at gibi kız ne demek yaaaaaaa.d? iyi bişeymi kötü bişeymi :d erkekler nye bazılarına at gbi dyor.d
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. uzun boylu ve gerçek balık etli hani kilolu falan değil, iğrenirim zaten kiloluysan kilolusun kardeş benim sen kelime dağarcığımdaki kelimelerin anlamlarını niye bozuyorsun. her yeri dolgun bir de dev gibi uzunsa at gibidir
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılkalin vucutlu degilim 56 kiloyum belim de incecik yani 60 olcusu de ama kalcam 97 falan gogus 85 ama fizigim ince yapilidir orantisiz falanndegil yani oyle kaba saba falan. Basenlerim falan Dolgun ama kalin kalin falan degil ideal olcude kalcamla falan yani. Gayet ince yapili bir fizigim kollarim bileklerim vs.
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılVücut yapısıyla alakalıdır. Tarifine göre sen de o kategoriye giriyorsun. Yapılı, kıvrımlı, sırf kemik olmayacak, rahatsız edici kilolu bölgeler de olmayacak, sıkı olacak vs.
Yüz ile alakalı değil yani.02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılkalin vucutlu degilim 56 kiloyum belim de incecik yani 60 olcusu de ama kalcam 97 falan gogus 85 ama fizigim ince yapilidir orantisiz falanndegil yani oyle kaba saba falan. Basenlerim falan Dolgun ama kalin kalin falan degil ideal olcude kalcamla falan yani. Gayet ince yapili bir fizigim kollarim bileklerim vs. Ama belim incecik kalcam buyuk ve kivrimli bu dikkat cekiyor cok
- +1 yıl
:-) Farkındaysan "kalın" kelimesi geçmiyor sözlerimde. Yapılı demek kalın demek değil. Uzun boy, sıkı vücut, kum saati ve kıvrımlı hatlar.
Yani sonuçta yüzle alakalı değildir bu tabir.
+1 yılUzun boylu kızlara hep at gibi kız derler erkekler kulağımla duydum şahit oldum yani uzun boylu kızlara denilen bir deyim bu
22 Yorumla
+1 yıluzun iri asil görünüşlü kızlara denir güzel olması gerekmez ama çekici olması şarttır
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
76Cevap
+1 yılbak bunu buldum
galeri12.uludagsozluk.com/.../...C4%B1z_704492.jpg10 YorumlaFiziği iyi olanlara diyorum ben şahsen hafif uzun boylu dolgun kalçalı ve çok hafif göbeği olanlardır bence at gibi olanlar 😝
20 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkeklerin genellikle cinsel anlam içerikli kullandıkları bir tabirdir. Güzel, yapılı, şehvetli ve çekici kadınlar için kullanılır.
20 YorumlaYani gerekirse eşini sırtında taşıyabilir, kişneyebilir, anlamında olan bir söz.. Yani sende bu lafı yeni duyduysan ne diyeyim sana ben. Sen iyiye yor yine de safım kaymaklım..
00 Yorumlabence gözlerin bozuk bir at olmadıktan sonra biz niye kızlara at gibi diyelim ki.bilinçaltındaki halishünasyon ürünü bu sanırım,üzülme tedavi ol. (halisnasyon nasıl yazılıo yaa !? )
01 Yorumla- +1 yıl
Halüsinasyon. *
+1 yılÖrnek vermek gerekirse...
10 Yorumlabenim oha lan benden uzun karılar varmış dediğim mahluklar
boyu uzun olacak fiziği düzgün olacak ne çok çok ince bacağına dokunsan kırılacak gibi nede balık etli taş gibi hatun işte11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSenin boy kac
- Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılorasını bilmiyorum ama at gibi benim için kuvvetli demek.Tabiatta atlar kadar güzel yaratıklar var olduğuna inamiyorum.
11 Yorumla
+1 yılŞunun gibi birşey.
00 Yorumlaat gibi kız böyle bir kız:) link
23 Yorumla- +1 yıl
Bunada at gibi yarak lazim
Gizli Soran+1 yıltovbe est. bu ne boyle :)
Ya bunu bide at, katır ve eşek versiyonları var..Yani boyla ilgili...Yeterki domuz gibi kız demesinler, bak o zaman anla ki kötü..
00 YorumlaUzun Boylu ama bi o kadar da yapılı, yani kemikli filan, Kapı gibi denen cinsten olanlara genellikle Argoda benzetme olarak kullanılan bir deyim...
00 Yorumla
+1 yıl40 Yorumlalink boyle heralde :)
14 Yorumla
Gizli Soran+1 yılyani ben yanlis mi biliyorum. o ne anlamistir. utandim simdi.
Gizli Soran+1 yılterbiyesizce birsey mi :) bir de guldu ya. biz pek konusmayiz boyle seyleri . o yuzden utandim.
+1 yılöhömmmm :D link
25 Yorumla- +1 yıl
at abi kadın :D
Fiziği kafadan aşağı yamuk biçimde inen ve kalçalardan çıkıntı olan kızlara denir
00 Yorumla
+1 yılKimseye denmez hayvanları karıştırmayın saçma şeylerinize mk.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYa bilmiyorum oyle bir tabir var ve cogu insan diyo at gibi kizsin falan diye anlamadim
- 13 Yorumla
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. iyi birşey söylemeye çalışıyorlar ama neden 'at' ? anlamış değilim :S
03 Yorumla- +1 yıl
at işte :D
- +1 yıl
at aslında kötü değildir ya :) asil olarak kullanılabilir :)) at gibi derken güzel bişi aslında
- +1 yıl
yaw taşdaş :))) Kötü birşey değil bu misal kule gibi kale gibi duvar gibi adam diyorlar :D
+1 yılUzun bacaklı, iyi sevişen, seksi ve çekici kadın demek... Yani kişilik ikinci plan, kapişşşş
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılGaliba kalıplı iri yarı bir kız demek istiyorlar.Güçlü kuvvetli.
02 Yorumla- +1 yıl
evet sırtına binince seni taşıyabilecek cinsten hemde...
- +1 yıl
orasını bilmiyorum ama at gibi benim için kuvvetli demek.Tabiatta atlar kadar güzel yaratıklar var olduğuna inamiyorum.
+1 yıluzun boylu ve iri yapılı kızlara denir yani at gibi kapı gibi kazulet gibi =) vs vs vs
00 YorumlaDiğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. pek ilgilenmiyorum ve öyle argo kelimeler kullanan insanlardan da uzak dururum.
10 Yorumlaat gibi demek güzel hoş yapılı ve uzun boylu demek ama at gibi dişi var at gibi kişniyor demişse yorum yapmıyorum
12 Yorumla- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılUzun boylu yapılı kızlar için kullanılan bi tabirdir.
00 Yorumla
+1 yılgüzel olupta bu bize bakmaz gibi düşünüp söyliyenlere
00 Yorumla
+1 yılatı anlarımda avratı anlayamam. biraz medeni olun beee.
00 YorumlaCinsel bir terimdir at gibi yani hayvani derecede seksi. *
00 Yorumla- Diğer konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılbiraz uzun boylu ise ve çok yüksek topuk giyiyorsa öyle derler.
00 Yorumla sekli semalı yerinde, güclü, hatları gelismiş seksi kız anlamında
00 Yorumlaboylu poslu göğüsleri popsu dolgun ise ambiyane tarifiyle at gibi denir ..
00 Yorumla
+1 yılbunlara denir
00 Yorumla
+1 yılbacakları atın ki gibi sütun gibi uzun ise at gibi derler mesela sanatçı sıla var ona at gibi derler onun fiziğine bakıp durumu anlayabilirsin :)
00 Yorumlahahha. uzun boylu kalçası büyük harbiden at gibi olan kızlar var gerçekten :) bide şöyle düşünülebilir üstüne çıksan gıkı çıkmaz at gibi olanların :)
00 Yorumlafiziki özellikler yerindeyse..alımlı çekiciyse iyi anlamda söylenmiş bir söz..eşek gözlü diyede bir deyim vardır...ama hoş sözlerdir...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendine has bir sexy li olan kızdır vucut oranları avuuu 😅
012 Yorumla
Gizli Soran+1 yılkalin vucutlu degilim 56 kiloyum belim de incecik yani 60 olcusu de ama kalcam 97 falan gogus 85 ama fizigim ince yapilidir orantisiz falanndegil yani oyle kaba saba falan. Basenlerim falan Dolgun ama kalin kalin falan degil ideal olcude kalcamla falan yani. Gayet ince yapili bir fizigim kollarim bileklerim vs.
Cevap sahibi+1 yılölçüsünü. falan bilmem bazı kızların özel bir çekiciliği var enerjisimi desem görülmeyen bir etki alnımı neyi desem bilemiyorum ama o kızlar 10 numara ya
Gizli Soran+1 yılHmm evet olyyo oyle kiminin seksapalitesi yujsek oluyor dogustan bana da oyle diyolar seksapaliten yuksek falan diye cekicisin falan. Dedigin dogru
Cevap sahibi+1 yılhmm zor kızlarmıdır sence ortamımda hiç olmadı düşürsem bir tane 😂😂😂
Gizli Soran+1 yılBak sana soyle soyliyim kendimden ornek. Nasilsa gizliyim zaten ve bu siteye cokk nadir gieiyorum binde bir. Yani egolu falan diye dusunmezsen gercekleri anlatirim 😂
Cevap sahibi+1 yılanlat zaten ben karı kız işleriyle fazla uğruşmaya gelemiyorum bir süre sonra istediği kadar çekiçi olsun uğraştırdıktan sonra bıkıyor insan at gibi kızzz. anlat bakalım 😂😂
Gizli Soran+1 yılYani simdi kendimden ornek gercekten cok guzel kizlarin hen yuzu hem fizigi cok guzel jizdan bahsediyorum. Yolda yururken bile ikarsisina biri cikar soru vs sorar bir tanitim vs ile alakali. cok guzelsiniz falan diyip onlar bile tanismaya falan calisirlar yanasmaya calisrlar teklif eden coook olur neredeyse her erkek ister o kizi bu yuzden seceneklwri coookktur 😂
Cevap sahibi+1 yıl
istediğim her kızı tavlarım biraz param olsun yeterki yanlış anlama söylemek istediğim şey gözünü parayla boyamak gibi değil
Gizli Soran+1 yılYoo bence her kizi tavlayamazsinn 😂 mesela beni
Cevap sahibi+1 yıltavlarım ufku çok açık her yola gidecek bir insanım anlatmak istediğimi kelimelerle anlatamam yani nasıl desem hiç bilmiyorum ya ben hiç bir güzeli gözümde büyütmüyorum beni kısıtlayan tek şey parasızlık hani milyoner olayım demiyorum tabi ama durumu iyi olsaydı
Gizli Soran+1 yılOzguvenin var ve bu cok iyi. Haklisin evet
Cevap sahibi+1 yılsonuçta çirkin olanında güzel olanında kalbi. aynı ben tipsiz kızlardanda hoşlandımı bilirim ve onlar için içten üzüldüm dış görünüşleride kalbi ğibi olsaydı dedim bunu haketmiyor hiçbir kız üzülmeyi dünya acımasızlığı ve bende buna karşı koyamıyorum 😕
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıliyi birşey.. kötü birşey değil korkma...çok seksi ok istekli ...çok seksi...at gibi kız deriz hem güzel hem de cevik
00 Yorumla
+1 yıltopukluyla yürürken at nallarından gelen sese benzer ses çıkıyo ondan olabilir :/
12 Yorumlaiyi birsey fızık guzelse kalcalar ,bacaklar ve göğüsler dolgunsa at gıbıdır ;)
00 YorumlaAt gibi kız "abi 2 saatlik bir gecede skor en az 5-3 olur demek gibi bişey ...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAt binek hayvandır bence binilecek kiz yani becerilecek demek
210 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHarbi mi mantığı mı kullandım bu sonuca varmak için sevindim bak
Gizli Soran+1 yılBen ne dusunuyodum neler cikti :)
Cevap sahibi+1 yılO bilmediğini anlamstr sıkıntı yapma :)
Gizli Soran+1 yılneden guldun oyle degil mi dedim. oyle canim oyle diyp gecistirdi. ama hala gulmeye devam ediyodu. ben de. baska seyler oldugunu anladim zaten. :)
Cevap sahibi+1 yılAnlamış anlamini bilmedigini işte safligin hosuna gitmiş mutluluklar canım :)
Gizli Soran+1 yıltesekkurler canim :)
Cevap sahibi+1 yılO da var da cocugun anladigini sordu
uzun ve yapılı kadınlara denilir, binme istegi barındırır
00 YorumlaUzun boylu uzun bacakli seksi kizlara at gibi denir :) :)
00 YorumlaOrganize işler film repliği ;
Hiç ata bindin mi ?
Bindim!
Bir Daha bin.00 Yorumla
+1 yılat ve bınmek = kız ve bınmek tejlıkelı bıseu olabılır
00 Yorumlaata bindiğimize göreee
hmm düz mantıktan neysee :)))11 YorumlaUzun boylu kalçası hafif çıkık ve seksi kızlara denir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal ya da uzun boylu büyük göğüsü , büyük kalçalı dolgun bayanlara denir bunun tanımı bu
00 YorumlaUzun boylu iri kıvrımlı vücudu olan kadın... Üstüne binmek isteyeceğin :)
00 Yorumla
+1 yılGenelde 180 üstü dolgun kalçalı brazda iri göğüslü kızlarda tamı uyuyor at gibi kızı kelimesi
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl180 ustu kiz iyi mi sence. Mesela karlie kloss oyle
- +1 yıl
Bana göre iy 175 ile 180 arası fizik olarak
Gizli Soran+1 yıl170 falan peki
- +1 yıl
Oda iy ama 175 üstü idael bideler minyon tipli ise 170 hiç kurtarmaz
Bu anlattıklarınla at gibi olduğunu ispatlamış oldun :))
00 YorumlaAt gibi demek burda anlatılmaz görmeden kimseye at gibi diyemem atlara hakeret olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılince fidan gibi uzun boylu ve gösterişli bayanlara denir
00 YorumlaIri yari (sisman degil)
12 YorumlaDiğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. İyi anlamda kullanılır .
00 Yorumla
+1 yılMiley cyrusa denir 😛
00 Yorumla
+1 yıliyi bi şey,iyi bi şey :)
00 Yorumla
+1 yılJokeyin olayım yavruu denecek kızdır
00 Yorumla
+1 yılat gibi aslında seksapalite denilen şey oluyor.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılDimi mesela herkese denmiyo da cogu mankene demiyorum ben ama mesela irina shayk var ona cok o tabiri kullanasin geliyo
+1 yılBiraz kalın basen ve büyük göğüslülere
00 Yorumla- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı