Güncellemeler
+1 yıl
YETER ARTIK normal bir soruya bile sapiklik yapabiliyorsunuz varya pes Allah bildigi gibi yapsin. Normal bir soru sordum sapikca seyler yaziyosunuz yaziklar olsun
Şimdi şöyle giyimime dikkat ederim makyajima falan ama mutfakta beceriksizim. Nasil marifetli bi kiz olabilirim böyle börek açan lahmacun yapan pide falan yapan? Sizce nasil yapcam? 2 yildir calismiyodum evde ogrenseydim keske simdi calismaya baslicam malum yasimda artik 21 eeee bellimi olur ya doguya ya ic anadoluya gelin gidersem ozmn naneyi yerim acil bilmem lazim herseyi ögrenmeliyim cok hamarat bi kiz olmak istiyom gelinimin elinden hersey geliyo desinler hem güzel hem marifetli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bir erkek yapabiliyorsa kadında yapabilir günümüzde youtube ve farklı siteler var öğrenebileceğin öncelikle pratik yemek ve tatlılardan başlayarak kendini geliştirebilirsin bir bakmışsın artık tarife bakmadan yapıyor hale gelmişssin günümüzde bilmemek değil öğrenmemek ayıp ulaşılabilir bilgi var
Yok valla erkeğin her yerine giden yok bir yolda tıkanır onun için güzel bir vajina lazım yemek filan hikaye
Açık saçık giyinen kadindan her türlü kötülük gelir
Acik sacik giydigimi nerden cikariyosun?
Söyle bi ballandıramadik kendimizi ondan kiymet bilen yok snsjdjd
Ne ballandirmasi
Nerelisin sizin yemek kültürünüzü biliyor musun
Yok
Nerelisin
İnternetten bak kolay zaten
öğretirim ben dert etme o kadar:)
Youtubeden aç izle dene gelişirsin yapa yapa
Ya iki tane yumurta kır yeter olmadı çiğ köfte yap
Vallahi Bir yandan Doğru söylüyorsun eyvallah Sonuçta nimet.. Gel gelelim ki konuya bu enflasyonda kimse Evlenmiyor evlenemiyor millet düz duvara tırmanıyor Yani kısacası çatacak yer bakıyor sana patlamışlar
Ayrıca Yemek tariflerini Google'dan bakabilirsin
Sürekli tariflere bakıp bişeyler yapmaya çalış
Mutfakta seks yapabiliyorsan problem yok
İstedikten sonra öğrenirsin pratik yap bol bol
Öğren sende
Sennbiliyonmu
Biliyorum tabi ki bakım da yapıyorum eve de bakıyorum He konuda pratik olmak He zaman işine gelir kimsenin durduranı çekmezsin
Bu ne lzkxnxmz
Ne ne gayet acik
Fotoğraftaki sensin anladığım kadarıyla
Ne olmuş
Güzellikle zeka ters orantıda..