Nefret ediyorum çünkü:
1. duygusuzlar
2. kadınları cinsel obje olarak görüyorlar
3. benciller
4. vucutları çirkin
5. pisler
1. duygusuzlar
2. kadınları cinsel obje olarak görüyorlar
3. benciller
4. vucutları çirkin
5. pisler
Kadınlar kendini nimetten sayan, prenses zanneden aşağılık yaratıklardır. Erkekler mental olarak ve etik olarak çok daha gelişmiş, üstün varlıklardır. Mesela düşünün çok yakışıklı bir erkek ve onunla konuşmak için bahane araya çirkin bir kız olsun. Yakışıklı erkek konuşmak istemese bile en fazla bir bahane bulur çeker gider, açıkça reddetmez bile rencide etmemek için ama kızlar öyle mi? Biraz tipsiz, karizmatik olmayan adamı öyle bir ezerler ve itin zütüne sokarlar ki özgüven falan kalmaz o kişide bir daha insan içine çıkamaz, sapık derler, rezil ederler. illaki başına gelen vardır dediğimi anlamıştır. Eğer o erkek zayıf karakterli biriyse, bu devirde hala aşk gibi şeylere inanan bir salaksa zaten bunun sonucu intihara kadar bile varabilir. Kadınlar beş para etmez pisliklerdir. Zengin olun olun ve istediğinizle seks yapıp buruşturup atın. Satın alınıp atılacak üç kuruşluk mallardır hepsi.
Hep tipsiz sevdim be yalancı
İstediginle seks yapmak icin once o kadinin sana vermesi gerek ezikk
@Ssedarainbow96 reptar kendini demişsin amajendiniyazmamissin bun üzüldüm
Annen yok ya da sana kötü davranmış galiba 😀 yazdıklarına bakarsak bazi ezik ve aptal erkeklere benziyorsun
Erkekler üstünse o zaman seks yapmak istediğinizde de 'üstün' varlıklar olarak kendiniz gibi 'üstün' varlıklarla yapın. Kadınları rahatsız etmeyin.
Yine bir genelleme başlığı ile kin kusan bir egolu arkadaş ve altına yorum yapan pembe yaverleri. Genellemekten zevk alıyorlar demekki.. Siz efendi erkekleri de haketmiyorsunuz... Böyle genelleme yapan erkek veya kadın her ne cinsse artık, engelleyin geçin..
Vallahi varya sucuk gibisin ha
Muhattp olma dünyada yokmuş gbiler say kizlara bu yüzden uzulme'mek elde değil düşunsene hayvan ğibi kullaniyor sadece bir obje disinda seni farkli gormuyor :D
Feminazi grubuna giriyorsun erkek sevmeyenler, bakış açını değiştir
Cevap
39Cevap
Böyle düşünenler varsa saygı çerçevesinde konuşabiliriz arkadaşlar. Ön yargı doğru değil. Sizi suçlamıyorum belki böyle düşünmenize sebep olmuş kişiler veya olaylar olmuştur. Varsa böyle düşünenler söylesin konuşalım. Gerektiği konularda ben hak veririm bazı durumlarda da siz bana hak verirsiniz
2, 3, 4, 5 için yorum yapamam. Kişiden kişiye değiştir tabi böyle şeyler. Aslında 1 de kişiden kişiye değişiyor. Ama genele vurduğunda biz erkekler siz kadınlardan daha duygusalız. Sadece bunu sürekli dile getirmiyoruz diye, duygusuz oluyoruz. İlginç...
Ağzınıza girmiş artık o kelime obje diye ölene kadar söylersiniz nefret ediyormuş yok vücudumuz pismiş Yok benciller la siz çok iyisiniz acaba evde kaldım diye annenin başını şişirip şişirip evde kaldım diyorsunuz kardeşiniz ya da en yakın arkadaşsınız evlense aaaa bunda evlendin biz kaldı diye Egonuzu bu şekilde yükseltmeye çalişan ev kızı sanki evlenme evlensen belanı anladın evlenme tamam evlensen en bencili ve sözünde durmayan. Şerefsizdir diyeceksin ki söz vermedin pis olarak ilan ettin bizi ya hani o maksatla..
19 yasındayım ve okuyorum. Evlenmeyi düşünmüyorum
Düşününmen için adam akıllı eş adayı Yok. Olsa kendinizi. Ve ailenizin karşısında çikarsınız de git ya
Bak burda erkekleri eleştirdim sizde aynen adam akıllı Yok farkınız yok
Genelleme yapıyorsun ve bu hoş değil. Bir kadın olarak söylüyorum: beraber geçirdiğin erkek böyle diye diğer erkekleri günah keçisi yapman hoş değil.
ve de kadın katilleri bunlar acımadan 47 yerınden bıcaklayabilir seni erkekler tehlikeli bize zorla güzellik olmaz sonuçta
Siteye üye olmuş, 4 soru sormuş. Sorduğu sorulara bak, ailece ensest bunlar ya. Allah akıl fikir versin. Bir şey yapma nefret etmeye ve uzak durmaya devam et.
Hala birilerinden genelleme yaparak nefret edebilen herkese hor görüyle bakıyorum. Bu yüzden benden nefret edebilirsin, bir sebep vereyim en azından
Bütün kızlar senin gibi düşünüyorlar zaten normal hale geldi
Ozmn senin yönün baska yön.. da her erkek ayni degil inan :)
Feminist. Bende sen gibiydim, evlenince geçiyor. Sjsjsj
erkeklerde en az 5 sebepten dolayı kadınlardan nefret ediyor.
çok haklısın hepsi mal tek amaçları cinsellik olan pis hayvanlar onlar. Onlara değer veriyosun burnundan getiriyo şerefsizler iki sevelim dedik ağzımıza sı*tı
Erkeklerin vücutları mı çirkin? Güldürme beni. Sen hiç kaslı uzun boylu bir erkek görmemişsin. Diğer maddeleri anlarım da erkeklerin vücutları çirkindir demek salaklıktır.
Kadınların vücutlarının yanında biraz çirkin duruyor evet
Her erkek değil canım 😄😉 sana öylesi denk gelmiş ya da nasıl baktiysan öyle gördün😄 ama bazı zaman doğru da oluyo
Genellemeler ve ön yargılardan kaçının :)
Bende tanımınıza uyan pek çok kadın tanıyorum
senin ağzına çatır çatır sıcacan Midelri bokla dolup tasacak Üstünede işerim Vıcık vıcık oacak
1. sen çok mu temızsın
2. duygusuz değiliz
3. cınsel her cins için ayrı bir önemi var
5. kızlarında çırkın vücütlü olanı var
6, para için sevgili yapıyorsunuz
Hepsinin aynı olmadığını düşünüyorum ve nefret etmiyorum
Bende nefret ediyorum
Kendi sorunlarını bir psikoloğa açmalısın bize değil. belki erkekleri sevmiyorsun olabilir, kadınlardan hoşlanıyorsun galiba.
Muhatap olma hiçbiriyle.
Böyle düşünen tek ben değilmişim
Baban yok mu kizim senin kadinlar cok farkli sanki ya lezbiyeni
sana pis ve karakterszler dengelmiş çünkü sende çirkin fiziksizsindir anaca döküntüler bulmuştur seni
85-64-88 fiziğim aptal
yok ya daha iyisindir kesin !!! 90-60-90 dır eminim !!
Hayır 90-60-90 değil kendimi sana kanıtlamak zorunda değilim
klasik kaçamak cvp. zaten kanıtlayamazsın olmayan fizik ve yüzünle trolcum
Erkek çokta adama dekgelmemişsin demekki..
Ben de nefret ediyorum. Çok haklısın
Tek tuk iyileri var, hepsini harcama yaziktir.
Saygı duyarım ama genelleme yapmamanı öneririm.
Lezbiyen ol o zaman kin kusmussun. d
1,2 ve 4 e katılmıyorum:) 5 bazen
izin veriyorum nefret edebilirsin. :/
En büyük aşklar nefretle başlar 😂
😂 bizde bayılıyorduk sana
görüş açın çok güzel ama genel konuşma empati yap
Devam et ki birinin başını yakma 👍🏻
Bizde senden nefret ediyoruz
İron Maiden aç headbang yap. Gecer.
herkes aynı değildir egonu al ve çık dışarı.
Sana nasil insanlar denk gelmiş oyle
Senin cinsel terciğin değismeye başlamış.
sen erkekleri yanlış tanimissin
vay insanlar bende nefret etmeye başladım şimdi
hepsi öyke degil günahımızı alma
adamına de kgelmemişsin sen
haklısın, ama katlanıyoruz işte.
kim vurup kaçtı 😂
Ölebilirsin
mükemmel azdır
Hahaha😂😂
Bunu alin bunu disari
Lezbiyen ol...
Etmeye devam et senn