Yani bir şeyi elime alınca döküyorum, yumurta kırıcam diye içine düşürmüştüm tencerenin...
nası geliştirebilirim?
nası geliştirebilirim?
Gayet normal bence çokça öyle kırdım tencerenin içine hatta bazen dikkatim dağılınca yine yaparım.. zamanla pratik yapa yapa edindiğim tecrübe ve deneyimlerle pekişir güzel şeyler yaparsın acele etme
öyle mi diyosunuz :D
Elbette tüm samimiyetimle söylüyordum bunalri yaparken o an kendi aptalligima bakıp gülerim aklıma gelir ara ara tebessüm ederim kendime annem bazen yemek yapamıyor ben ve babam geçiyoruz yemek yapıyoruz abim işten gelince ı da dahil oluyir zamanla anladım ki annem bize yalnız kaldığımızda hazır yemeklere talim olmayalım diye alttan alttan öğretmeye çalışıyordu biz mutfağı hep dağınık bırakıp teslim ettik bu duruma hep kızmıştır ama yine de emnaet eder mutfağını kız çocuğu hasreti özlemi var sanırım bazen hissetmiyor değilim bu durumu neyse velhasıl kelam zaman en güzel eğitmeninin olacaktır akışına bırak ve hata yap zamanla oturur ve birde şu ismekin gıda kursları oluyir eğitim için pratik ve nokta atışı bilgiler için gidebilirsin ben bile kayıt oluyir eğlencesine vakit geçiriyorum eğleniyorum üzerine sertifika veriyorlar 😂
ya o kadar da ilgili değilim aslında yemek yapmaya, kursa gidecek kadar :D
geçen bir girdim işte bunlar olunca bir korktum elime aldığımı dökünce tabi
bide anneniz mutfağı size bıraktıysa şanslısınız tabi baya :D
Ben her insanın ilgi duyması gerektiğini düşünüyorum🙂
Sevilmeyecek şey değil, sadece doğru yerden başlamayı bilmek gerek bu da insanın kendisini tanımasından geçiyor
Ayrıca evet kesinlikle şanslıyım bu konuda... şu yaşıma geldim ara sıra leopar desenli terlik görmüyor değilim güdümlü füze gibi 🙂🙂 ayıptır söylemesi fırında tavuk yapmıştım o kadar emek verdim sadece tepsiye dizmek için bile yarım saatimi atışmıştım sıcaklık ve zaman dilimi ayarladığımı sandım döndüğümde yanmıştı ilk girin deneyimimde tökezlemiştim 😂 o yüzden diyorum zamanla olur
pratık yapa yapa mesela ben ogrencı evınde estırıyorum ortalıgı
bazen olur bana da
ozaman normal D
tabii :)
Cevap
6Cevap
24 kitchen adlı tv kanalını izle
d smartta 53'ncü kanalda öbürküleri araştır
ya da sitesinden izle
mutfakta yemek yapmayı bilmeyen ve beceriksiz bir kızla yemek yapmaya çalışmak dünyanın en eğlenceli şeyi çok komik ve tatlı anlar çıkıyor ortaya denedim biliyorum :D
Doktora görün bence bunun mantıklı bir cevabı olabilir.
Senden cacık olmaz 😕😳
Kıra kıra öğrenecen
Kocana yazık olucak
İyi bir eğitim şart
Çalışman gerek
Çık mutfaktan.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar