İnsanlarla fazla muhabbeti ve ilişkisi olmayan sessiz yapıda içe kapanık biri misin, yoksa özgüven sahibi kendini iyi ifade edebilen, insan ilişkilerinde iyi olan dışa dönük biri misin?

içe kapanikdim ama gecmisimde yasadiklarim beni cildirtti ve icimdeki o kapanikligi seks konusarak atma cabasinda ama abaza oluyoruz gercekleri konusunca, halbuki o kizla allah dan kitabdan bahset hemen asik olur iyi adam ya der sonra sevgili olurlar ve o kizi asik eder yapar ayrilir cok gordum boylesini cidden. daha icimde neler var neler arkadas yalan soyliceme dogrularimla yuzlesirim
Sütyen takmayan kız gördüm gifde. Sütyen önemli. Ben yerine göre değişebilirim. İçime kapanığım ancak doğru yerden tutarsan bir anda açılabilirim. Doğru yer önemli.
Bunu aslında ortamım belirliyor. Üniversitedeyken gayet dışa dönükken kpss dershanesinde son derece içe dönük lazım olmadıkça pek konuşmayan biri oldum bu durum kendimi iyi hissetmeme ve özgüvensizlik çekmeme sebep oluyor
keyfim kimle konuşmak isterse onunla konuşan, herkesle muhatab olmamayı tercih eden, dışa dönük birisiyim.
Cevap
46Cevap
İnsanlarla fazla muhabbeti sevmeyen, yapmacık ilişkileri çıkar menfaatçi insanlardan uzak duran özgüven sahibi, kendini iyi ifade edebilen biriyim.
Sıkıntı karım konusunda kesinlikle içe kapanık ama genel olarak insanlar ile sohbet etmeyi çok severim
Sadece hoşlandığım biriyse iletişim kurmam uzun sürebilir. Sıradan insanlara karşı gayet özgüvenim tam.
İnsanlarla fazla muhabbet veilişki kurmamak, sessiz yapıda olmak; özgüvensiz olmak ya da kendini iyi ifade edememek değil, tercihtir.
Genelde dışa dönüğümdür , ama içimde de ayrı bir dünya vardır..
En sevdiğim tip
Bazen içine kapanık bazen değil o an ki halime göre değişir ama çok içe kapanmam
Soruyu yanıtlar mısın cevabını merak ediyorum.. www.kizlarsoruyor.com/.../q8256104-hic-buyuk-bir-bocek-ya-da-hasere-oldurdunuz-mu
Yatarken içe kapanıp , ayaktayken dışa dönügüm 😂😂
Şartlara göre. Genelde tanıdığım insanlara karşı dışa dönüğüm
insanlarla fazla muhabbeti ve ilişkisi olmayan sessiz yapıda içe kapanık
Asosyal içe kapanık biriyim kendimden nefret ediyorum
Fazlasıyla dışa dönük cana yakın hemen herkesle anlaşabilen
Kankalarım hariç fazla dışarıya açılan birisi değilim 😊
İçe kapanık özgüvensiz falan filan dermişim. Ölüüm ben ya
Dışa dönük bir insanım ama bir şeyleri hep içimde tutmam için zorluyorlar
Fazla muhabbet etmeyen ama kendini iyi ifade eden bilen
Her ikisi de oluyorum ben
Dışa dönük birisiyim. 😊😊
Yerine göre ikisi de bende mevcut.
İnsanlarla pek konuşmam.
Her iki halede büründüğüm oluyor
ice dönük disa kapali 😢
O ruh halime göre değişiyor ya
İçine kapanık biriyim
Yerine ve konusuna höre degisir
Kendi icimde kapali bir kutuyum.
Dışa dönük biriyim, benimle tanışmalısın.
Dışa dönük biriyim.
Günden güne değişiyor
Yeri geldiğinde her ikiside
İnsan ilişkilerinde başarılıyım.
Zaman ve yerine göre değişiyor
yerine göre davranan biriyim
Dışım serseri içim ise pamuktur.
Hiçbir zaman içine kapanık biri olmadım..
Çok fazla dışa dönüğüm
Insanina gore değişiyorum
Ice kapanigim lanet olsun
Ortamına göre ama genelde sessiz biriyim
İnsanına göre farklı davranırım.
içe kapanık biriyim
Dışavurumcuyum
Dışa dönük 😎
İkisinin ortası
ice kapanik
İçe kapanık
İçe kapanık