Kadınlar ne ister sorusunu, 100 kadına soramadık. Çünkü ilk sorduğumuz kadın hala susmadı..! :=)
Bir de ben sorayım istedim :)
Sizce Kadınlar ne ister..?
Bir de ben sorayım istedim :)
Sizce Kadınlar ne ister..?
sevgi, aşk, sadakat, sex, güven, yakısıklılık, duzgun fızık, vs... sorsan hepsı ister ister ister ama cogunun sonu husranla biter ;)
ya bir ayıya gonul verırler ya da bir piisliğe kendılerıyle evlenmek ısteyen deger veren erkeklerı degılde kullanmak isteyen erkekerı secerler.
ben cevreme baktıgımda %10 luk bı bolum kızda erkekde super tamamen uyumlu bır cıft goruorum gerisi bırı sısko bırı zayf bırı 4 goz bırı at bırı essek bırı bocek
amannnn kısacası ister ister ister ama kım yazıyosa en duzgununu secer onla devam eder ;)
Vallahi onu bunu anlamam sonuçta hepinizin istediği en temel şey igli. Bazısı bu ilgiyi görünce şımarıyor bazısı ise değerini biliyor. Burada da suç şımaranı seçip de kadına ilgi göstermeme rağmen daha ne istiyor diye hayıflanan bize düşüyor.
bekliyorum cevabını :))
Cevabımı verdim işte. İlgi. Her şeyin kaynağı bu. Çok ilgi gösterince sıkılırsınız, az ilgi gösterince sevmiyorsun dersiniz. Para desek parayla saadet mi olur dersiniz. Para yok desek çulsuzu ne yapayım dersiniz. Dersiniz de dersiniz ama esasen ne istediğinizi siz de bilmezsiniz. :))
ya çok pardon..! ben birnick üyeye söyledim. "gülmem bitsin cevaplayacağım yazmış" ona istinaden bekliyorum demiştim :)) karıştı hatlar ehuheue :))
Cevap
23Cevap
kadınlar aklına gelen herşeyi isterler heyecan aksiyon dram olsun diye hayatı biraz değişsin diye acaba nasıl bişey diyip aldatılmak bile isterler gerisini sen düşün artık :)
İstediklerinin tümü bir insanda olsun ister.Mümkünse erkek olmalı.
Gözünün gördüğü herşeyi :D görmediği şeylerde olabilir :P bir sınır limit yok kadınlarda söz konusu isteme olunca :)
ben bir kadın olarak kadınların az konuşmasını istiyorum :D bir şey istemiyorum :D
çiçekler yan odaya :D
Çok şey istiyorsun bebeğim :)
bu mümkün değil biliyorum :D
Kredi kartını veriyorum hala susmuyorsa, kendimi veriyorum hala susmuyorsa o kadın sopayı istiyor olabilir.
kadın çok komplike bir varlık ya. hepsinin ayrı ayrı istekleri var :(
haklısın.. :))
Tek bişey biliyorum. Dün deli gibi istedikleri şeyden bu gün nefret edebiliyorlar.
Başlığa kopuyorum şuan. Gülmem bitsin cevaplayacağım. :D
Kadınlar hep aynıdır. Kadınların ne istediğini inan kendileride bilmiyor.
bizi sadece erkekler anlar. onlar da yanlış anlar.. :p ehuehue :)))
einstein;
bu sorunun cevabını aramak yerıne kuantum teorısıyle ugrasmamızı onermıstı bundan 80 yıl once:))
kadınlara sorsan tek isteği evlenmek çünkü daha çok şey istemek için en büyük bahane bu olsa gerek
wayy ne kurnazca değil mi? ehue :))
Kendi isteklerinizi bir kere unutup birde erkekler ne ister diye sorun...
Onlarda insan...
estafurullah.. :))) öylesiniz tabii ki ona ne şüphe..! :))
kadınlar ne istediğini bilmiyor hep bir fazlasını ister
ilgi ister alaka ister ilk önce..bu ıkısı olunca dıgerlerı teferruat..
adamın bir canını istemiyorlar. can da yedekli olsa eminim onu da isterler :)
mümkündür. ehuehue :))
sizsiz olmuyor siz le de başımız dertte. ne yapacaz bilmiyorum...:)
kendi hallerine bırakalım bakalım nasıl bir evrim geçirecekler...
dürüst ol yeter, onu sev yeter i*nelik yapma yeter
Başlık süpermiş:)) O kadın susunca haberim olsun;)
Şu an bir öpücüğe tav olacak durumdayım ...
aheyyyy :)
:D
:)
dürüstlük.
her şeyin başı bir kadın için.
bi susun a.q yaa sessizlik istiyorum D:D
Çoğu ne istediğini bilmiyor
aynen kadınlarınn isdegi hic bitmiyor
erkeklerin isteği bitiyor sanki. huh :))
bunu sen daha bilemedin
Anlayış ve saygı
dır dır dır erkeğe şiddete hayırrrr dır dır dırrr :))
:)))))))))
Imkansizi isterlerr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar