Kadın kıfayeti giymek çok hoşuma gidiyor ne yapmalıyım nasıl rahat olabilirim bu konuda?

Merhaba arkadaşlar kadın kıfayetlerini giymeyi seviyorum özellikle dantel iç çamaşırlarına bayılıyorum bazen mağazalar durgun olduğu zamanlarda beğendiğim iç çamaşırı elbise etek vs alıp kabinde deniyorum yakışanı alıyorum baştan aşağı kadınsı olmak istiyorum cinsel arzularımda oluyor hiç birliktelik yaşamadım ama biri ile birlikte olmak istiyorum kadınlarada ilgi duyuyorum ama buna engel olamıyorum psikoloğa gittim bana sorun olmadığını söyledi kadın kıfayetlerini giyip gezmeyi beni o halde görmelerini istiyorum ama buna cesaretim yok mağazalarda rahat oluyorum ama yinede gizli saklı giyiniyorum buna engel olmaya çalıştım yapamadım şimdi tavsiyelerinizi bekliyorum umarım dalgaya almazsınız bunu anlayışınız için teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
Kadın kıfayeti giymek çok hoşuma gidiyor ne yapmalıyım nasıl rahat olabilirim bu konuda fikirleriniz neler giymeli miyim yoksa tedavi mi denemeliyim
Güncellemeler
+1 yıl
Kadın kıfayeti giymek çok hoşuma gidiyor ne yapmalıyım nasıl rahat olabilirim bu konuda fikirleriniz neler giymeli miyim yoksa tedavi mi denemeliyim?
Kadın kıfayeti giymek çok hoşuma gidiyor ne yapmalıyım nasıl rahat olabilirim bu konuda?