Her ikiside güzel kardeşim. Kitap okumak her insanın ihtiyacı olan şeydir bilgi güzel almak ya da almamak. Gratis deki satılan ürünlerde o kadının kendi ihtiyacı olarak aldığı ürünlerdir Unutmayınız ki kadın olmayan ev batmaya mahkumdur. O kadın onun hesabını çoktan yapmıştır
ilginç ve sadece okuma hızından başka birşey katmayan kitaplardan ziyade gerçekten, klasik ve bilgi ve duygu yükünün yoğun olduğu kelime haznesine extra bilgiler katan kitapları okuyan kadın desek?
Kitap tabiki. Bugün avm gittim. Görsen %50 indirim var diye herkes bedava dağıtıyorlarmış gibi işgal etmişler. D&r gittim kitap aldım sonra sinemaya gidip keyif yaptım.
kızlarda bir insan. o kitapta okuyacak gratisede gidecek, seks yapacak hatta canı isterse sokak ortasında içinden geldiği gibi gülecek vs. yani insan gibi yaşama hakkı vardır. tabi, herşeyin farkından olması koşuluyla. bu tip kızlara bayılırım.
mümkünse gratise gitsin daha iyi mk ben hiç normal tipli görmedım şu sürekli kitap okuyan kızların ya çok bilmiş oluyorlar aslında bir b0k bildikleri yok. ya da çok egolu garip bir kişilikte oluyolar
Valla bir kızın kitap okuması kadar güzel birşey yok çok etkiliyor beni aslında bu ya tutamıyorum kendimi hele benzer kitapları oluyorsak. Farklı duygu hissediyorum
yemişim gratisini resmen kapıtalızmın can damarlarından birisi gecici bir vucuda modıfıye yapmak gıbı bır sey kitap okuyunda ellerınız yuzunuz degıl beynınız renklensın
Kitap okuyan kızın muhabbetinin tadına doyulmuyor. Gratis, starbucks kızları ile tanışmayacaksın, iki kesip bırakacaksın. Onlar göze hitap ediyor, tanıdıkça soğuyor insan
Mantıksız bir soru değil mi? Aynı kadın kusursuz makyaj yapıp, ufuk açıcı kitaplarla ilgilenip yemek yapabilir hatta kariyer sahibi de olur. Niye bu bu kadar imkansız geliyor anlayamıyorum.
En İyi Cevaplar