Son zamanlarda farkettim ki; değer verdiğim insanları benden çok kimse sevmesin, hiç sevgilisi olmasın, sadece benimle ilgilensin istiyorum. Sizce ben bencil bir insan mıyım? 😶
Sadece sevgiliye değil. Sevdiğim deger verdiğim herkese karşı sahiplenicilik yaşıyorum. Aman dikkat üzüntüler, kızgınlıklar, kırgınlıklar olabiliyor sonrası. Dizginlemek gerekiyor. Son 1 hafta tekrar tecrübe etmiş biri söylüyor bunu;)
ama bunaltır bu bazen... Vardı böyle bir arkadaşım şaka gibi başka bir arkadaş grubumuzla tanışmaya götüreyim hep beraber takılalım deyince küsüyordu bana :S
Misal düşün örnek veriyorum sadece. Benim çok kırılgan bir yapım var tamam beraberken çok iyi vakit geçiriyoruz senin le.. fakat senin her zaman kırılgan bir insanı toparlama gibi zorunluluğun yok. Ara sıra gülmeye ihtiyacın var. Seni güldüren başka dostların var. Yani öyle bir şeyler... beni de o gruba sokmaya çalışıyorsun. Bu bence daha iyi.
bence degildir. insan sevdigine deger verdigi icin x bir insanla paylasmak istemez bunu her iki cinste zaten yapiyor. bence bencillik statusunde degildir
En İyi Cevaplar