AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
144Cevap
geç uyurum genelde.. 1,2 hatta 3te.. sabah erken uyanmama rağmen
ama bunun zekayla alakalı olduğunu düşünmüyorum
Sabaha karşı uyuyorum. Bu şekilde bir düzen oturttum kendime. Daha sessiz oluyor, daha az insan ile iletişim kuruyorsun. Düşünceler daha aktif oluyor.
Ben 10’da uyuyarak salaklığımı tescilliyorum herhalde 🙄
Gece geç yatıyorum ben Einstein olmalıyım. Aman Tanrım !
19 yaşımdan belli uyumuyoruyorum :) En zeki benim :)
Alla alla ya piskolojisi bozuklar neden gec yatiyo😂
Iki en erken ama aykumun yuksek oldugunu dusunmuyorum
Saat 02 uyurum hafta sonlari ve tatilde bile sabah 6.30 uyanirim
uzun bir süredir gece iki sabah 7 buçuk 2 ay daha öyle olacak
Düşünce içinde düşünce düşünmekten hep bunlar of amannnnn😂😂
Evet arkadaşlar açık konuşmak gerekirse bende hakaret ettim kabul ediyorum, eşşeklikti. Fakat genelde engel atarlardı oldum olası böyle lanet bir kişiliğe sahibim. Fakat bayan arkadaşın küfürbaz olması olayı farklı bir yere getirdi
ben 11-12 uyuyorum 6 da kalkiyorum ama uykyuy seviyorum
Ben mutlu olduğum zamanlarda uyuyamıyorum ve uykuyu çok seviyorum
Ben genelde gec uyurum ama öyle birsey olduğunu sanmıyorum çünkü gec uyku sagliga zararliymış
Ben de diyorum neden geç uyuyorum IQ'den sebep miymiş 😂
Gec uyuyan ergenlerin uydurduğu söze herkes inanır olmuş yazmayın şöyle şeyler ufak çocuklar bunları görüp geç uyuyim tribine girmesin
3-4te yatıp 6-7de uyanıyorum her zaman :D
ama bence zeki değilim. yani zeka ile bir alakası yok :D
ordaki uyumayanlardaki kasıt şudur çünkü : örneğin bir soru çözerken çözemediği anda o soru için günlerce uykusuz kalıp çabalamasıdır :D
bizim uyumama nedenimiz : internet -,-
Erkenden zıbarıyorum.
Zaten bende diyorum bukadar derin bir zekaya nasıl sahip oldum geceleri uykusuz kalarak :)
Vay arkds zekadan uyuyamiyomusuz meğer :))
günde 3-4 saat yatan insanlarında dahil olduğu bir grup olsa gerek
Aynı o insanlar gibi uyku düzenim ama okadar zeki sayılmam yane
Başarılı insanlarda erken uyuyup erken kalkanlardir
Önemli olan isledigin zekadir duran değil
Öyle birşey sanmıyorum. O zaman dünyanın en yüksek ıQ suna sahip olmam lazm :)
Einstein in bahsettigi gec yatmak degil; uyumak zorunda olmak
öyle bişey yok zekimiş ne icat etmiş zeki oluyo ya da neyi başarmış
Bu anlattıklarım senin zeki olduğunu göstermiyor bilakis canım mi desem ne desem
Alakası yok psikolojisi bozuk insan geç uyur avuntu bunlar hep
Benim iqum 135 😎 demek ki bu yüzden geç uyuyorum 😎
rekorum 20 dakika ben dahiyim :) geç uyumamın nedeni hayatı daha çok yaşamam lazım hissi
Her türlü gec uyuyorum bir ara taa sabah 8 de yatardim ya da hic yatmadan giderdim okula
geç uyuyorum ama bu dedikleri herkes icin gecerli degildir
IQ 125 çıkmış saat onda 11 de uyur 7 de kalkarım
yani zeka ile uykunun alakası yok dahiler az uyurmuş çünkü çalışkanlarmış
şu an bende de öyle 11de uyur 7de kalkarım :)
dünyanın en yüksek iqsuna sahip kişi testi yapan kişidir. testi yapmakla az uyumak arasında bağlanır kuramadım
Bu insanların kendini yeni avutma biçimi mi?
2 sene önce evet kendimi böyle avuturdum😂
😀 meğerse çok zeki olduğum için uyuyamıyormuşum 😂
Benim uyku problemim çok aşşırı ya. 1 hafta uyumadığımı biliyorum. Ama genelde çok geç uyurum.
Her daim çok uyurum, Hazar Azerisi...
Azeri misiniz gerçekten? Bir şey sormak isterim
Evet :)
Mesaj göndermem lazım :(
Demek ki hem dahi hem mutsuzum. Sabah 6da yatarım.
🚬🚬
Uyuyamayanları napak?
Terapiye başla, olmadı ilaca. Bende yaklaşık 11 yıldır işe yaramadı ama belki sende etki eder.
@incurables_ 4 yıldır da bende işe yaramıyor
Aslında uykusuzluk sendromu erken tedaviyle kontrol altına alınabiliyor ama büyük ihtimalle sende bunu önemsemedin başlarda.
Hem bazılarına 2 saatlik uyku 8 saat uyumuş gibi yeterli oluyormuş. Biz onlardan olabiliriz :/ o iki saati de uyusaydık iyiydi
@incurables_ öğlen 11 le 1 arasını dene belki olur bende çok zor sabaha karşı falan 1-2 saat okuyo bazan
İlaç alamazsam tam üç gün zombi gibi geziyorum. İkinci günden sonra bilinc kapanıyor ama baktıgımı görmez hale geliyorum. Uyku ilacı kullanıyorum, sakinleştirciyle birlikte. Başka türlü uykuya dalma yeteneğim yok
@incurables_ bana da verdi onu ama aşırı hassas ve iyice uykudan etti hiç bişey kullanmıyorum kullanman da artık napim 😯
Zaten ilaçla uyuduğunda verimli bir uyku olmuyor. Dinlenemiyorsun. Ama çok yorgun oldugum zamanlarda uykuya dalarsam 7-8 uyuyorum. İlaçı uykuya dalmak için aracı gibi kullanıyorum yani. Ters tepki yaptığı çok oluyor misal uyku hali varken ilaç alıyorum ve tamamen uyuyamaz oluyorum.
Yaşam kalitemi etkilemiyor artık. O kadar alıştım ki gözlerim açıkken beynim devre dışı kalana kadar idare ediyorum yani :/
@incurables_ çok kötü bişey ya bende öyleyim. Umarım alışırım iyice. Değilse dayanamadığım çok oluyor benim senin gibi 3 gün dayanamıyorum ben en fazla 2 gün
Kronikleştikten sonra biraz çareler bitiyor malesef. İntihara meyilli kişilerin nerdeyse hepsinde uyku bozukluğu var :)) basit gibi görünse de insanı deli ediyor. Tıptan ümidi kestim ben de sen birde akupunktur dene derim. Belki bir kaç gün dinlendirsin. Hayırlı sabahlar :))
@incurables_ teşekkür eserim hayırlı sabahlar 😊
Bekçi misaliyim, sabaha karşı uyuyorum
IQ yüksek bende o yüzden uyuyamıyorum :D
Belli
nerden belli?
Kullanıcı adından.
Kullanıcı adları IQ mu belirliyo?
Ayrıca ben şakasına yaptım bu yorumu senin bitarafına neden battı anlamadım :D
Söylediklerimi ciddiye alarak IQ nun düşük olduğunu gösterdin, tebrikler.
hayal dünyan valla çok geniş hiç altta kalmıyosunuz binbirtürlü bahaneler üretiyosunuz :D sen benle uğraşarak zaten IQnun düşük olduğunu belli ettin hadi bir kaybol artık
Fazla ezmeyeyim seni artık sus..
@SawCr sen kimsin de beni eziceksin s. kerim belanı gevşek kaybol
Ancak küfür edersin Zaten. Aile terbiyesi almamışsın, yazık.
eziyomuş kıyamam sana egonu burda tatmin edebiliyomusun :D hayırdır sana gelmiş bana sarıyosun kim kimi eziyo gel ekle gerçeğe bekliyorum s. kelim belanı orspu cocgu
lan siktgmin gevşeği terbiyesizim ben sizin gibilere anladın gelmiş boş boş ne sarıyosun bana hayırdır sorunlumusun?
Küfür psikolojisi ezilmiş insanların ruh halinden kaynaklıdır seviyesiz arkadaş.
Ve ettiğin küfürler ve saldırganlığın bilinç altında yatan edilmişliğin bir göstergesidir, acıyorum sana.
sinir ediyosunuz insanı tabi küfür ederim niye laf atıyosun durduk yere sorunlumusun sen? aile terbiyemi alıp almadığımı da sen sorgulayamazsın sen kimsin hayırdır? kaç yaşında insanım. anca klavye delikanlılğı taslayın gece gece sinir ediyosunuz gevşekler
sektir git lan yazma deli etme insanı
Kaç yaşında insansın ama, saygıyı Ve seviyeyi bilmiyorsun. Ailene de yakın çevrende olan insanlara sabır diliyorum.(Gerçi senin gibi birinin yakın çevresinde çok insan olmaz ama sana kıyağım olsun).
vay ya gelmiş hala edebiyat yapıyo psikiyatristmisin senden seans aldığımı hatırlamıyorum? akıl bekçiliği yapan insanlar da içten içe ezikler akılsızlar bunu bil. ikidebir millete akıl vericene kendine bak sen kimsin önce bak bir aynaya sonra millete akıl ver
Bu kadar hakaretten Sonra özür dileyecek bir düşünce yapısına bile sahip değilsin. Gerçekten yazık.
şu sanal siteler de olmasa sizin gibi beyinsiz egoist akılsız sorunlu özürlüler nasıl ona buna kendinde olmayan yapamadığı aklı vericek. hepiniz öğretmen psikiyatri cıktınız başımıza Ezikler hala yazıo orpspu cocgu küfür etmekde seviyeyi göstermiyo insanları sinir ederseniz hakettiğnzi alırsınız. Benle sorunun neyse yaz mesaj at canlı halledriz belli benle bir sorunun var o. çocgu kaybol simdi yazma
Bir bayan yaratılışı gereği naif ve kibar olmalıdır. Bu hem kendisine olan hemde diğer insanlara olan saygısını gösterir. Sana tavsiyem olsun bu.;)
yeter ama he ben naif ve kibar deiğilm ikidebir niye tavsiye bulunuyosun yazık sana kendine acı buraya üye olma amacın egonu tatmin etmek mi pskoloji falan oku madem. Sanane olum ben naif değilm bu yaştan sonra sanamı sorcam nasıl olucağımı?
herkesin yaratılışı farklıdır ben de kibar değilim bitarafına mı batıyo? sevmiosanız uzakdurun kardeşim hayırdır ne sarıyosun bana kaçgündr senin benle bir sıkıntın var ama belli
Saygı ve seviye insanın yaratılışıyla alakalı bir durum değildir. Tavsiyelerim senin daha güzel bir yaşam geçirmen için. Benim bir hatam varsa sende tavsiyede bulunabilirsin, endişelenme küfür etmem.;)
Cevap verme bence kendi kendine konuşsun (: ?
Modern çağımızın kız yalakaları yine iş başında ;)
@SawCr sende ona saldırarak aşağılayarak ilgisini çekmeye çalışan bir sı ğırcıksın. sana güzellikle git diyor? Ne yapıyorsun modern çağın sk tiği kardeşim snei
Yalaka olduğunu kabul ediyorsun yani?
@SawCr erkeğinde or os pusu böyle oluyor işte. Sus a q
Yalaka biri olduğunu kabul etmen güzel. En azından dürüst birisin. Bol şans.
@SawCr hadi si k tir git 🖕🏻
Uykum geldi, bu kadar dersin size yeterli olacağını düşünüyorum. Eğer yetmemişse tekrar uğrarsınız. Önce insan sonrada adam olmayı öğren yalaka kardeş.
@SawCr ahsggaghajshsh komedi a q
Dalacam smdi sana iyice cami duvarına işiosun şu an,
Nereye işeyeceğime ben karar veririm kardeş sen rahat ol ;)
@SawCr illa gel bni s k dion yani
Seviyesiz bir yalaka olduğun İçin seni engellemek durumundayım kardeş.
@SawCr memnun olurum değerli o C a q mun kendini akıllı sanan gö t lalesi
Tamam hadi uzada yalakalığına devam et.
@SawCr hadi hadi nashh
@SawCr Yalaka olmasan benle uğraşmazsın demek ki yalakasın o benle uğraşmıyo sen uğraşıyosun şu an. O yüzden seninle adam gibi konuşulmaz anca küfürden anlarsın sen ve sizin gibiler. seviyesizlik küfür etmek değildir bunu öğren önce, senin yaptığın seviyesizlik asıl bir insana hakaretler yağdırıyorsun ve seviyeden eziklikten bahsediyosun? doğru mu bu? bizde senle haketttiğin şekilde konuşuyruz Ahlak seviye bekçiiliği yapmaya gerek yok ezik seviyesiz ortada Şimdi lütfen artık S. iktirgittttt
Yalakalık yapmak mı? Sana mı? Mesele ne biliyor musun, mesele demin küfürler savuran nefes alsın yeter zihniyetindeki arkadaşın senin gibi düzgün cümle dahi kurmayı bilmeyen, seviyeli tartışmayı bile beceremeyen, paranoya halindeki kızların EGO'sunu tavan yaptırması ;)
Küfür hakaret falan istiyorsan daha ambalajından açılmamış küfürlerim var o toplara girme. Güzelliğinle zekan doğru orantılı.(bu cümlemi anlayabildiğini sanmıyorum.) beni üslubumu bozmaya zorlama.
@SawCr Tamam o benim haklısın hepsi benim Rahatlıycakmısın artık IQ da yok bende :)
@SawCr nefes alsınmı 🤣 en çok bu komikti, saw cidden saçmalıyorsun bak küfür etmeden söylüyorum birdaha, bayan var yazdım zaten baya kfr benide çıldırttın, bu saçmalığı düzgünce kes.
O kişi hiç olmazsa sen gibi gelen geçene boşyere hakaret etmiyo BOŞYERE diyorum. sebebin ne anlamış değilim zaten
Kafam bir milyon uykusuzluk tan bende saçmaladım, rahatsız ediyorsun insanı, birde üste çıkıp suçluyorsun bu nasıl bir akraktersizlik?
Gelene geçene hakaret mi? Bunları sen mi söylüyorsun;) Bir ton küfür eden sen bana hakaretten mi bahsediyorsun.
@SawCr Sen bana hakaret etmesen IQ yok diye ben sana niye küfür ediyim kimseyi kırmak istemiyorum ama kaşınıyosunuz ben napıyım suç bende mi şimdi?
@SawCr yahu sen? Empati nedir biliyormusun? bir kendi yaptıgına baksana? Bak burda yeniyim ben, kimseyede yalakalık yapmıyorum, keza kendisi söyledi. burda seninle konuşmam onunla özelde konuşurum ben Öyle olsa, işim gücüm yok seninle küfürleşcem vsvvsvsvsv Kendine çeki düzen ver. Can sıkma. boş beleş akıllı geçinion ama tırt
Kırıp kırmak mesele değil ki IQ düşük Demek hakaret mi? Sana aptal ya da canım salak gibi terimler kullanırsam hakaret olur.
espri yaptıysan da bir gül bari ben anlarım takılmam böyle şeylere güler geçerim ama gayet ciddiydin beni tanımadan IQ mu nasıl ölçtün de sataşıyosun boşyere?
Ya arkadaş mesele küfürleşmek falan değil farkındaysanız size küfür etmedim? Mesele benim söylediğime niye bu kadar aşırı tepki verdiği. Aileye küfüre kadar gittiği?
Ana bacı sövüyorsunuz sanki 1 trilyon paranızı yemişim gibi :) Hiç bir art niyet olmadan yazdığım bir şeyde konu nerden nereye geldi.
Sen sana hakaret edene küfretmezmisin sinirlenmezmisin bende sinir var aşırı canlı söylesen uğraşsan benle farklı şeyler yapardım sana öyle biriyim herkesin karakteri yapısı farklı sen sessiz kalabilirsin ama ben kalamıyorum saf değilim anladın sebep bu. boşyere küfretmem kimseye ama delirttin insanı ya anca geçti sinirim şu an
Yalakalık yapıyo sana Şu an ahgsajkk
Saw bak bukez dalarım vala :D get uyu yahu
@AfrodizyaQ koçum beni sinirlendirmessin rahat ol :
@SawCr ahsggsgahha yavru ceylan :D ben çekiveririm sinirlerini sen rahat ol.
Ayrıca yalakalıkla işim olmaz. Çünkü bayan küfürbazın ve ne dediğini bilmezin biri.
ya boşyere tartışmayın :D
@SawCr Evet küfürbazım değilim demiyorum ki :)
Çok küfür yedim arkadaşlar bugün eksik olmayın 😂
@SawCr ben çoğu yorumunu okudum onun, özelden falan kesinliklr yazmadım onuda söyleyimde, yani öyle biri değil, gayet aklı başında hoş bir hanımefendi. ve hakaret etttin ona bende dayanamadım olayım bu. Ve şuanda evet sanki kıskanıyorum biraz hahaha gayet açık net söyledim bak ama bir çabam olmaz o konuda, arkadaşlık önemli olan burda nasıl olucaksa işte vakit geçirmek burda,
duydun mu yavru ceylan kafası güzel ama ne güzel konuşuyo :D
Ahdgsghahshjsah 🤣💐
Kıskandın Demek 😂 Ne güzel amcaoğlu iyidir kıskanmak ;)
Benim yorum aşağı gitmiş ordan okursunuz 😂
Her neyse yaptığım doğru değildi. Affola. Gecenizin güzel olması dileğiyle ;)
@SawCr evet bencede.🤤🤣
@SawCr iyi geceler, aşırı küfür ettim bazı yerlerde, tam hatırlamıyorum ama, ailenden varsa ciddi olarak özür dilerim
Ha AfrodizyaQ bana demiştin Ya kıza sataşarak yürümeye çalışıyorsun diye 😂 Yürüyeceğim birine asla hakaret etmem altın kuralımdır ;)
Önemli değil kardeşim olabiliyor bu tip olaylar. Bende Kıza suçu yokken akılsızsın dedim birde üste çıktım hatalar olabiliyor
@SawCr Geneli engel atar kızlar kaçar normaldede böyleler sonra sokakda orda burda taciz tecavüze uğrayınca dayak yiyincede ağlıyolar bu yapıda kız değilim böyle olucağını tahmin edemedin pişmansın dimi :) benim kaçmam gerekirken sen şu an kaçmak yoruma yazmak istemiyosun bunu sağlayabildiysem ne mutlu bana IQ yerinde bende çok şükür ;)
@SawCr bilmiyorum ben okadar anlamam kız tavlama konularını 🤯
Psyche yok kaçmak falan değil yorum yapmaktan kaçındığımdan da değil. Fakat olayın fitilini ateşleyen ben olduğum İçin böyle. Benim en nalet huyum bu. Bazen böyle saçmalıyorum 😂 Ama sonunda insan anlıyor hatasını
@SawCr kıskanıyorum diyorum bakkkkk 😡
AfrodizyaQ kıskanma amcaoğlu benim hatun var zaten 😂
:D :D
@SawCr ahsgsghajjwhehahjajhs 🤣
Ama kız harbi sağlam küfür ediyor sevgilisi olan yandı yeminle 😂
Ne güzel gülüyo dimi 🤗
@SawCr aynen sağlam hatun 🤣💪🏻🤜🏻
3 yıllık sevgilimden ayrıldığımda bile bana bu kadar küfür etmemişti.😂 Bence kaç kaç 😂😂
niye küfür edicek naptın kesin aldattın dimi kızı :D
@SawCr kaçmak mı benmi ölürüm daha iyi hasgagga
Ayrıca şimdi nedesem tam benlik gibi bişy🤣fazlada cıvımım dur🤣
Bence ayrılırken yine böyle bilmiş bilmiş ukala tarz konuştu en son kız toplu patlamıştır buna 🤣
Psyche aldatmaktan değil. Bir gün onu sevmediğimi anladım Ve terkettim. Sonra 3 yılda anca mı anladın diyerekten sövmeye başladı ama senin kadar sövmedi 😂
@AfrodizyaQ Sende mi piskopatsın o zaman dayaklı dövmeli aksiyonlu bir ilişkimi istiyosun :D :D
Mazoşistim ben 🤣keisnlikle istiyorum 🤣
@SawCr 3 yıl birisiyle birlikte oluyosun nasıl bırakabiliyosun ki ben bırakamaz bağlanırdım sen kullanmışın demek ki kızı aferin sana :D
bende öyleyim :D
Demekki 3 yılı tamamlamak lazım hmm 🤔
Psyche kullanmak değil de artık belli süreden Sonra evlenmeyince bayıyor. Çünkü karşındaki hakkında bilmediğin bir şey kalmıyor
Aaaa ne güzel anlaşırız biz 🤣🤗🤗🤗💐💐💐
En temizi 3 ay tanış 6. ayda düğün yap geç 😂
Çiçek falan atmışım yanlış oldu 🔨⚒🗡⚔️💣💣⛏🛠🔪🚬💣🛡⚒⛓🔨⛏🔧🗡⚔️🗡🔨🗡 ajshshahjajhs
@SawCr bana uyar 🤣
Demin küfürleşiyorduk şimdi nerdeyse dost olacağız 😂 Hayat nelere kadir 😜
O ne demek be :D O yüzden asıl bırakamaz insan karşındakinin herşeyini biliyosan evlenirsin tanımadığın biriyle nasıl evlenebilirsin yanlış yaptın. sevmemişsin demek ki
@SawCr valla bizim sağımız solumuz belli olmaz dimi @PsychedeLiic 🤣💣💣💣
Eti puf yiom istiyonusmu😌
Evet dostum :D küfür hakaret hepsi lafta işte öyle dediysen öyle olmuyosun
Eti pufu eski sevgilim çok yerdi koliyle alırdım nefret ederim 😂
@SawCr bigbaboldan balık krakere kadar var zula yaptım ahehahajhdha
Git yarın eti puf kolisiyle gönlünü al barışın :D :D :D
@AfrodizyaQ da bana alır :) sdfgh
Şimdi başkası var heralde benmi yanlış anladım? Onunlada mı barışsın 🤔
Şu an Yen'i biriyle görüşüyorum. Ayrıca götürsem de yüzüme bakmaz. En son senden kurtulduğuma şükür ediyorum demişti 😂
yenisine al o zaman :D
@PsychedeLiic oyşşşşşşşşşş marketi boşaltır yığarım sen yeterki iste 🤗🤣
@AfrodizyaQ :) :)
Vay vay vay marketi boşaltacakmış. Benim dedem bakkal gel ben sana indirim yaparım kardeşim 😂
@PsychedeLiic 🦋 🦋 biliyormusun🤗❤️
@SawCr hahsgsagsgagga boşver şu an indirimi, açık market yoksa kapısını kırasım var 🤣🤣
Hacı psyche harbi sağlam kız. Pufla kandıraman bence marketi satın al 😂😂
Psyche ve AfrodizyaQ sevgili arkadaşlar kendinize iyi bakın hayırlı geceler :)
@SawCr bence ona🤔kum torbası, plates topu, koşu bandı falan almam lazım
Pardon sabahlar 😂
@SawCr hem sevdikleri o bence hemde beni haşat eder 🤣
Kum torbası al sinirlenirse senin yerine onu döver 😂
@SawCr günaydın saw aynen knd i bakk
Sağol kardeşim sana bol şans 😂
@SawCr 🤣 şans lazım evet
Geceniz güzel olsun size yine sinirlendirici bir yorum yaparsam sövmeyin 😂
@SawCr nası yaaaaa ⚔️🛠🛠🔪🛠🛠🛠🔪⚔️💣💣💣
Benle değil onla konuş sen hadi gittim reis aeo ✋️
@SawCr sende aeo
@AfrodizyaQ Hepsi var bana puf al :D asdsf
Son sigarayı da yaktım şerefinize 😂
Oyşşşşş ❤️🤗 yaaa boğazımdan geçmiyo şu an varyaaaa
@SawCr ben yanmışım sigara yakmışsın çokmuuuuu 🚬💖
Böyle kız harbi bulunmaz. Artık kızlar altın yat kat istiyor 😂 Kaçırma babaaaa 😂😂
@SawCr aynen ya Eti puff, ama en kralından sevgiyi hak ediyor bide.🤗
@SawCr Sağol :) ne çöpçatansın ya :D
Psyche tartıştık ettik ama reis Dobra insansın dilinin kemiği yok😂 Bu tip insanlardan kimseye zarar gelmez
Ahhahaha :)) ya ne alakası var çöpçatanlıkla:)) adam doğruları söylüyor yaa pess @PsychedeLiic 😍
@SawCr aynen dostum, bende yalan yanlış yoktur, doğru olsun, sonuç olmasada olur.
AfrodizyaQ ben üstüme düşeni yaptım hacı. Gerisi sana kalmış 😂
Kalın sağlıcakla Allaha emanetsiniz ikinizde.
Sende Allaha emanet
@SawCr :D lennn sanqi plan program mış gibi yazdın, yanlış anlaşılmaya müsait, başladınmı yine gıcıklığa :D
@SawCr iyi sabahlar :) bybyb
😂😂
😄 hiç uyumadığım oluyor
IQ dusuk ama gec uyuyorum. Ne alaka.
Kendimi avutma seviyem
Bahane aramayın. Gec uyuyan issizdir obkadar
İşsiz söylemezdim. Universite dönemlerinde geceler okuduklarımı daha iyi anlardım, gündüzler uyurdum, geceler okurdum. şu an çalıştığım için uyku düzenim yerinde :))
Ben gece 4 5 te uyuyorum:)
İşe gitmen için saat 7de uyanmak zorunda değilsin tabi, o yüzden😁
Ben okul döneminde bile ayniydim uyumadan okula giderdim
Okul, universite dönelerinde ben de gece saat 4de uyurdum. İş hayatı beni düzene koydu :)
tamam yani diyorsun sen zeki degilsin:)
Geceler okuduklarımı daha iyi anladığım için zekiyim :))
Ama iş hayatı başka, çok yorgun oluyosun, uykuya hasret kalıyosun ve s.. sen anlamazsın😁
Sen benim kadar yorulsan isyan edersin:)
Bu konuda tartışmak bana anlamsız geliyor.. ama günün 4 saatini işe gitmek için yolda kaybeden biri, doktora derslerini okumalı olan, gergin iş rejiminde olan biri olarak sorumluluklarım ve yorgunluklarım hadsiz..
Tartişmiyorum sen zekisin ben degilim
Hayır amacım zekiliği isbat etmek değildi "benim kadar yorulsan" sözüne sinirlendim sadece :))
Bilirim seni damarina basayim dedim:)
Bu aralar çok basıyosun. Sana diğer, sinirlenince kimseyi tanımayan yüzümü göstermem lazım artık😈
Baksen bur bir tehditmi:)
Nasıl istiyosan öyle kabul et :)
Vay tamam elinden geleni ardina koma:)
3-3:30 gibi uyurum genelde
17 senedir hiç uyumuyorum
Onlar ayarsız be alakası yok...
O zaman ben Ordinaryusum 😂
Bunlar hep kafaya takılan sorular, sorunlar...
Biliyordum zeki olduğumu ☺😎
doğrudur halı saha maçından geldim :D
her gün sabah 11 12 arası uyuyorum
sabah 6-7 felan glb ehehh😄
Geç uyuyorum ama ayq ile ilgisi yok bunun 😂
Gündüz uyur gece evin içinde ruh gibi dolaşırım 😂
Ben her zaman geç uyurum zeka fışkırıyor😊
Kendilerini böyle teselli ediyorlar
Sence Einstein ın veya Teslanın böyle bir teselliye ihtiyacı var mı
@Ecemm3040 sence onlardan mi bahsediyorum?
@Ecemm3040 yaptığın şu yorum bu tespitin yanlış olduğunu gösteriyor. Tüm gerizekalilar ayakta galiba :D
Genel konuşmuşsun
Bana canım diyerek kendini küçük düşürdün farkında değilsin. Ayrıca sende ayakta olduğuna göre senin yorumun senin içinde geçerli olamalı
Ben canım değilim demedim ki. Ayrıca şizofreni de var galiba sende nerede canım demişim