olmaz super fzgn var mutlu ol boyle derim hadi 150 olsan tamam dcemde 170 cok iyi
sevgilin cok sansli gerckten
Hmm evet aslinda bir de soyle bir sey varr 175 arladasim var fizigim ondan col daha iyi baya yapili erkeksi duruyo fizigi elleri ayaklari falan ama mesela ben bpyle bile zarif narin durabiliyorum tabii belki kendimi abutuyorum ama 178 boyundaki arkadasimin yanindayken bile benim fizigim cok daha iyi duruyo onun fizigine bakilmazken bile normal kiloda olmasina ragmen fizigi sekilsiz yani kivrimsiz falan
cok sanslisin gercekten kiymetini bil derim ;)
At gibi kız ne demek harbi :D
At gibi dört nala koşabiliyor demek
uzun boylu fiziği düzgün biraz yapılı olanlara
Iri ama sisman durmayan hatunlara denir 😎
At gibi ağzı var demek.
hayvan gibisin demis.
:D:D
beygir gıbısının diğer sıfatı..
yani hoş kız demek...
yanlışşşş :)
doğruuuuuuu
uzun boylu kalıplı kız demek
iyimiş maşallahh gideri var tas gıbı fılan
bide atın ızdırabı oldumu tamamdır
ben intikamı biliyordum ama dostum...:))
doğru dimi ya:))
Boylu poslu kız demek.
arap atı mı midilli mi
Kötü bir anlam var bu işte.
kelebekli mi kelebeksiz mi?
iyi birşey pamela anderson demek istenmiş sana:)
Fizik boy pos güzellikle alakalı
Dolgunmu sadece basenın gogsun demıyorım
kalin vucutlu degilim 56 kiloyum belim de incecik yani 60 olcusu de ama kalcam 97 falan gogus 85 ama fizigim ince yapilidir orantisiz falanndegil yani oyle kaba saba falan. Dolgun ama kalin kalin falan degil ideal olcude kalcamla falan yani
İşte sana at gıbı denmesının sebebı 97 olab kalca olcundur yoksa o kadae gogus cogu kızda var☺️
Üstüne binilebildiği için 😄
Semer atip doya doya kullanacagimiz kiz demek
Biraz kalın vücutlu.
Aksine kalin vucutlu degilim 56 kiloyum belim de incecik yani 60 olcusu de ama kalcam 97 falan gogus 85 ama fizigim ince yapilidir orantisiz falanndegil yani oyle kaba saba falan
Ben sizi kasdetmedim ki. 😊 Sadece soru başlığını okudum. Detay uzun geldi 😂
Benim eşek gibi kızdır
argoca güzel kız demekmişşşş :ı
insan yerine koymuyorlar sanırım
ahhshjkSDJKAAS
çok güzel vücudu var demek
İyi bir şey
Rus kızları at gibi.
ben hayvanım demek
uzun boylu kalıplı
Sana mı dediler?
Uzun, fizikli
senin gibi kızlara
😒 ama her uzun boylu guzel fizikli kiza da denmiyor ki yani. Mesela diyelim ki gigi hadid. Ona hic bu tabiri kullanmam ama irina shayka cuk oturuyomus gibi
Adriana Lima.
fizik sağlamsa denir