Apartman temizlik günü balkondan halı battaniye çırpmak yasak mı?

bugün yönetici çırpmayı kaldırdıklarını söyledi evde kedi besliyorum malum tüyleri dökülüyor. bazı karın ağrıları var bu bunağın yaşı büyük olmasa efendilik felan demeyecem merdivenlerden yuvarlayıp atacam aşağı. konu hakkında avukat veya yönetici ya da bu konuyu yaşamış insanlar var mı? sonuçta temizlik günü diye ilan edilmiş bir gün var senin çamaşırının üzerine halı silkelemiyorum.
neymiş musluk damlatıyormuş rahatsız oluyormuş apartman komple (muslukla odamın kapısı bitişik ben duymuyorum bile) neymiş halı çırpmak yasakmış. bir kaç kez kediyi döverkende yakaladım en son dövecem bunağı oğlunu torunlarını beni çileden çıkaracaklar az kaldı. olurda iş mahkemeye düşerse kim haklı kim haksız bilen varsa bir yardımcı olsun.

NOT: öyle bulduğunu balkondan aşağı atan silkeleyen döken biri aile değiliz 2 kişi yaşıyoruz annem ile evde sigara içende yok ama bu bir temizlik hastalığı mıdır yoksa başka bişey mi bunu yapıyoruz ve yapacağız.

Merak edenlere de söyleyim adamı azarlayıp yolladım halıyıda çırparım musluğumuda tamir etmem karın ağrın başka benim canımı sıkma atın araban torunun torban var deyip tehdit edip yolladım. son olarakda kapımı çalma bidaha dedim.
Apartman temizlik günü balkondan halı battaniye çırpmak yasak mı?