1 günlüğüne degil ciddi sekilde kovmak istiyorum yani Ciddi ciddi kovucam. :D Zarardan baska birsey degil. Tavsiyeleriniz neler :D çözüm olarak ne sunarsınız :D.
Cevabın nedir?
Evde her isi ona yaptır, saçlarından tut yerleri süpür. Elini sıcak suya sokma soguk suyla bulaşık yıkat yağları çıkmamış de bir daha yıkat. Çamaşır makinası elektrik yakıyor de çamaşırları çamura yatır sonra ver eline yıkasın. Sert iplikli halılardan al çekirdek çitle üzerinde kabukları tek tek eliyle temizlet. Eziyet et kaçar gider belki 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılSen nerde yasıyorsun ne olur gel de sunu kov bunu ancak sen yaparsın :D
- +1 yıl
Ben mezun oldum cok cabuk sıkılıyordum ev arkadaşlarından 11 kişi değiştirdim 5 senede 😂 kopekten korkan vardı eve kopek aldım ben besleyeceğim istemiyorsan git dedim. Cemaatci vardı alkol masaları kurdum, en son biri vardı ne yaptıysam beceremedim en son ben gittim o kaldı 😂😂
En İyi Cevaplar
- Ev & Yaşam konusunda 822 cevap paylaştı.
+1 yılŞu geçen gün haberlerde bir kız halka filmindeki kızın kılığına bürünmüş bütün yurtdaki kızları kaçırmıştı 😂😂 sende öyke yap 😂https://youtu. be/iZwFzpGYoXs
1201 Yorumla
Soran+1 yılBak bu iyiydi :D
- +1 yıl
Ama sonra o evde sen tek başına kalacaksın unutma :)
Soran+1 yılNasip olursa ögrenci Arkadaslarım var bakarım iyi birisi çıkarsa onunla yasarım. Ama bu kız ödeme yapmıyor hic paylaşmıyor kirayı. Öyle konuştuk ama bahane üretiyor. Ev islerini de aksatıyor. İsten sonra yoruluyorm demekten ve ev isi yapmaktan. İnsaflı olmalı biraz. Yumamız sayılır sonucta.
- +1 yıl
O zaman benden sana tavsiye. Yeni gelen arkadaşına bu konularda rahatlık tanıma. Tabiri caizze zıç ağzına :)
Soran+1 yılSimdi sert konusma yapısına sahip degilim. O yüzden bu kız ödemeleri yapmıyor. Eger iyi birine denk gelirsem bu kez sakin birisi olursa iyi olur :D
- +1 yıl
Sen bence bir sözleşme yap :) bunu bunu yapmazsan evden çıkarırım diye:) sonra polis çağırırım elimde sözleşme var diyerek tehdit edebilirsin :)
Soran+1 yılTek temennim o zaten :D anam babam olsaydı onlarda kalırdım ben Çek'er giderdim La. Ama gitmesi icin konusucam bedava yasamasın olmaz
- +1 yıl
Offf şu son yazdığın yarım gözüküyor. Ama gitmesi için (+) ... Yazıyor öyle kalıyor (+) yı tıklıyorum devamı açılmıyor deli olucam😱
Soran+1 yılHangisi bedava yasamasın dediydim
- +1 yıl
Deli etti beni la :) telefonu bile kapatıp açtım en baştan :)
- +1 yıl
Anne baba nerde :/
Soran+1 yılUzun hikaye. Vefat ettiler.
Soran+1 yılbu ay ev kirasını eline versem bunu öde diye ödemezsen gidersin. Desem olur mu?
- +1 yıl
Başın saolsun.
Soran+1 yılSagol.
- +1 yıl
Saçmalama alır parayı yer bitirir. Sonra her zamanki bahaneler suya düştü inek içti
- +1 yıl
Sen en iyisi valizini eline ver hadi naş naş de
Soran+1 yılYok ben para vermicem okadarda saf degilim :D Tamm azıcık gercekten salak olabilirim ama Okadar da degil :D kendi parası işe yatıracak
Soran+1 yılBakıcaz bir çaresine ama gitmesi şart oldu. Sagol yardımların icin
- +1 yıl
😂😂😂😂 alemsin yaaa :) valla ben olsam sırf senin şu sempatikliğin için kiraya ortak olur aynı evde kalırdım 😂😂 salak olan senin beleşci arkadaşın bence :)
Soran+1 yılKıymet bilmiyor ne edeyim :D cüssem yetse dövecem :D ama iste yanlarında maaş komple gidiyor ona yanarım yarın evlenmeye kalksam para yok La
- +1 yıl
Rica ederim. En kötü ne yap biliyormusun. Ben bu şekilde güç yetiremiyorum başka bir arkadaşımın evine gidicem orda yaşıycam de. Artık sende başının çaresine bak de. Tutuşur bir yerleri 😂
Soran+1 yılSacmalama orası benim Evim :D ben döşedim. Tamm der o bulur benim gibi birisini yan gelip yatar :D bulduğun çözüm aynı benim gibi La :D
- +1 yıl
Yemeğine fare zehir kat 😈
Soran+1 yılTamm :D sözün bittigi yer Katil ol diyorsun. Lütfen cinayet olmasın
- +1 yıl
O zaman kendini öldürt 😂😂 hapse atarlar onu kurtulursun😂
- +1 yıl
İyice saçmalamaya başladım :) ama çok eğlencelisin la napıyım :)
Soran+1 yılOzamanı mezara gidecem :D La ne yapayım Cidde'n kovacak ölürsem Eger dua et
Soran+1 yılCegit Lan evimden defol kaybol. Gözüm görmesin seni. Arkana bakmadan kaybol gözümün önünden. Gebertirim seni git dedim. Defol. Demeyi cok ama cok isterdim :D ama diyemem. Sakince gidermisin evimden derim artıkın
- +1 yıl
Sana bişey diyimmş :) sen beni evden nazikçe kovacak olsan ve bende o kızın yerinde olsam aynen şunu derim :)
Sen kimi kovuyon lan sen defol evden her ay da kirayı göndermeyi unutma arada bide gel evi temizle hadi şimdi naş naş derim sana :) sende tamam dersin 😂😂😂
Soran+1 yılTamm sen sinirlenme yeterki valizim nerde gidiyorum :D Nasıl da bildi La.
Soran+1 yılYok sen beni tanımıyorsun :D ben sinirlenince Allah korusun yakarım cayır cayır. Demek isterdim ama Simdi yapımda yok ne edeyim :D çaresiz kaldım.
- +1 yıl
Tam sömürülmelik bu kız yaa :) bana senden bir tane lazım :))))
Soran+1 yılBen mi sömürülmelik kızım. ? Vicdansızlar :D benim gibi ev arkadası bulucan bedava yaşıcan günah tır La :D
Vicdan var La yapamadım bir türlü. Ama gına geldi. Yarın söylicem. Ceksin gitsin.- +1 yıl
Beni karıştırma alooo 😊 ben sırf muhabbetin için üstüne elektirik suyu da yatırırım 😅 şey diycem eeee şey işte anla
Yarın kana ihtiyacın olursa söyle bana ben gelip kan veririm 😂😂😂😂
Soran+1 yıl:D niye korkutuyorsun olum tam cesaretim gelmişken. Patır patır git ulan bu evden diyecekken :D niye insanı tedirgin ediyorsun. ?
Neyse hadi Allah'a emanet ol hayırlı geceler. Yardımların icinde sagol :D- +1 yıl
Dost acı söyler diye boşa dememişler akıllım 😂 hem merhametli hem tırsak 😂 tamam sende Allaha emanet ol kendine dikkat et 😈
Soran+1 yılTırsak degilim ama sen görsen sende tırsarsın :D Simdi Heybetli davranamam yarına saklıyorum :D gün ola hayr ola
- +1 yıl
Sen eminsin dimi bir canavarla yaşamadığına 😂 sabah yürek ye öyle al karşına 😜
Soran+1 yılBak hala cesaret versene La sen niye korkutuyorsun :D bak simdi haklı çıkmak icin herseyi yapar cok konuşur basım Agrıyor Tamm haklısın diyorum bende :D haksız olan daima ben oluyorum bu yüzden karı milleti iste dır dır
- +1 yıl
Hahahahajja sen ne milletisin 😂😂😂
- +1 yıl
Harika bişeysin sen olum karnım ağrıdı gülmekten 😂😂
Soran+1 yılGül gitsin :D bende ağlanacak halime gülüyorum zaten :D Cidde'n öyle konu açılsın her hangi susmak nedir bilmez kısa bir soru sorsam roman yazıyor mübarek. Halbu ki ben :D sadece net bir cevap istemiştim.
- +1 yıl
Senden bana değil herkese lazım o zaman :) sen kız olduğuna eminsin dimi la 😂
Soran+1 yılÖvüyon mu sövüyon mu anlamadım :D
Soran+1 yılKızım La tövbe :D ama Simdi yoğunum dinleyecek halim yok. Net olan ya da özet geçse yeter valla kafi
- +1 yıl
Övüyorum merak etme :) yoğunsan bende gideyimmi 😞
Soran+1 yılYorgun yogun klavye yazmıs. Yok sen kal ben gitçem Simdi zaten.
:D Yani anlican gözüme cok batıyor- +1 yıl
Sen de gitme la nereye gidiyon. Belkide yaptığın son sohbet olacak bu tadını çıkar 😂
Soran+1 yılNiye ki :D ahaa lannnn ağzını burnunu kırarım korkutma diyorum ya sana :D Ahanda vazgectim
Soran+1 yılYarın kovayım müjdemi sana yazarım artık heybetli oluşumu görmüş olursun :D 😎Kovdum hayırlı olsun diye
- +1 yıl
😂😂😂😂😂 offfgg yarıldım 😂😂😂😂
- +1 yıl
Kovdum mu yazarsın artık kovuldum mu yazarsın ya da yazacak ellerin olurmu acaba bilemedim 😳
Soran+1 yılNiye dalga geciyorsun olum sen :D ben senle dalga geciyormuyum. Gerçi birşeyini bilmiyorum :D orasıda var Tamm La gec dalganı ne edim :D
- +1 yıl
Avucunu yalarsın benden sana zınnık bilgi yok 😂 eline düşersem yanarım çünkü 😊
- +1 yıl
Hem zaten yarın nalları dikicen olum ne gerek var beni tanımaya 😱😂😂😂
Soran+1 yılHe La :D birsey diyecem ama birsey bulamadım basına kakayım :D bak gene çaresiz olan ben oldum :D
Soran+1 yılGidrrmisin :D lütfen git
- +1 yıl
Kıyamadım ya la içim cız etti bak :) ama tek yaşamıyorum ordan vuramazsın 😉
- +1 yıl
Biz kıyamıyoruz kız bizi kovuyor işe bak 😔 bana diyeceğine evdeki beleşçiye git de ama böyle lütfen diyerek değil 😂
Soran+1 yılYok La ne kakacam kusursuz insan mı var sanki :D
Yarın halledecem o meseleyi o bende merak etme :D- +1 yıl
Sen kovamazsan ben gelip kovucam zaten 😂 çık lan evden biz evleniyoruz diycem 😂😂😂😂
Soran+1 yılOha :D La inanırmı sence?
Soran+1 yılNe ara buldum ne ara evleniyorsun diyecek :D
- +1 yıl
Yıldırım aşkı diycez olum 😂 arkasından da kaynar su dökeriz ayakları poposuna vura vura kaçar gider merak etme 😂
Soran+1 yılGitmez bizle yasar :D hem inanmaz benim hemen tanıyıp evleneceme
- +1 yıl
Yuhhh bizle yaşayacak bide 😡 maaş da bağlayalım olsun bitsin. La sende desene evde durduğun mu var hep kaçıp gidiyon iş zamanı. O ara buldum sevdik birbirimizi felan de 😂😂😂
Soran+1 yılLa :D yok öyle olmaz. Son çare is arkadaşımı öyle devreye koyarım :D kız gidince bir tepsi baklava ısmarlarım ona :D önce yarın konusayım da.
Beyse ben artık gitsem iyi olacak. :D
Soran+1 yılEvlenmek degil :D kızla konuşsun benim diyemedikleri mi o söylesin :D git defol desın yeter.
- +1 yıl
Ya ben söyleyeyim ne söylenecekse bana al baklavayı yaaa. O kadar dil döküyoz burda ağzım iyi laf yapar ikna ederim ben merak etme 😂
Soran+1 yılValla önce ben konusayım olmazsa öyle yapacam çare yok cünki.
Hadi ben gittim :D Bu kez Cidde'n gidiyorum hayırlı geceler.- +1 yıl
Saol iyi sohbetti 😉 şansın bol olsun haberdar et beni 😊
Soran+1 yılTamm unutmazsam ederim sagol :D
Not: sansa inanmam :)- +1 yıl
O zaman kaderin güzel olsun özellikle yarın için :) unutmazsam diyor 😡 unutda salayım o canavar arkadaşını üstü ne
Soran+1 yılKonuştum 1 haftaya kadar gidecek :D Şu an gariban rolü yapıyor.
- +1 yıl
Ciddi misin :)
- +1 yıl
Ne dedin nasıl ikna ettin :)
Soran+1 yılBu ay ki Kirayı yatır dedim. Neyle yatıracam param mı var sanki DEDİ. Bende Ozaman valizini topla Cek git dedim. Oda iste ne oldu sorun ne kira mı mesele DEDİ. Evet dedim. böyle böyle anlattım sorunları. Oda yok olsa para yatırrım DEDİ. Bende dedim. Az makyaj yap ordan kalan para kiralı karşılar dedim. Catıstık biraz. Sonra Trip attı Tamm DEDİ. 1 hafta mühlet ver DEDİ ben de tamm dedim. 1 hafta içerisinde gideceksin. Dedim :D Heybetlenince konusuyorum :D
- +1 yıl
Desene bizim evlilik işi suya düştü😂
- +1 yıl
Şaka bir yana şaşırttın beni senden beklenmeyen hareketler :)
Soran+1 yılBir dur sende :D hey Allahım koyun can derdin de kasap et derdin de sana kız buluruz :D
- +1 yıl
Makyaj muhabbeti de ayrı bir detay :)
Soran+1 yılParayı makyaja yatırıyor :D ulan Nasıl kıyıyor paraya La. Kirayı karşılar o para.
- +1 yıl
Oda eşşeğin ağzına su kaçırmış 😂 abartmasın o kadar makyajı 😂 neyse eee ne zaman kutluyoruz gidişini 😆
Soran+1 yılKutlama yapmam La :D Sükür Namazı kılacam
- +1 yıl
Kutlama yaptığını duyarsa zaten evi başına yıkar :) sonra sende evsiz kalırsın 😂 valla helal olsun ne diyim :) azmin zaveri 😉
Soran+1 yılAynen öyle :D mutluluktan uykum kaçtı. Ama uyumam lazım yarın isbat hadi ben gittim. Allah'a emanet ol Hayırlı geceler
- +1 yıl
Uyu uyu haftaya yeni bir güne uyanacaksın onu hayal ederek uyu 😄 Sende Allah'a emanet ol sohbetin muhabbetin çok güzeldi teşekkür ederim.
Soran+1 yılBende teşekkür ederim is olmasa sorun yok du :D ameleyiz simdi gitmesen olmuyor ise :D Müdür olsam neyse.
- +1 yıl
Benim kendi işim varda ne oluyor sanki bende saat 8 oldu mu açıyorum firmayı mecburen :) Sen ne işle uğraşıyorsun
- +1 yıl
Neyse ya laf lafı açıyor benim ağzıma bakarsan sabaha anca biter muhabbet tutmayayım seni :) hiç git diyesim yok ama yürü gözüm görmesin seni , 😊🤣
Soran+1 yılDur ezik olduğumu belli etmeden :D süsleye püsleye söyleyim :D Gıda sektöründe Muhasebe isindeyim 😎
- +1 yıl
Hahaha çok alemsin 😂 ayrıca muhaseveyi küçümseme benim asla yapmayacağım zor bir iş. Matematik 😰
Soran+1 yılSen hep buradamıydın La :D
- +1 yıl
Yok bu saatlerde buradayım :) iyi denk geliyoruz :)
Soran+1 yılNe bileyim 2 gündür girip yazdığımda anıda cevap geliyor :D
- +1 yıl
Öğlen yazda bak bakalım cdvP geliyormu :) iş yoğunluğundan yemek yemeye fırsatım olmuyor :)
- +1 yıl
Sizin aranız nasıl ev arkadaşınla tavırlımı hala sana
Soran+1 yılÖğlen isteyim telefon yasak alamıyorum zaten telefonla isim olmuyor ki. Aksam bakıyorum. Bosver :D ac karnımız Doysunda
Soran+1 yıl:D sinir küpü hic dokunmuyorum :D yedigime içtiğime dikkat ediyorum evdeyken :D mazallah
- +1 yıl
Gıda sektörü diyorsun :) Nasıl doymasın :) kaç kilosun doğru söyle 😂
- +1 yıl
Sen bence yatarken de dikkat et :) odanın kapısını felan kilitle :)
Soran+1 yılLa ben hep acım :D 52 yim ama kalkıpta dükkanda çalışmıyorum yemek yiyeyim :D dükkanda calıssam 110 felan olurum Heralde
- +1 yıl
Aman diyim dükkanda dolaşma batar o firma sendeki bu iştahla 😂😂😂
Soran+1 yılne kadar ayıp :D La ne var 2 ekmek verseler ölürler mi sanki
- +1 yıl
Yuhh 2 ekmek diyor bide 😂 seni alan erkek yandı la :) full senin boğazına çalışmssı lazım 🤣
Soran+1 yılBatmaz heri :D bende gider kaynanam da yerim.
- +1 yıl
Sözümü geri alıyorum seni alan değil sülalesi yandı 🤣
- +1 yıl
Bende kendime obur derdim kıza bakla la yemek canavarı çıktı 😀
Soran+1 yıl:D sen niye benim morelimi bozup bozup duruyorsun :D La ne var ne olacak sanki. O bakmazsa kaynanam bana bakar :D
- +1 yıl
Kaynananında işi gücü yok sana yemek yapacak 😂 tencereyi başına çalmazsa iyidir 😅 hem koca adayı bulunca ne diycen Anan güzel yemek yaparmı yoksa seninle evlenmem mi diycen
Soran+1 yıl:D gitsene sen şuradan niye öyle diyon. Benim kime ne zararım var. Ben yaparım yemek yeterki sen sinirlenme kuşum otur derim kadına :D
- +1 yıl
Çok sinirlendim bak şimdi 😡 beni anca yaprak sarması sakinleştirir şu saatten sonra 🙄
Soran+1 yıl:D Şu an evde var :D ben gidiyorum dolabı sakince acıp yaprak sarması tıkınıcam :D
Hadi ben gideyim artık :). ALLAHA Emanet ol Hayırlı geceler.- +1 yıl
Çok adisin yaaa. Yemek diye diye karnımı axıktırdı bide yaprak sarması yiycem diyor 😫 boğazında kalır yeme bak 😕 ya da bende geleyim olmamı 🙄
Soran+1 yılBasıl gelecen oradan buraya :D
- +1 yıl
Nerseysiki senin ora 🤔
- +1 yıl
Çok uzaksa kargoyla yolla 😂
Soran+1 yılCok komiksin sen espri yapma :D hadi ben gidiyorum. Allah'a emanet :)
- +1 yıl
Yapmıycam zaten. Pis boğaz 😏 Sende Allah'a emanet ol. Sarmalarda afiyet bal zıkkım olsun 😂
Soran+1 yılYiyemedim :D Hepsini yemiş kalmamış tı :D
- +1 yıl
Geceninme 3 ünde kafayımı yedin :) açlıktan uyuyamamış kız :)
Soran+1 yılKim ben mi? Yok La :D ac kalmam
- +1 yıl
Bak gene gece kuşu :)
- +1 yıl
Hoş geldin :)
Soran+1 yılHoş bulduk abi :D Yarın gidiyor :D
- +1 yıl
Abi ne lan 😂😂 engellerim seni abi dersen 😂
Soran+1 yılTamm da su fotoğrafı kaldır hic güzel durmuyor :D
- +1 yıl
,😂😂😂 sert de oluruz dur :)
Soran+1 yılYok çocuk gibi tuhaf durmuşsun ondan dolayı dedim. :D yoksa banane.
- +1 yıl
Binbir surat özkan :) ben o konularda rahatım yaa kim ne düşünür diye çok umursamam :)
Soran+1 yılEn iyisi valla da :D sen yinede çekinme öyle.
Ben bu kızı gebertecem ama ne Zaman bilmem.- +1 yıl
Ne oldu niye öyle dedin. Gitmiyormu evden
Soran+1 yılGidecek mecbur da. İs arkadaşıma anlatmış o da bana yazıp duruyor ikna etmeye çalışıyor. Roman yazıyor bu kızın yüzünden.
- +1 yıl
Neyine ikna edecek la. Madem iş arkadaşın çok duyarlı bu konuda kendi evine alsın 😂
Soran+1 yıl:D engelledim La daha önce deseydin aklıma gelmedi hic. La tanımam Okadar muhabbetim yok bu hangi ara tanışmış hangi ara anlatmış anlamadım :D bir baktım yazıp duruyor. Dedim benim islerime karışma. Hayatımda bir yerin yok ki seni dinleme gayreti göstereyim eyvallah. Yazdım engelledim :D
- +1 yıl
Daha önce nasıl diyeyim deli haberim mi vardı😂😂
- +1 yıl
Neyse sen son noktayı koymuşsun zaten :) az daha sabret özgürlüğüne kavuşacaksın az kaldı :)
Soran+1 yılNe bilim La :D bir yarın olsaydı bir gitseydi :D.
Mübarek sanki muhabbetim var da ikna edecek :D Hey Allahım.- +1 yıl
Aynen la içimden Allah kurtarsın demek geliyor 😂😂
- +1 yıl
Valizini hazırlanmasına yardım et çabuk bitsin 😜
Soran+1 yılDe çekinme :D neyse ben gideyim zaten grip olmuşum. :D siteyi kapatacam. Hakkı'nı helal et hayırlı geceler Allah'a emanet.
Soran+1 yılGitsin baska sey istemem :D
- +1 yıl
Nereye ya daha dur bir sürü şey kaçırıcaz sen gidersen :(
Soran+1 yılNe gibi ne oldu ki. ? Aha hasta oldum gribim Nasıl gitçem ise bilmiyorum :D
- +1 yıl
Ne gibisi mi var. Seninki evden giderken bir pislik yapar kesin onu kaçırırım mesela 😂 ya da bir borç takar sana onuda öğrenemem 😜 geçmiş olsun bu arada 😓
Soran+1 yılLa gözünü seveyim morelimi bozmayı Bırak :D sen niye insanı kuşkuya düşürüyorsun :D yapamaz böyle birsey benim üstüme kayıt Lı degil onun nüfusu.
- +1 yıl
Markete borç yapmıştır veresiye falan 😂😂😂
- +1 yıl
Bu arada Gitme işe sen. yarın bir rapor patlat yat gitsin 🤗
Soran+1 yılBurada veresiye yok :D
Soran+1 yılOlmaz çalışabilecek durumdayım Şu an . :D yalan mı konusayım. Çalışabilecek durumdamısın. Evet ama gelesin mi yok deyim :D
- +1 yıl
Ora nereymiş ya ne tuhaf memleket :) veresiyesiz marketmi olurmuş :)
Soran+1 yılAvusturya'da yım ben :D Türkiye'de de veresiye yok ki nerede var Oray'a yerleşecem :D
- +1 yıl
Kafa izni diye birşey var :) bazen insan kendini ödüllendirmeli :) Ayrıca bahanen de hazır. Ev arkadaşım taşınıyor. Evden eşya çıkacak gelemem de :)
Soran+1 yılYok yalan konusamam. Eger diger gün daha kötü olursam gitmem söylerim. :D ama şimdilik hic yoktan iyiyim.
- +1 yıl
Ooo bizim burada kasap manav market benden alacaklarını alsa köşeyi döner :) İstanbul burası veresiye memleketi :)
Soran+1 yılO kadar borç mu yaptın :D iflas edecen. valla ben de istanbuldaydım gecen sene niye haberim yok du La veresiye borç yapardım :D
- +1 yıl
Gurbetçilere vermiyorlar :) Al çikolatayı şekeri sonra kaç dimi avrupaya çakallll 😂😂
- +1 yıl
İstanbulun neresindeydşn?
Soran+1 yılHahaha :D La yok bir gün öderim. Cidde'n görmedim hic. Anam birde pahalı :D
Soran+1 yılSefaköy'de :D Bağcılar'da olacak halim yok :D
- +1 yıl
Vayyyy bağcılarıda biliyor 😂😂 beylikdüzündeyim bende 😎
Soran+1 yılBiliyorum ama :D sadece biliyorum Okadar gitmedim hic oralara :D
Soran+1 yıl😎👍
- +1 yıl
Gitme zaten. Bağcılar istanbulun texas ı 😂
Soran+1 yılNiye? Yok La gitsem kaybolurum gerek yok :D bilende götürmüyor zaten :D ben evden bakkala bakkaldan eve iyim İstanbul'da :D
- +1 yıl
Yine boğazını düşünüyor ya :) insan az çıkar gezer madem yılda 1 kere geliyorsun 😂
Soran+1 yılGezicemde :D La cok karısıyor amcam birde kuzenim :D gerek yok aman aman
- +1 yıl
Oooo o zaman niye geliyon la 😂 aynını Avusturya da da yaparsın bakkala git gel yani :)
Soran+1 yılÖyle zatende :D iste ne Dicen yok kaybolun yok insanlar söyle böyle dedim Tamm bir yere gittiğim yok sakin :D şampiyon sakin ol diyorum :D bir karşı bakkal var Oray'ı ögrendim günün Hergünü oradaydım :D
Soran+1 yılİnşam VATANINI merak ediyor :)
- +1 yıl
Sanki o insanlar avısturya da yok 😓 her memleketin şerefsizi var istanbula çamur atmasınlar :) Maden onlar seni dışarı salmıyor sende kuzeninle amcanla gez haksızmıuım :)
Soran+1 yılOnlar salmıyor zaten :D kuzen deme hic o zaten söyle dur böyle dur sırıtma :D hic çıkmıyorum onla aman aman uzak :D burada Okadar yok ya da ben denk gelmedim bilmiyorum. Burada çevrem belli dostum belli gittiğim saat belli geldiğim saat belli.
- +1 yıl
Belli belli ev arkadaşından belli 😂😂 Avusturya da niye bekar evindesin Anne baba nerde?
Soran+1 yılVefat etti dedim ya :D kac kişi ile konuşuyorsan unutmuşsun.
- +1 yıl
176 yorum yapmışız hangisini hatırlayayım olum 😂😂
Soran+1 yılHadi len ordan :D arada kaynadı demiyorda :D
- +1 yıl
Sen temelli niye gelmiyon Türkiyeye madem orda kimse yok
Soran+1 yılVar Halamlarla da bana bir faydaları yok :D bilmem burada isim var düzenim var. Ben yapamam orada. Bir yere benimle gitseler herseye karışıyorlar
- +1 yıl
Kafam rahat karışanım yok diyorsun ne güzel :) gerçi kafan rahat değil piskopat ev arkadaşın var 😂😂😂
Soran+1 yılYarın gidiyor :D aynen karısan yok. Ben kendimi bildikten sonra karışmalarının da bir anlamı yok zaten. Hakları da yok :)
- +1 yıl
Hakları yok diyorsun ama amcaya kuzene söz geçiremiykrsun 😂
Soran+1 yılOnların Günahı ve Sucu yok :D ondan dolayı. Birde söz geçiremiyorum o ayrı mesele dik başlılar :D ve daima Haklılar :D
- +1 yıl
Hımmmm kabullenmişsin iyi :)
Soran+1 yılÇoktan :D ne derseler Tabiki :D aynen ve tamam :D kelimelerin dışına çıkmıyorum.
- +1 yıl
İyi emredersiniz felan demiyorsun :))))
Soran+1 yılYokla :D sevmezler öyle. Saygıda kusur etmem. :D
- +1 yıl
Sen iyi bir kızsın. aferin sana :)
Soran+1 yılİyi degilim :D tamam azıcık iyi sayılırım azıcık ama :D
Severim amcamı. Hadi ben gidiyorum. Uyusam iyi olacak. Allah'a emanet ol hayırlı geceler :)- +1 yıl
Sende Allah'a emanet ol azıcık iyi kız :)
- +1 yıl
Gitti mi :)
Soran+1 yıl:D cevap vermek istemiyorum bu soruna
- +1 yıl
Gitmemiiiişşşş 😂😂😂
Soran+1 yılAyak da alkisliyorum seni :D 👏🏻 :D
- +1 yıl
Teveccünüz efendim 😂
Soran+1 yılAma 2 hafta sonra gidecek
Soran+1 yılNeyse bende gideyim artık :D ALLAHA emanet.
- +1 yıl
İnşallah :) Hayırlı geceler
Soran+1 yıl🙃 Sanada iyi geceler
- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılOnun sevmediği şeyler yap kendini iğrenç bişeye çevir o gider zaten (mide bulandırıcı şeyler)
16 Yorumla
Soran+1 yılGitmez bedava yasıyor zaten sen olsan gidrrmisin :D
- +1 yıl
Ohooo kov o zaman kerizmisin sen bee ben olsam tabi gitmem
Soran+1 yılDegilim kardesim de. Öyle konuştuk yarı yarıya hersey karşılanacak diye git gide ödeme yapmamaya başladı. Hep bahane uydurdu kıyamadım baslarda simdi de hic yapmıyor ödeme. Herseyi ben karşılıyorum. Onu gectim evi bari temizle bana bırakma
- +1 yıl
Kov gitsin ben sinirlendim ya şuanda
Soran+1 yılÖylede cok agrasif sinirli birisi. Nasıl demem lazım onu bilemedim iste
- +1 yıl
Valla kolay gelsin sana ben bişi diyemiyorum
Açık açık neden aynı yerde kalmasını istemediğini güzel bir dille anlat.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
15Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bu akşam kovucam, ay sonuna kadar süre vereceğim kendisine.
14 Yorumla
Soran+1 yılSende mi :D kov gitsin Arkadas zararlı ise
Cevap sahibi+1 yıl4 haftadır temizlik yapıcaz, her pazar kaçıp gidiyor, koyucam kıçına tekmeyi.
Soran+1 yılAyıp ediyor. La azıcık insaf lazım. Tek basına yasıyorlar sanki evde.
Cevap sahibi+1 yılSevgilisi var bir de, haftanın 5 günü evde yiyip, içip seks yapıyorlar. Birşeye el attıkları yok, yetti artık..
Kovmak ne demek böyle yapma bak ayıp yahu. Git de evden ayrıl diye.
13 Yorumla
Soran+1 yılAyıp da Karadağ abi beni cileden çıkarıyor.
Soran+1 yılöyle.
+1 yıleşyalarını kapının önüne koy çilingir çağır anahtarı değiştir olsun bitisn
16 Yorumla
Soran+1 yılYapacam :D Ama korkuyorum cok fena kız la
- +1 yıl
kapı sağlam mı?
Soran+1 yılOkadar degil ama kıramaz zaten ama dışarıda beni yakalarsa varya isim biter. Gebertir
- +1 yıl
e yani gebertir ama en azından evden atmış olursun
Soran+1 yılLa simdi evin gideri icin azıcık yardımda bulunsa kovmam. Ama tek basıma kirayı karşılayamam artık. Ama birsey deyince agrasiflesiyor. Kendini haklı çıkarmaya çalışıyor.
- +1 yıl
hayırlısı
Kanka ev sahibiyle konuştum da evde hayvan beslemek yasakmış. Apartmandaki insanlar rahatsız oluyormuş. Seni artık besleyemeyeceğim kusura bakma.
00 YorumlaAl karşına düzgün düzgün konuş niye farklı çabalara giriyon ki
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlamaz o yüzden. Anlasa çabalayacak birsey olmaz zaten
Soran+1 yılBen fareden korkarım :D
+1 yılbelki de sorun sendedir. bavulunu toplama zamanın gelmiş olabilir
00 YorumlaBence dürüstçe ama kibarca söyle.
14 Yorumla
Soran+1 yılSagolasın bakalım :D sonuçlar ne olacak umarım gider
Soran+1 yılEv giderlerin de yardımcı olmuyor. Kirayı yarı yarıya ödeyecektin en basitinden baslardan az da olsa yardımcı oluyordu. Simdi ise ödeme yapmıyor. Beleş yasıyor anlayacağın.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilini hergun eve çağir onun disari cikmasini iste en sonunda beyenmiyorsan git bu evden de
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim yok ki çağırayım. Öyle ucuz numaralar olmaz
Cevap sahibi+1 yılHmm aklima bisey gelmiyor
+1 yılAçık açık kov ya da onu rahatsız et gitmesini sağla 😂
00 YorumlaCantalarini camdan asagi at kapiyi kitle
116 Yorumla
Soran+1 yılÇok gaddarrsın :D beni bıçaklar
Soran+1 yılOkadar yapamam :D aslında hakediyor ama can korkusu yasıyorum
Soran+1 yılSaka degil bu :D gülmem den saka zannetmeyin.
Sen diyorsun ki git kendini pencerede asagı fırlat.
Soran+1 yılOna benziyor :D cok agrasif.
Soran+1 yılDönüşü yok zaten :D evin Reisi gibiyim oda hanımı gibi yasıyor. Çalışıyor maaşımı ona yatırıyorum :DD
Soran+1 yılBu gidişatın sonu o olacak :D gitsin sevgilisine yerleşsin :D
Soran+1 yılZaten ben karşılıyorum :D maaş komple çöp :D
En azından yemesini içmesini karşılamamış olurum o cebime kalır :D kar yaparım la
Soran+1 yılOkadar da degil abi :D düşmedik daha Okadar. Ağzımı burnumu kırsalda diyecem
+1 yılzararı ne ona gore.. ne bılleım belkı suc sende !
00 YorumlaEv & Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. haşere kovuculardan al
00 YorumlaÇoraplarını değiştirme
00 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılSeninle yaşamak istemiyorum diyebilirsin
010 Yorumla
Soran+1 yılEn güzeli bunu demek de iste Nasıl dicem.
- +1 yıl
Alacaksın karşına olmuyor seni istemiyorum. Diyeceksin
Soran+1 yılBunu yapabilirim. Cesaretimi toplamam lazım. Simdi mecburiyetten kaldım bir süre bununla. Kirayı tam ödeyemiyorum maaşım yetmiyor du. Ama kız hic kira icin yardımda bulunmuyor hep bir bahane. Erzak icinde yardım etmiyor. Evin giderini tek basıma karşılıyormuş neredeyse maaş komple gidiyor bu yüzden. Kovucam gitsin.
Soran+1 yılKarşılıyorum neredeyse. Karşılıyormuş yanlıs yazdım.
- +1 yıl
En iyisini yaparsın. hiç değilse kafan rahat olur. aç bile kalsan önemli değil.
Soran+1 yılKalmam yine ev arkadası bulurum ögrenci Arkadaslarım da var ama zarar etmem en azından.
- +1 yıl
Yani. acele etme yeni biri için. ve alacağın kişiyle herşeyi en baştan konuş. sonra aynı şeyleri yaşama.
Soran+1 yılHaklısın cok dogru konuşuyorsun. Teşekkür ederim.
Öyle yapıcam insallah. En azından iyi kötü bakarım ona göre hareket ederim. Önce sunu evden dısarı çıkartayım da- +1 yıl
Rica ederim. aynı şeyleri yaşadım bende. hayırlısı artık. bol şans 😀
Soran+1 yılSagolasın :)
Esyalarini topla bidaha gelme de 😄😂😂
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir dil ile durumu çözebilirsin
00 Yorumlaeşyalarını koy kapıya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonus anlat sıkıntını çözüm arayın
00 Yorumla
+1 yılkilidi değiştir :)
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D öyle olmaz
- +1 yıl
:) biliyorum
+1 yılBüyümen lazım
03 Yorumla
Soran+1 yılİste aynı sana benziyor o yüzden kovmam şart.
- +1 yıl
Haha
- +1 yıl
Bence de büyümen lazım kıza katılıyorum
+1 yılev kimin üzerine
00 Yorumla
+1 yılDefol diyerek
00 YorumlaEv & Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Kov gitsin
00 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKov gitsin
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği