kızlar Ankara bahçeli evlerde bildiğiniz güzel bakan falcı var mı kaça bakıyor teşekkürler :D
not: psikoloğa gitmekten daha etkili
not: psikoloğa gitmekten daha etkili
bahcelıde cok pahalı git kızılayda baktır konur 1 sokakta :)
yalnız falcıyla psikolog not found :D
yüksel caddesinde falcı ipek abla var. bi çok tvde fal veastroloji programı yapmış. çok ünlü falcı. aşk falı baktırdım ipak ablama gerçekçi yol gösterici fal baktı umut gibi doldu içime.
@denizligözde medyum ipek atak ablama bende gttim. yüksel caddesinde yeri. çokda memnun kaldım.
sen nasıl bir psikologla falcıyı karşılaştırırsın ! !
çok güzel karşılaştırırm insanı daha iyi rahatlatıyor.
hiç sorma asdfghj
benim bildim varda izmirde :) çok güzel bakıyo arkadaşın arkadaşı .:D
yarın milli kütüphaneye gel ben bakarım, ne sorunun varsa çözeriz :D
Cevap
4Cevap
İpek Fal Bilim Merkezi'ne online olarak danıştım ve deneyimim gerçekten olumlu geçti. Falcı, benimle canlı görüntülü bir şekilde WhatsApp üzerinden iletişim kurdu ve oldukça profesyonel ve yetenekli olduğunu gösterdi. İlk olarak, kahve su falı baktırdım ve falcı fincanıma bakarken oldukça dikkatliydi. Kahve suyu şekillerini ve desenlerini yorumladı ve falda bazı ilginç şekiller ve desenler olduğunu açıkladı. Falın yorumu oldukça doğruydu ve hayatımda bana rehberlik edecek birçok önemli şey söyledi. Ardından, aşk falı baktırdım ve yine falcı oldukça detaylı ve açıklayıcı bir şekilde yorumladı. Falcı, gelecekte aşk hayatımla ilgili neler olabileceği hakkında bazı öngörülerde bulundu ve bu benim için oldukça değerliydi. İpek Fal Bilim Merkezi, kesinlikle profesyonel ve yetenekli bir falcıya sahip ve online olarak bile hizmet kalitesinden ödün vermiyorlar. Herkese İpek Fal Bilim Merkezi'ni tavsiye ederim.
kızılayda yüksel caddesinde ipek fal bilim merkezi var. falcı ipek atak. cafesi o kadar güzelki tertemiz. sigara içmeye izin vermiyor ve çok ünlü falcı. tv programları yapıyor. ben gittim öngörüleri fal bakımı mükemmeldi. eve gelince içim huzur doldu. saolsun ipek ablam.
"Ey inananlar, içki kumar, dikili taşlar ve fal okları ancak şeytanın işlerinden olan pisliklerdir. Öyleyse bun(lar)dan kaçının; umulur ki kurtuluşa erersiniz."
Maide 90
yıl olmuş 2013 hala falcı diyor bir de psikologtan iyi diyor peh :/
kızılay olmaz mı? gitmedim ama sağlam birinden duyum almıştım
Yakın olsaydın kalk gerdim. Burda bir tanıdık var ama falcı değil. Hobi olarak bakar kahveyi kapattıktan sonra. :) Sonrada telvesini yer :@
-1 ne ya? Zevkine sallamak günah değil ama geleceği gördüğünü vaad etmek, falcılık,büyücülük etmek günah.
samsun da gökhan hoca var telefonda ücretsiz yıldızname bakıyor arayın yardımcı olur para vermeyin boş yere 0544 976 65 55 :))))
Bu gökhan hoca. nasıl biridir. Vefk icin aramayi düşünüyorum kendisini. Bilginiz varsa yardımcı olur musunuz
bahçelievleri bilmemde en iyi fal baktırACAĞIN yer kızılayda turuncu cafe herkez oraya gider zaten
Sonra niye bilim gelismiyo...
Gülay hanım tek kelimeyle mükemmel bakıyor atmıyor
fala bakmak günahtır evlat asdfad
herkes günahkar zaten :)
haklısın kız git baktırda ama erkek falcılardan uzak dur :D <3
Genç kızların falcı sevdasını anlayamadım gitti.
bende baka bışırım istersen polatlıda :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar