Bence başarılı insanlar suçu her zaman başkalarında değil öncelikle kendinde arayan ve kendini geliştirmeye çalışanlardır.. Bu farklara katılıyor musunuz? Siz hangisine daha çok uygunsunuz? :)
Başarılı insan karakterinde olması gereken özellikler hangilerdir? Başarılı ve başarısız insan karakterindeki temel farklar nedir?
Görünce mantıklı gibi ama başarılı başarısız ayrımı hep çok katı geliyor bana. Her insanın başarılı veya başarısız olduğu alanlar olabilir. Yazılanlara yanlış demiyorum ama böyle yargılayıcı bir havası var sanki.
Bence %100 olmasada büyük ölçüde doğru. Çoğu sol taraftan ama sağ taraftan da olanlar yok değil :) Bu paylaşım bence iyi olmuş.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kesinlikle yanlış. Çok başarılı olupta dizi izleyen kişiler var. Benim kuzenim çok fazla yabancı film ve dizi izliyor. Kendisi doktor olacak. Girdiği yarışmalarda birinci olurdu. Ama Türk dizileri izlemez. Daha çok bilim kurgu, dram.. tarzı diziler.
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Başarılı insan karakterinde olması gereken özellikler hangilerdir? Başarılı ve başarısız insan karakterindeki temel farklar nedir?
En İyi Cevaplar