Tanımadığım birilerinin bana iyi bir şeyler söylemesine ihtiyacım var. Ankara'da Kızılay veya Bahçelievler tarafında fal baktırmak için var mı bilindik bir mekan falan?
Kızılay'da kesinlikle Turuncu Cafe'ye gidilmeli, orada sanırım Helen Hanım'a baktırmıştım ve tahmin etmediğim şeyleri bildi... onun haricinde hata yapıp Gülay Cafe'ye gittim; kolay kolay oturup buralara yorum yazmam ama resmen baştan savma bir fal baktı.. Internette dolanan olumlu yorumlara kanıp gittim; sanırım o yorumları da tanıdıklarına yazdırıyor.. Gittiğimde kimse yoktu ve hafta sonuydu, kendisi bile yoktu yani.. aynı gün Turuncu Cafe'ye gidin insan kaynıyor; yani her şeyin bir sebebi var.. beklerken yine internetten burayı bulduklarını söyleyen kızlar geldi.. neyse; ilişkimle ilgili sorulara benim anlattıklarımdan yola çıkarak tamamen olumsuz yorum yaptı, iletişim sorununuz devam edicek dedi; ancak 2 gün sonra benimki tekrar mesaj atmaya başladı.. iletişimi kesmesinin nedeni de parasal sıkıntıydı, bunu bile bilemedi.. diyeceğim o ki; uzun zamandır tanıdığım ve öngörüleri gerçekleşen bir falcım var, bu kadının sahtekar olduğunu söyledi, ayrıca Tarot'a bakış şekli de tamamen yanlış.. biraz ilgili olmasam, ilişki yaşadığım kişiyi tanımasam söylediklerine inanırdım... olumsuz konuştuğu için yazmıyorum ama olumsuz söylediklerinin de gerçekleşmesi imkansız şeylerdi... sonuç olarak çok fazla dağılıp falcı falcı gezmek yerine 1-2 tane doğru dürüst isime gitmek gerekir.. Turuncu Cafe bu talebi fazlasıyla karşılıyor bence..
42 Yorumla
İkizler+1 yılSizin dediginiz yerlere gitmedm ama renginiz belli cok reklam geldı yazınız bana
Akrep+1 yılKaç tl ödediniz?
En İyi Cevaplar
Astroloji & Burçlar konusunda 971 cevap paylaştı. Evet evet.. ben bu soruyu not almışım ve unutmuşum :P
Çok çok pardon. :)
Şimdi ben yol sokak ismi bilmem pek, kızılayda ata iskenderin karşısındaki binanın sağı ya da solu hatırlamıyorum tam evim kafe diye bir yer var. İçeriye girince biraz garip geliyor oturma takımları falan koymuş :P her neyse içeride bir sürü falcı ve medyum var.
Adını hatırlayamıyorum ama ben esmer siyah saçlı dul ve ve bir oğlu olan bir kadına baktırmıştım..
Ben gittiğimde çok yorgundu, sana o yüzden öğleden önce gitmeni tavsiye ederim..327 Yorumla
İkizler+1 yılFarklı nicklerden gül ablanin reklamını yapma keyff😂😂😂
Aslan+1 yılturuncu cafeyi deneyin bence
İkizler+1 yılBide bir titreme alameti getiriyorlar fala bakmadan önce sanki yedik ha 😂
Sırf ne tür bir dolandırıcılar diye gittim şekilden şekle giriyor karşımda kadının adı da melek
Ndndnndndndn
Terazi+1 yılmedyum vedat var elvankentte müthiş fal bakıyor. kişilik ve isim analizi de katıyor içine falın. bayağı da detaylı ilgileniyor insanla. mutlaka gitmenizi tavsiye ediyorum. internet sitesi enerji. club
Boğa+1 yılkesinlikle Turuncu cafeye gitmelisin isim vermicem ama falcılarının çoğu çok iyi zaten bir sürü falcıları var Türkiyenin her yerinden en iyilernii bulup çalıştırıyorlarmış.
İkizler+1 yılReklam
İkizler+1 yıl@firuzan06 reklam
Yengeç+1 yıl@ahmet_yenilmez_12345 bu bir reklam ahmet bey ben gül hanima gittim hiç bir şey bilmedi klasik yol var kuş nazar var
Yengeç+1 yıl@Tuğce053 semosa laf atan Tuğçe senide inceliyorum sadece turuncu diyorsun demekki turuncu yla bir bagin var ne bagin varsa var ama sendekilerede gittim sadece laf kalabaligi onu söyleyeyim dedim
Yengeç+1 yıl@Tuğce053 Google'da parayla reklam vermek parası olan her kesin yapacağı bir şey sen gerçekten fal baktiran biriysen bana turuncu dan başka doğru dürüst bir falci adı yaz turuncunun reklamini yapıp durma ordakiler bir işe yaramaz
Terazi+1 yılOnu bunu bilmem okadar çok falciya gittim kahve Tarot katina su yildiznaname hepsi boş kağıda bakan bı amca var ben böyle birşey görmedim doğa üstü Bir olay şuana kadar boşa fal baktirmisim
Boğa+1 yıl@Bilgeganpuua turuncu cafe mi kötüymüş gülerim sadece yasemin gül ve venüse fal baktır eğer bir fal cafe sahibi veya falcı değilsen. başka yerleri kötülesem anlardım gerçek den ama turuncu cafeyi hala falda kötülüyorsan gerçek den falcı veya falcı yamağısınız demekitr.
geçen gün gittiğimde yine sosyal medya fenomenlerini geç. ünlü şarkıcı pamela orda fal baktırıyordu. adamlar bunun reklamını yapmıyor. gidin başka yerleri kötüleyip pirim yapın komik duruma düşmeyin:)
Koç+1 yıl@Mahmrtali peki aklımda bulunsun ama çok memnun kaldığım tek falcı milaz cafe sinem oldu bu zamana kadar gidip boşa fala para harcamaktan bıkmıştım sayesinde kurtuldum bir sürü sorunumdan sizde deneyin tavsiye ederim sakarya caddesi nurlu hat 2. Katta kuaförün yanı isimleri net çıkarır tarihleri de çıkar
İkizler+1 yıl@Cekirdek06 tamam benimde aklımda bulunsun
Yengeç+1 yılSize katılıyorum Gülay hanım bir harika katına yorumuna bayıldım bugüne kadar gitmemiş olmak bir kayip tavsiyemiz için çok teşekkür ederim
Akrep+1 yılKizilayda sakarya caddesi koton karsisi nurlu han kat 2de milaz cafe sinem hanimin falini deneyenlerden ondan baskasina gideni gormedim.. daha once falci falci dolasirken ben ona gittigim andan itibaren başka falciya ihtiyaç duymuyorum. Sorularınızı sormadan netlige kavusmadan cikmazsiniz o cafeden
Akrep+1 yılKizilay sakarya koton karsisi nurlu han 2. katta sinem hanim var ne dediyse çıktı fiyatlari da cok uygun nisanlimin adina yasina ve isine kadar söyledi onunla gidisatimiz ailevi sorunlarimizi tam olarak bildi ve verdigi tavsiyeler sayesinde Şu an iliskim duzeldi gercekten cok iyi bir falci. Ben daha once falci falci gezerdim hepsi para tuzagi artik baskasina ihtiyacım kalmadi...
Aslan+1 yıl@Cekirdek06 bende gitmek isitiorum tawsie ediomusun cidden resme bakiomu yorum falan?
Akrep+1 yıl@Nina1903 bende sinemin hanimin su falini denedim ve cok memnun kaldim. Ayrıca diğer falcilara gore fiyatları da daha uygun ve en önemlisi gerçekten hakkıyla yapiyo. Gecen gun onceki fallarda yazdığım kâğıtlardaki tarih ve isimlere baktım. Neredeyse dedigi her sey olmus.. kesinlikle tavsiye ediyorum pisman olmazsiniz..
Akrep+1 yıl1 ay kadar once sinem hanima gittim bana soyledikleri cikti hatta imkansız olmaz dedigim bile cikti cidden çok sasirdim ve kesinlikle para tuzagi degil özellikle su falina bayildim sakarya caddesi koton karsisi nurlu han 2. kat milaz cafe
Koç+1 yılGulay ablaya tarot baktirdim gayet basarili pisman olmazsiniz nokta atislari var ben cok memnun kaldim
İkizler+1 yıl@Fisuun18 bakin arkadaslar bu medyum. mehmet varya tam bir sahtekardir. ne hocadir ne medyumdur bu reklamida yapan bizzat kendisi dir ve hani googlede yazinca cikan mehmet kalpazani ovenlen ler varsa iste onlarida parasiyla reklamci yapiyor eger. kalpazan seni bir daha buralarda gorursem. reklamciyla yazismalarini buraya ve youtubeye veririm
Koç+1 yılGecen gun sinem hanima gittim su falina bana isim tarih ve olay söyledi cok geçmeden dedikleri cıktı ben suana kadar baktirdigim en iyi faldi yeri kizilay sakarya cad koton karsisi nurlu han kat 2 milaz cafe numarasi 0506 125 7636
Başak+1 yılSakarya caddesinde sinem hanım var harika fal bakıyor özellikle su falı çok güzel nokta atışı yapıyor mutlaka denemenizi tavsiye ederim milaz cafe koton karşısı 2. Kat
İkizler+1 yılsen gitmiş olmak için gitmişsin de gerçi o en azından reklam senin ki yargısız infaz ve iftıra
Koç+1 yıl@Avdul bende teşekkur ederim tavsiye eden arkadasima cok cok basarili Gulay hanim kendi deneyimlerimden yola cikarak baktirin derim ben cok verim aldim
Yengeç+1 yıl@Balina864 Gülay hanıma bende gidiyorum detaylı acilimda bir sorusu var kişinin benim hakkımdaki düşünceleri bu eş arkadaş nişanlı kim olursa inanılmaz acikliyor sanki onun kafasının içini okuyor nasıl oluyor diye şaşmamak elde değil nişanlımın bir ay sonra soylediklerini Gülay hanımdan duymuştum
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBen birazdan Aşkabat caddesi (Eski 7'nci cadde) turuna çıkacağım bir göz atarım senin için.
18 Yorumla
u İkizler+1 yılBulamadım :(
Soran+1 yıloranın adı aşkabat mı olmuş beya:))
u İkizler+1 yılEvet..
Yengeç+1 yıl@Semos2425 sende git kafenin ve ablanın adını öğren madem iyi bakıyor daha niye falciyi arıyorsun tek adrese git kafanı karıştırma derim
Oğlak+1 yıl
Akrep+1 yıl@Nihco sinem hanim Şu an sakarya caddesi koton karsisi nurlu han 2. kat milaz cafede fal bakıyor. Hicbir sey bilmeyen falcılara para dokecegime orda dogrulari öğreniyorum hakkıyla isini yapiyo ve hayatım sayesinde düzene girdi
Akrep+1 yılPara tuzağı olmayan size dogrulari söyleyen guleryuzlu ve isini hakkiyla yapan bir falci istiyosaniz kesinlikle sinem hanima gidin. Ben cok memnun kaldim siz de pisman olmazsiniz adresi sakarya caddesi koton karsisi nurlu han 2. kat milaz cafe
Başak+1 yılSakarya caddesinde milaz cafe var sinem hanıma gittim harika fal bakıyor su falında şok oldum isim ve tarihleri hep çıktı nurlu han 2. Kat
kızılaya git 2 adımda bir karşına çıkıyorlar zaten fal bakılır diye
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Merhabalar iki hafta önce Turuncu kafe (Konur 2'de, karanfilin hemen arkası) diye bir kafede Sinem'e fal baktırdım. Hakkınızdaki düşüncelerini öğrenmek istediğiniz birisi varsa birebir onun kafasındaki sizi tarif ediyor böylece o insana nasıl davranmanız gerektiğini biliyorsunuz, bana verdiği tarihlerde neler olacağını şimdiden merak ediyorum, gerçekleşirse eğer buraya yazacağım, ama beni hiç aramayacagini düşündüğüm birisinin yakın zamanda arayacağını söyledi ve onun telefonunu dün aldım!! çok ilginç, hafiften korkmaya da başladım =) Verdiği tarihlerin doğru olabileceğini de düşünmeye başladım. Bakalım neler olacak, eğer bu kafeye giderseniz kesinlikle Sinem'e baktırın. İyi şanslar =)
712 Yorumla
Soran+1 yılhımm, aklımda bulunsun =)
Koç+1 yılBu kizda farkli biseyler var arkadaslarimi da yolladim hepsi memnun kalmis ani da gelecek hakkindaki tarihleri de cikmis herkes sokta hamile oldugundan mi sezgileri acayip kuvvetli sinem hanimin
Soran+1 yıl@palmiye06 Nisan ayında ankara'ya geldiğimde sinem hanıma gittim. ilginç şeyler söyledi gerçekten, hatta önümüzdeki hafta geldiğimde yeniden gitsem mi diye düşünüyordum.
ama bana artık asıl acayip gelen, 3 yıl önce sorduğum bu soruya, her ankara'ya geleceğim tarihte yanıt geliyor olması :)
Aslan+1 yıl@palmiye06 sinem hanım hala turuncuda ama ben 2 gün önce baktırdım, hatda sordum böyle böyle diye biazim falcılarımız ismini kullanarak müşteri çekmeye çalışıyorlar dediler.
Aslan+1 yılseninde bilgin olsun canım yani evim cafedeki sinem çakma sinemmiş.
Balık+1 yıl@donduscr canım sinem daha önce turuncudaydı turuncu reklam yapıyor asıl sinem evim cafe de turuncudan çıktı çok oldu hamileydi evime geçti turuncuya da soruyorlardı başkasını sinem diye çıkardılar düzemce yani
Balık+1 yılSinem hanımı herkes tanır hatta bende bulamamıştım beni de kandırmaya çalıştılar turuncuya gittiğimde sonra sinem hanımı arkadaşım söyledi insanları kandırıyor turuncu cafe
Yengeç+1 yıl@Çekirge06 benim 3 tane arkadaşıma baktı ve söyledikleri çıktı sinemin banaysa daha çıkmadı eylulu bekle demişti çıkarsa yazarım eylüle bisey kalmadi😀
Balık+1 yılSinem hanım şimdi sakarya kotonun karşısındaki nurlu handa milaz cafe de ama yerini çıktığı yerler söylemiyor acayip tarihleri çıkar annemle beni titretmişti babamın adını yüzüme yapıştırdı yaşayacaklarımla beraber ve hepsini de yaşadım
Yay+1 yıl@Çekirge06 Gülay hanım yüksel caddesinde 9/7 başka yere götürmeye çalışırlar beni kandırdılar biziz diye enerji harika yorum şahane
İkizler+1 yılGidilecek tek mekan Yüksel caddesinde Gülay cafe gidin baktirin farkı görün ben çok beğendim ilgilenen arkadaşlara tavsiye ederim
Akrep+1 yılGeçen gün sakarya milaz koton karşısında milaz cafe sinem hanima fal baktirdim ve dedikleri karşısında sok oldum bana sevgilimle Şu an yasadigim olayları öncesinde söylemişti bu kadarını beklemezdim helal olsun
+1 yılkahve içmeyi severim. arkasındanda bir fal fena olmaz diyenlerden olduğum için fal cafelerin hemen hepsine gittim. evim kafede eskiden iyi falcılar vardı. şimdi hepsi fos. kahveside berbat. yukarda bahsedildiğ içn yorumu ekledim. yoksa tek tek yazmaya kalksam sayfa yetmez olumsuz yerleri. şu anda yaklaşık bir senedir ikinci adresim dediğim güneşablam var. falcı demek zulum olur ona. medyum ve süper biri. tek üzüntüm daha önceden onu tanımamış olmam. eskiden yaptığım hataları yapmazdım en azından. yeri karanfil skakta. zaten googleye güneşabla yazdığında bana inanmasanızda gerekli bilgiye ulaşırsınız. ben adını duyunca öyle araştırıp bulmuştum. birkaç reklamcının hep aynı kişleri demelerine kanmayın. iyi olsalar o kafe bu kafe ikide bir yer değiştirmezler. ay.. bide pavyon kadını gibi sürekli isimlerinide değiştiriyorlar. neyse çağ bilgi çağı. ben paylaştım. siz araştırın.
47 Yorumla
Soran+1 yılHimm, ilgimi cekti evet :) fiyati ne kadar peki?
Yengeç+1 yılFiyatt?
Boğa+1 yıl@berna2305 güneşablaya devamlı ihtiyaç duyduğumda ben ve iş arkadaşlarım gider. medyumdur.50 tl falı. telefonunu vereyim.5438627455. biz onun hayran clup üyesiyiz. bizim tavsiye ettiğimizi söylerseniz randevuyu daha erken saatte alabilirsiniz
Yengeç+1 yılSende anlaşıldı güneşin kalemisin sana ne isim degistirmelerinden falindan haber ver demekki sende takip ediyorsun kim kim nerde hangi isimle çıkıyor
Yengeç+1 yılPiyasadaki falcilari kendinin yetistirdiginden başlar konuya kendini ovmeyle devam eder farklı oldugunuda fiyatim bu diye iletir klasiktir yeni ve orjinal bir şey yoktur
Boğa+1 yılKızılay'a giderseniz yüksel caddesinde Gülay cafe ugramadan geçmeyin hoş sohbet aile ortamı faldada çok çok başarılı
İkizler+1 yıl@Sabisoz yeni adresini biliyor musun acaba? Bir de pazar günleri de bakıyor mu bir fikrin var mı
Lütfen bana turuncu cafe demeyin fal bakan kisi teyit icin uygulamadan kontrol edelim söylediklerim doğrumu diye uygulama açtı böyle saçmalık olurmu öyle ise size niye geldim kendim açar sorarım evimde bir tane doğru düzgün falci lari yok aynı şeyler laf kalabalığı usta diye tabir edilenlerinde bir dediği çıkmadı parama zamannima yazık
170 Yorumla
+1 yılEvim cafeye 3 kez gittim hiç verim alamadım gel gel sana iyi bir falcımızı ayarlarız diyolar foss. 4. ve son kez çok övdükleri Sevda Hanıma gittim. 20 dk süre verdiler kadın 15 dk falan falla alakasız yorum yaptı. Sürekli kendini övdü bana şuralardan şuralardan geliyorlar ( hatta bir söylediği acayip absürttü.) Sevgilime dair hiçbirşey bilemedi daha doğrusu tam tersini bildi. Sonra da 2 soru sordum sormadım görevli kadın zırt diye çıkardı. 20 dk ya verdiğim 60 liraya acıdım ( tarot destekli kahve) Kadını susturup soru soruyorum yine hala alakasız yorum yapıyor. Bana dair sadece 2 şeyi doğru bildi hakkını yemiyim. Tekrar gider miyim. Asla. Falcı olayı bitmiştir benim için.
13 Yorumla
Boğa+1 yılBende gittim oraya seninle aynı fikirdeyim. Sana medyum sinemi öneririm fiyatı da çok uygun hep nokta atışı yapiyo ve söylediklerinin nerdeyse hepsini yaşadım dene selanik 2 limoncuoğlu han 5. katta
Koç+1 yıl@Serenbozaciii bende seninle aynı fikirde değilim hiç bir şey bildiği yok vasat zaman ve para kaybı eski yerinede gittim burdada sinem hikaye
Koç+1 yıl@Payamibir eski yerine gittin beğenmedin o zaman neden yeni yerine geldin? Demek ki bir şey var değil mi✋ vasat dediğin kadın benim hayatımı duzeltti
+1 yılUzun zamandır sıkı takipçisi olduğum bir medyum var size onu tavsiye edebilirim insan hayatında bir dönüm noktası Yaşar ya bende medyumsemih le bunu yaşadım ona rastladıktan sonra hayatım da ki tüm olumsuzluklar birbir uzaklaştı benden hayatımla alakalı söyledikleri yaptığım hataları tekrarlamamam gerektiği insanlara gereğinden fazla güvendiğimi çok yakın arkadaş kardeş bildiğim z. ll. nin halbuki eşimi ayartmaya çalıştığını direk ismini söyleyerek bana kanıtlamış olması ona hayranlık duymama yetti hepinize tavsiye ediyorum yardımcı olabildiysem ne mutlu 🤗🤗
00 Yorumla
+1 yılKızlar medyum semih var instegramın meşhur medyumu kadıköyde bakırköyde cafelerdede çalışıyor illaki baktıran olmuştur Semih beyin üstüne fal bakan bir medyum tanımıyorum
görmüş olduğum rüyayı hangi gün gördüğümü ne gördüğümü anlattı odamdaki eşyalarımın yerini içinde ne olduğunu bile bildi nasıl olur ya dedim çok korktum ama bir okadarda sevindim çünkü her dedikerli tek tek çıktı ünlülerlede çalışıyor ve vergi levhası çalışma izni var kesinlikle tavsiye ederim soranlar için instegram adresi medyumsemih20 yazın çıkıyor denemeye değer10 Yorumla
+1 yılKızılay'da Taksim Kafe var. Ben de internetten bulmuştum. Mustafa ve Rukiye'ye baktırdım. Tarot+kahve bakıyorlar. İkisini de beğendim. Mevcut durumu çok güzel biliyorlar. Geleceğe Yönelik Mustafa'nın bir, Rukiye'nin iki tane söylediği çıktı. Enerjilerini Sevdiğim için iki haftada bir gidiyorum hemen hemen. bir denemelisin.
01 Yorumla
Yengeç+1 yılMustafa ya gittim fal bakmıyor geyik yapıyor geyiği gidersen git. rukiyede umut satiyor
+1 yılANKARA da falcı çok.ipini kıran falcıyım diyor..meraklı arkadaşlarım olduğu için onların yanında mecburen bende bulundum dinledim.hepsi değişik şeyler söylüyordu.arkadaşlarıma gülüp duruyordum.sonra sürekli adını duyduğumuz ama fiatı pahalı olduğu için tercih etmediğimiz güneşabla diye bir falcıya sadece kendini görmek için gittik.yanında çalışanlara fal baktırdı arkadaşlarım.güneşablayı görünce fala inanmadığım için fal baktırmadığımı söyledim.güldü haklısın dedi.şaşırdım.size hediye birkaç kart çekeyim dedi..3 kişiydik ayak üstü 4 kart çektirdi hepimize ve tekrar gülümseyerek odasına gitti.hepimiz şoktaydık.öğrenciyim ve bu parayı denkleştirip kesinlikle tek başıma ona gideceğim..
02 Yorumla
İkizler+1 yılne kadardı ne dedi?
Yengeç+1 yılHer yere gidemezsiniz cok yer gezdim gulay ablayi begenirim hemde cok soyledikleride cikar reklam falan degil deneneyin lutfen inanilmaz konusturuyior isini
Kızılay’da karanfil sokakta geçenlerde Mina fal Cafe diye bir yere gittim. İlk defa o kadar etkilendim. Çıkarken bir daha ne zaman geleceğimin planını yaparken buldum kendimi. Soner bey işinde cidden iyiymiş. Tavsiye ederim yani :)
30 Yorumla
+1 yılMedyum sinem hanımı öneririm ben de internetteki yorumları okuyarak gittim gerçekten çok memnun kaldım sasirtici nokta atışları var fiyatlari da cok uygun 5 dakika da bakip birakmiyor dediklerini hep yasadim yeri kızılay limoncuoglu iş hani milaz kafe 5 . kat
40 Yorumlakızılayda karanfil sokakta güneşabla diye bir cafe var..4. katta. cafee dediysem sadece fal bakılan bir yer. arkadaşlarım sayesinde gitmiştim. orda belguzar isminde bir bayana ısrar sonucu iskambil falı baktırdım. söylediklerini 1 hafta içinde yaşadım. şiddetle tavsiye ederim. titans simitçisinin 4. katı.
06 Yorumla
İkizler+1 yılne kadara bakıyor bide biliyor mu cidden
Boğa+1 yıl@terlikgeliyoooooo2 belgüzar emekli olmuş. yerine ömür diye biri gelmiş. çok şirin. fala detaylı bakıyor. arkadaşlarım memnun kalmış. bende gidecem. kahve tarota birarada 50 tl ye uzun uzun bakmış. bende memnun olurum inşallah.
İkizler+1 yıl@terlikgeliyoooooo2 internetden araştır canım kadın fal değil falın asını bilmiyor, burç yorumlayıcısı oda ezbere burçları öğrenmiş o kadar yani. falıda sonradan çıkarmış para tuzağı hep.
Boğa+1 yıl@sinemkalkan203 sen ne yalancı bir insansın.. sen ve iki arkadaşın birinin nick vereyim Vgyr-lj denen şahıs turuncu kafenin kadrolu her sitede reklamını yapan elemanlarısınız. inanmayan her turuncu kafe iyidir diyen forumlara baka bilirler. yalancısın ve güneşablayı hiç tanımıyorsun belli. eğer bilsen ilk kelimesinin fal bakarken size burcunuzu soranlara orda bırakın fal bile baktırmayın diyen bir insan. kendinizi övmeniz neysede tanımadığınız biri hakkında yalan söylemeniz bir başka.. sana bir şey daha söylüyeyim turuncuda çalışan eski elemanların çoğu cengiz, neşe, yasemin falan filan.. güneşabladan başları sıkıştığı zaman fal konusunda çare soran kişiler. haddini bil. eleştirmek ya da övmek başka bir şey yalan söylemek başka bir şey.
İkizler+1 yılcanım sen ne kullanıyorsun, kadrolu eleamnmışım burda ben 100 lerce kişi gördüm turuncu cafeyi öneren onların sayesinde gittim tanıştım, burda sonradan falcı olmuş ablanı savunacaksın diye gooleden yaz işte en iyi falcılar tarzında birşeyler kimler çıkıyor görebilirsiniz, kendi yalancılığınız insnalara atarak para kazanamazsınız, biz sizden önce buralarda çok kişiyi gördük böyle uyduruk kıydırık falcılaırn reklamını yapıp insanları sırf para için kandıran. burda 100 bin insna varsa yarısı turuncu cafeyi biliyordur sadece ben sölemiyorum , ama sen gelmişsin birde güneş abla diyorsun burdfaki insanlar o kadar aptalmı yani boşuna millete aval okuma, sen bayağı iyi tanıyorsun nya güneş ablanın kendisisn bence.
Boğa+1 yıl@sinemkalkan203 sonradan çıkma falcımı? sen sakatsın galiba.. o çok övdüğün turuncudakilere sor bakalım güneşabla kaç yıldır bu işin içinde. ordakilerin çoğu güneşablanı çırağıdır.. anladığım kadarı ile sen ordaki yeni falcılardan birisin.. hangisi? mısırlı olanımı uzaylı olanımı? kökünüz yalancı. falcıların çoğu ruh hastasıdır zaten sen bayağı üst seviyedesin. hadi sana hodri meydan.. senden güneşablaya bahsedecem. en güvendiğin falcını al güneşablanın karşısına çıkın bunu yapamazsınız biliyorum zaten güneşablanın karşısına fal konusunda çıkacak tek falcı yok ANKARADA.. zaten kadın yıllardır benimle aynı fala bakacak kişiye tüm mal varlığımı verecem diye ilan yapıp duruyor. sus sinem sus.. çarpılacaksın..
+1 yılBirden eşim benimle ilgi alakasını kesince ablamlar medyum semihe danışmamı önerdiler bende sosyal medyadan numarasınu bulup randevu aldım, ve semih beyle oluşturduğumuz seans sayesinde sıkıntıları ortadan kaldırdı ve şuanda evliliğimize çok güzel bir şekilde devam ediyoruz
00 YorumlaBirine tavsiyelerde bulunmayı aslında hiç sevmem ama bu konuda kendisine aşırı derecede güvendiğim için Medyum Semih diyeceğim. Yaklaşık 1 seneden bu yana ondan başkasına asla fal baktirmadim çünkü gerek duymadım. Tarih vermesi, ne söylese yaşamam ve ara sıra korkacak derecede beni şaşırtması 1 senedir ona baktırmamı sağladı. Denemelisiniz..
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle isegramın meşhur falcısı medyum Semih’i deneyin derim bana tlf baktı sağ tarafında üstünde gül deseni olan su bardağını uzaklaştır evden dedi sağ tarafıma baktım gerçekten üzerinde çiçek desenli bardağım var çok korktum ama sonra alıştım herşeyi biliyor uzun uzun anlatıyor dedikleri hepsi çıktı kesinlikle deyin Kızlar İnsrgram adresi medyumsemih20 bir bakınderim beğeneceksiniz
00 Yorumla
+1 yılkızılayda var yükseltepenin orda ya da konur2 de bulabilirsin gerci hemen hemen her yerde var barlar sokagı tarafını gez o civarda cok var
00 Yorumla
+1 yılben turuncu cafeye giderim sürekli ama, sürekli bekletilmekden nefret ederim her gittiğimde 2 saat sıra bekliyoruz. iyi falcı öneriniz var mı ankarada
53 Yorumla
İkizler+1 yılİyi falci Gülay cafe yüksel caddesinde randevu alıyorum beklemeden baktiriyor çıkıyorum öyle iki dakika bakıp göndermiyor ilgileniyor enerjisi güzel soyledikleride çıktı daha ne istiyeyim Gülay abla bir numara
Koç+1 yılümitköyde sevgi cafe var
Oğlak+1 yılTuruncu kafeye çok uzun zaman ben de gittim sadece para kaybı cikmadi da dedikleri parana yazık olur medyum sineme gidiyorum artık çok iyi bakıyor ben onun kadar iyi bakan falci görmedim kesinlikle denemelisin yeri kizilay selanik 2 limoncuoğlu han 5. katta
Astroloji & Burçlar konusunda 971 cevap paylaştı. Mükemmel bakan bir yer biliyorum ama yerin adını unuttum.. Yarın kızılaya gidicem, öğrenince buraya yazayım tekrar ;)
Not alıyorum soruyu00 YorumlaAraştırarak gittim iş arkadaşım önermişti Gülay hanımdan cok cok menmun kaldım zaman zaman görüşlerini alırım her haliyle farklı bir mekan temiz sakin huzurlu enerjileri yüksek bilgili ilgilenen arkadaşlara önerebilirim
40 YorumlaFal için mutlaka turuncuya uğra canım boşa başka yerlere bakma. bir sürü falcılar var ve ankaranın en büyük fal evi.
10 Yorumlabilindik mekan konusu Ankara da olup bu soruyu sorman komik olmuş:) ben türkiyedeki en iyi falcılar diye arattığımda ankarada olan turuncu cafe çıkıyor. yani senin ankarada olup bilmemen tuaf
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 827 cevap paylaştı. Karanfil cad. git falcı kaynıyor :) Ben oralara giderdim bazen :D
10 Yorumlafala inanmayın hepsi yalan gaybı sadece allah bilir onlar dolandırıcılık
00 Yorumla
+1 yılkizilay Ankara yuksel caddesi gulay cafe muthis bir yer kesinlikle gitmelisiniz pozitif bir ortam diger falcilardan cok farkli yasam koclugu ile birlikte yurutulen nezih bir yer
40 Yorumlakesinlikle turuncu cafe de medyum sineme gitmelisin acaip iyi bliliyor herşeyimi bildi annemin babamın adını bile söyledi şok oldum
317 Yorumla
Koç+1 yılSinem hanim simdi evim cafeye gecmis turuncudan soylemiyorlar bana butun verdigi tarihler cikiyor evim cafe cok nezih bir ortami var bu kiz cok hisli kesinlikle deneyin
Soran+1 yıl@palmiye06 Yalnızca ankara'da fal bakılan yerlerle ilgili soruları yanıtlayıp, yalnızca tek bir isimden bahsediyor olman samimiyetinden şüphe ettiriyor farkındasın değil mi? Tanıtım amacıyla buralarda olduğunu düşünmektense, yıllar önce sorduğum bir soruya daha fazla yanıt vermemeni tercih ederim.
Koç+1 yıl@ebru06 ne kadara bakiyo acaba
Aslan+1 yılben turuncu cafede sinem hanıma yeni baktırdım nasıl evim cafede oluyor
Balık+1 yıl@donduscr turuncu cafe yalan dolan bir sürü reklam yapıyor isimleri kullanıyor herkesin para tuzağı orası hiçte çıkmıyor falcılarının söyledikleri sinem hanımın da ismini kullanıyor sahte falcı getirip piyasada isim çalıyorlar
Balık+1 yılMrhabalar ben sinem hanıma geçen sene gitmiştim evim cafede bulamadım ordan ayrılmış heralde şimdi sakarya kotonun karşısında yer açmış milaz cafe diye arkadaşımla gittik geçen sene baktığında da herşeyimi bilmişti şimdi baktığında da harika şeyler söyledi arkadaşıma da hep çıkıyor söylediği şeyler bakalım yine deniycez ama ben çok memnunum babamın hastaneye yatacğını bile söylemişti çok çıkıyor bana falları
Koç+1 yıl@Tuğce053 turuncunun reklamlarından bıktık artık falcıları iyi değil sallama yapıyorlar soru sorarak fal bakılıyor orda
İkizler+1 yıl@Cekirdek06 evet belli kimin reklam yaptığı yıllar önce açılan konunun altına hala yorum yapıyorsunuz. by çekirge. falcı sinem sizseniz gelmişken bizede fal bakın:X insanları kendiniz kadar safmı zannediyorsunuz bir yeri kötüleyip bir yeri överek :D
Koç+1 yıl@Tuğce053 sahtekarlar sizin reklamcı olduğunuzu herkes biliyor turuncu cafe hep reklam yapıyor sinem hanımın da hala adını kullanıyorsunuz kimin reklamcı olduğu belli
Boğa+1 yılTuruncu Cafe en iyi falcıları bulup çalıştırdıkları için bu bakımdan dolay diğer fal cafeler hep bunları kötüleyip kendilerine müşteri çekmeye çalışıyorlarmış.
Yengeç+1 yılTuruncu da çalışan Sinem hangisi yaşlı üç oğlu olanı?
Yengeç+1 yıl@Bilgeganpuua sinem şimdi Milaz cafe de ordan ayrılalım çok oldu Sakarya da yeri nurlu han da harika bakıyor gerçekten ani ve geleceği hep bildi eşimin işini falan tarihleri hep çıkar onun herseyin bildi çok hisli
Koç+1 yıl@Sevdasevgidag sinem hanım milaz cafe de sakarya caddesindeki nurlu han 2. Katta falı çok detaylı bakar soru işareti bırakmaz çok falcı denedim paranız boşa gitmez isimleri çok iyi tavsiye ederim hakimliği sayesinde kazandım söylediği yer çıktı bu kadar net yani arkadaşlarıma da söylediği şeyler hep çıktı
Akrep+1 yıl@Cekirdek06 kizilay sakarya caddesi koton karsisi milaz cafede sinem hanim var. Ben universite okuyorum bana su derse dikkat et su sorunlu dedigi, sevgilimle aramdaki sorunlari, ailemdeki durumlari takir takir söyledi helal olsun kesinlikle hakkiyla isini yapan bir falci ve baskalari gibi insanin enerjisini somurmuyo. Fiyati da uygun guler yuzlu kesinlikle gitmelisiniz:))
Aslan+1 yıl@Cekirdek06 kahwemi baktirmstiniz?
Akrep+1 yıl@palmiye06 sinem hanim evim cafeden ayrildi. Şu an sakarya caddesi koton karsisi nurlu han 2. kat milaz cafede. Cok cok iyi tavsiye ediyorum..:))
Akrep+1 yılSinem hanima gittim gecen gün su falina baktirdim kisa bir tarih verdi hepsini yasadim ve olmayacağını düşündüğüm sey bile oldu kesinlikle tavsiye ediyorum sakarya caddesi koton karsisi nurlu han 2. kat milaz cafe
+1 yılArkadaşımın önerisiyle medyum sineme gittim olmayacak bir olayım vardı akşamına haberi geldi ve ben şok oldum su falı harika bakıyor tek geçerim isim tarih hep cıktı selanik2 cad limoncuoglu iş hani kat 5 milaz cafe
26 Yorumla
Koç+1 yılBende gittim merak edip hiç bir dediği çıkmadı sinem in üstelik iyice saçmaladı bir daha asla gitmeyecegim
Koç+1 yıl@Payamibir bence sen kötülemek amacındasın çünkü ben ordaki müşterilerine girmeden sordum sinem hanımı ve hepsi çok çok memnun herkes ağzı açık cıkıyo bir giden de başkasına gitmiyo ben çok memnunum bilmeseydi benim babamın ismine kadar söylemezdi
Boğa+1 yıl@Gulkrbgg bence medyum sinem cok iyi benim de hayatim duzene girdi iyi ki tanimişim
Oğlak+1 yıl@Payamibir bence siz denememişsiniz tamamen başka cafelerin karamalama politikası arkadaşıma da bana da hepsi çıktı söyledikleri
Koç+1 yıl@Payamibir benim hayatımdaki her şeyi bildi bunu sen diyosun onun bunun reklamını yapiyosunuz anca benim hayatım dizeldi sinem hanım sayesinde
Boğa+1 yılSize katılıyorum benim de her şeyimi bildi sayesinde sorunlarımı çözdüm insanları kötüleyerek hakkına giriyosunuz zaten bilen biliyo sinem hanımı ayrıca fiyatı da piyasaya göre çok uygun
Başına korkunç belalar alırsın. Güvenme bu işler çok tehlikeli. Derdin ne?
03 Yorumla
Boğa+1 yıl@Belo1997 yorumlardan sonra bende gittim sinem hanıma ve çok iyiydi başka falcıya hiç ihityaç duymuyorum artık
Boğa+1 yıl@Dilsaddd123 bu insanlara gerek duymadan kendi işimi görebiliyorum. Ama kimseye belli etmem.
Boğa+1 yıl@immortial1905 iş sahibi ol. bunlar ne işine yarar ki?
+1 yılBen tavsiye ile antalyadan seda hanıma baktırdım mantıklı ve gerçekçi yorumladı herşeyi bildi verdiği tarihler çıkarsa yine paylaşırım ama anlık yorumları bile kafi geldi bana sedanın fal dünyası diye geçiyor
01 Yorumla
İkizler+1 yılNe alâka
+1 yılgerçekten fal baktırmak istiyorsanız kızılay yüksel caddesinde özgürlük heykelinin yanında altıncı his fal evi var bir tavsiye üzerine gittim çok memnun kaldım falcının ismi Gül anneydi hepinize tavsiye ederim
03 Yorumla
Boğa+1 yıl6. his kapanmış canım.
Koç+1 yılBende milaz cafe deki sineme gittim sakarya caddesi nurlu han da çok isabetli şeyler söyledi isimler de veriyor mutlaka deneyin çok net bakıyor hisli bir insan gözlerinden de belli oluyor
Koç+1 yıl@Nihco milaz cafe sinem hanım bana ne sölediyse bu zamana kadar hep çıktı sallama falcılardan değil çok hisli gelen kişiler de hep çıktı diye geliyorlar cafe ye beklerken çok kişiye soruyorum bir bana mı çıkıyor diye herkes çıktı diye geliyor falına
konur sokakta cadı kazanı var.. ikinci katta galiba.. yukarı bakarak yürürsen bulursun:)
00 Yorumla... Pekkomik buna ihtiyacın olduğunu sanmıyorum.Kahvenin tadında aramalısın keyfi.
05 Yorumla
Soran+1 yılya kimsenin ihtiyacı yoktur buna ama bazen en inançsızın bile neyi arayacağı belli olmuyor işte.
Oğlak+1 yıl... Çikolatalı lokum ye,bu daha faydalı olacaktır.
Soran+1 yıl:)
Oğlak+1 yıl... Falcılar eksilemiş:)
Akrep+1 yılMilaz cafeye sinem hanima gittik arkadasim önerdi isim ve tarihleri hep cikti sok oldum bekleyip yazayım dedim süperdi valla sakarya caddesi nurlu han 2. kat su falı supeer
+1 yılfalcılar sırf iyi şeyler söylemezler . gitme ya ne yapcan falcıda ...
04 Yorumla
Soran+1 yılya vakit geçirmem lazım yediye kadar buralarda, hem gerçekten iyi kötü kendimi beni tanımayan birilerinden dinleyesim var. söylediklerine inanacağımdan değil, sırf meraktan yani:)
Kova+1 yılYüksel caddesinde Gülay cafeye git mis gibi mekan kahvenin iç bir güzel çingene baktır huzurlu bir şekilde çik enerjileri harika gidince anlarsın ne demek istediğimi
Yay+1 yılYüksek caddesinde Gülay cafe gidilecek tek mekan her açıdan temiz nesil enerji harika mütevazı bir okadarda işinde başarılı bugüne kadar gitmemiş bulmamış olmak bir kayıp iyiki sizi tanımışım Gülay hanım yonlendirmeleriniz çok güzel teşekkürler ederim
Boğa+1 yılKızılay da yuksel caddesinde Gülay cafe katına baktirdim tavsiye üzerine bulmuştum çok çok başarılı söyledikleri tek tek çıktı tavsiye ederim Gülay abla uzman
Turuncu Cafede gerçek den müthiş falcılar var. Özellikl Eva hanım Tatilde Tanıştığım kişiye kadar bilerek beni şok etmişti. Tamara hanımı da dneiyebilirsiniz.
10 YorumlaEvim cafe de sinem hanim var hamileykende baktirdim ne söylediyse hepsi cikti gecen yine gittim baktirdim söylediği şeyleri haftasinda yaşıyorum cok hisli bir insan şiddetle tavsiye ederim
11 Yorumla
Boğa+1 yılhamileyken fal bakmak ne kadar etik..
+1 yılkonur sokakda turuncu cafe var canım, gerçek bir fal istiyorsan
10 YorumlaÜmitköy de bir bayan vardı cok cok begenırdım bırakmış Bodrum'a taşınmış ünlülere bakıyor Gulay hanımı begendım resmen beni okudu tavsiye edebilirim
30 Yorumla
+1 yılBahçelievlerde 7.cad.nin sonundan sola dönünce vardı ama kartını bulamadım:)
05 Yorumla
Soran+1 yıloralara gidince bakınırım artıkın, sağolasın.
Yengeç+1 yılDuruyorda 7.caddede değildi sanırım.
Kova+1 yılYüksel caddesinde Gülay cafe bahçeli evlerde ömür 7 . caddede gidilecek iki mekan
Aslan+1 yılYüksel caddesi 9/7 2. Kat da bulunan Gülay kafeyi bütün içtenliğimle tavsiye ederim.
Koç+1 yılSinem hanim Şu an milaz cafede ne dediyse yaşadım hayran kaldim tek gecerim yeri kizilay sakarya cad koton karsisi nurlu han kat 2 milaz cafe 0506 125 7636
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHic gitmedim ama aradigin tanimadigin biriyse ve bu kisi azicik psikolojiden anliyorsa yazisir misin?
00 Yorumla
+1 yılArkadaşımla geçenlerde medyum Sinem e gittik ağzımız açık kaldı nokta atışı yapıyor harika bakıyor ne söylediyse haftasında çıktı tavsiye ederim Selanik 2 cad
10 YorumlaKizilayda evim cafe ye sineme falan gittim o izinliymis ben de özlem ve aylin baktirdim harika ötesi dedikleri bir bir çıktı yok böyle birşey mutlaka deneyin
05 Yorumla
Yengeç+1 yılNe zaman gittiniz
Akrep+1 yılSinem hanim Şu an sakarya koton karsisi nurlu han 2. kat milaz cafe çalışıyor :)
Başak+1 yılSinem hanım şimdi sakarya caddesi koton karşında milaz cafe var arkadaşım götürdü falı harika su falı özellikle nokta atışı yapıyor tavsiye ederim 2. Katta yolunuz düşerse mutlaka deneyin
İkizler+1 yılGülay kafeden çoook memnun kaldım. Harika Tarot bakıyor. Tavsiye ederim
Akrep+1 yılsinem hanım ayrılmış oradan milaz cafe de bakıyor selanik caddesinde
+1 yılBen hayatinin falini bakabilirim ogleden sonra kizilaydayim istersen bakabilirim
01 Yorumla
Kova+1 yılUlaşır misin bana
Sen iyi seyler duymak iste KS ailesi duymak istediklerini sana soyleyecektir
00 YorumlaEnerji meselesi ben fala inanmam ama konuşmak iyi geliyor bazen bildiğin konuları başkasından duymak gibi
00 YorumlaArkadaşlar gecen gun sakarya cad. Milaz cafe sinem hanima gittim cok nokta atışları yaptı ailemin isimlerine kadar söyledi Ben çok beğendim
10 Yorumla
+1 yılbahçelide koyu kahve diye bir yerde süheyla diye bir falcı var.özellikle el falına çok iyi bakıyor.
01 Yorumla
Başak+1 yılMükemmel bir yer buldum sakarya caddesinde nurlu handa 2. Kat milaz cafe var arkadaşım götürdü ona çıkmış sinem hanımın falı su falı baktırdım ve harikaydı enerjisi mutlaka deneyin
karamel kafe göksu abla diyorum başka da bir şey demiyorum :)
13 Yorumla
Boğa+1 yılgöksu ordan ayrılmış. çok iyi burç yorumu yapıyordu. leylada ayrılmış. çok şaşırdım. leyla kramelin sahibinin kızkardeşiydi hemde. kavga etmişler galiba.
Yengeç+1 yılGeç göksu ablayi gerçek tavsiye
Kova+1 yıl@Bilgeganpuua yüksel caddesinde Gülay cafe tek adres katına baktirin
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşlar sizce cengiz bey mi sinem hanim mi daha iyi
00 Yorumla
+1 yılKızlar sosyal medyada ünlü falcı abi diye bir sayfa var deneyin derim pişman olmazsınız
00 Yorumla
+1 yılTuruncu kafede kesinlikle helene gidin dedikleri çıkıyor
00 YorumlaAnkarada gidilecek en iyi yer turuncu cafedir bencede
00 Yorumla
+1 yılümitköyde sevgi cafe var ordaki falcılar çok iyi ben memnunum
00 Yorumlaozelden yaziyorum ev adresimi ucreti konusuruz
00 YorumlaKızılay karanfil sokakta var bir cafede.
22 Yorumla
Soran+1 yılhımm karanfil tarafına yakınım, bir bakayım. sağolasın:)
Boğa+1 yılKızılay yuksel caddesinde Gülay cafe denemiş biri olarak kesinlikle tavsiye ederim
İstanbul'da nerede baktırılır bilen var mı?
00 Yorumla
+1 yılTuruncu kafe en iyisi
00 YorumlaBurası resmi şehir, falcı yok burda
20 Yorumla
+1 yılBen biliyorum ama herkesle paylaşmam özelden.
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 376 cevap paylaştı. Gel ben bakarım çok güzel atarım 😊
01 Yorumla
Oğlak+1 yıl@Yarenaydın17 benim bir tanıdığım ablam var falla falan degil gözünün içine baka baka söylüyor herşeyi şok olursun
kızılayda çoğu cafede var ama bence baktırma
01 Yorumla
Kova+1 yıl@Semos2425 kesinlikle kartlarını kraliçesi sana katılıyorum çok teşekkür ederim tavsiye eden arkadaşıma bugüne kadar denemediğim için pişmanım Gülay abla şahane yüksel caddesinde Gülay cafe özgürlük anıtının önünde ikinci kat iyi bir fal isteyenlere tavsiye katına baktirin nokta atışlari var
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızılayda dolaş çıgırtkanlar seni bulur
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Ozlemserin şarlatanlara kapıtracak param yok sagol
Cevap sahibi+1 yılSağol ben dolandırıcılara para kazandırmayi sevenlerden degilim
+1 yılHayatımda sadece 1 kere gittim anlamam orayı
00 Yorumla- Devamını Gör
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem