Giydiğin kıyafet kişiliğini yansıtmaz. O insan hareketleri, davranışları, kıyafeti belki ama davranışları kadar çok belli etirmez. 1 insanin kıyafetine göre bakıp karakterini anlayaman onu izlersin hareketlerini , davranışlarını, ortamını , arkadaşlarını ve onunla tanışıp görürsün gercekten Gördüğün gibi 1 insan mı, yoksa düşündügun gibi 1 insan mı? Kıyafet gösterir ama davranışla kıyafet 1 değil ya da giyimi.. kıyafet ve giyimi sadece bakımı dir.. hareketleri ve davranışları o insanin karakterini gösterir. Bence
Alakası bile yok... askeri desende ve renkte mont giyiyorum bu bana nasıl bir kişilik yansıtabilir... hoşuma giden birşeyi alır giyerim renk sorunu olmadan...
Bütün renklerin anlamı vardır mesela kırmızı romantikliği ve açlığı simge eder mesela çikolataların abur cuburların ambalajları kırmızıdır. Yeşil huzur simgeler. Siyah yalnızlığı ve asaleti. Mavi sakinleştirici özelliğe sahiptir vs vs
Siyahı severim. Genelde koyu tonlar giyinirim. Karakterimi yansıtıyor olabilir aöa sürekli depresif değilim. Agresifim biraz. Düşününce minnoşlar minnoşu ponçik bir insanın simsiyah giyinişi aklımda ‘garip’ diye canlanıyor. Tercih meselesi ya
Kışın siyah deri ceket, siyah pantolon falan bayılıyorum ama depresif olduğum için değil seviyorum sadece. yazın da her kadının dolabında kurtarıcı siyah bir mini elbise bulunması gerektiğini düşünüyorum :) canlı renklerden de favorim kırmızıdır.
Ben açık renkte bir kıyafet giyemiyorum. sanki çıplakmışım gibi hissediyorum. Tercihin lacivert, mor, bordo, koyu giri ve siyah. İç çaşırlarım bile siyah birkaç tane kırmızı var :)
Yansıtmaz bilmem fark ettiniz mi kış aylarında kızlar da erkeklerde çoğunlukla siyah giyiniyor kızlar klasik tayt erkekler siyah esnek pantolon bunların kişilikle alakası olmaz bence🤔
Siyah karanlığı temsil eder yani kotulugu asil bir renk ölüm demektir benim için o yüzden güzel renk severim depresif değil intihara meyilli insalar olur ÷50 si
Siyah giyen insanların Etrafına verdiği enerji konusunda bir araştırma izlemiştim, Bence kadında beyaz ve özellikle kırmızı çok daha nüans sahibş ve göz doldurucu, Gizemli olmak için bir bayanın göz rengi veya bakış şekli daha etkileyicidir diye düşünüyorum
Ya ne araştırması kardeş siyah siyahtır işte diğer renkler gibi renk sadece her insanın da bir zevki var. Ayrıca gizemli olmaya çalışmakla alakası yok ki içinden nası geliyorsa. Ve siyah gece rengi yani gizleyen bu kadar basit
Şimdi de psikoanalize mi başladın? Neden bu kadar taktın anlamadım kim ne kadar siyah giyiyora ve benim siyah giydiğimi nerden çıkardın? Ya da giysem nolur? Zaten konu bu saçmasapan psikolojik bağdaştırmalar yapmayın sadece zevk ve renk
Renkler yansitmaz da tarzı yansıtır ben eşofman, giyemem salaş filan iyi hissetmem spor ayakkabi sevmem Palto, deri ayakkabi abartisiz deri ceket filan bunlari begenirken renk uyumu sagliyorum sadece sevdigim renkten dolayi degil...
En İyi Cevaplar