Kesinlik ben; kitap okuyan kızım kitap okumak daha güzel. Kitap okuyanlar hayallerle yaşar ya ben de böyle yaşamayı seviyorum. Aramıza kalsın hiç gratis'e gitmedim. Gitmem de.
Bu çok sacma ama 😄 Bir kadin hem kitaplara düşkün hemde bakımına düşkün olabilir. Bir kadın sırf kitap okuyor diye kendini neden bakımdan uzak tutsun?
Kadın dediğin ikisini de bir arada götürebilmeli ki götüren kadın sayısı bir hayli fazla 😄 Kısıtlamaya gerek yok
Her ikisiyim de. Gratis'i vakit kaybı görmek niye? İhtiyacım oldukça gidiyorum. Veya indirim sezonlarında.
:) Abi cidden çok gülesim geliyor.
Gratis'e giren Kitap okuyamaz mı? Kitap okuyan Gratis'e giremez mi?
İkisini de yap. Bakım güzeldir, bakım ne zaman kötü olmuş ki?
kendisini sınırlamayan kız. kitap da okuyan bakımını da eksik etmeyen kız.
Cevap
38Cevap
dileyen diledğini yapsın
keyıf aldığı şey o reyonlarda gezmekse özgür kılın baksın bir süre sonra o da sıkılır
Kıtap okuyana gelince bazısı cok ıcıne kapanıyor ve kitap okuyanlar genelde yalnızlığını yazarla paylaşır
her şeyin fazlası zarar.
Gratis te zaman geçiren kız, bilmem neresinin ne kokacağını düşünür, kitap okuyan kızda grinin 50 tonunu okuyorsa değşik düşünür, normal konulu kitap ise takdir edilecek kızdır :)
İkisini de yapsin. Ben cok sevmem alisverisi ama o tarz yerlere de bazen gitmek gerekiyor, sampuan, krem vs seyler almak icin. Kitap okumak ise bambaska bir sey. İkisinin karsilastirilmasi dogru olmaz
Tabıkı entellektuel olan kıtap okumayıyı seven kızı ısterim bnde kıtap okumayı cok sevıom saatlerce sohbet ederızz😊
iyide ne alaka gratis gitmekle kitap okumak insanin icini guzellestirdigi kadar bakimini yapip temizde olmali ben ikisinide yapiyorum ve bu en iyisi
elimde kitapla gratisten kovulduğum olmadı. gratisten alışveriş yaptıktan sonra da kitapçıya gidebilmişimdir herhalde. yasak mı vardı?
kitap okuyan kız tabi ki
popüler kültüre ayak uydurmaya çalışıp özenti bir hayat yaşan insanı istemezdim /:
Kitap okuyan kızın içi, gratiste takılan kızın dışı güzeldir. Her ikisini yapanın içi dışı birdir :D
Ben ikisini de yapıyorum. Ne kafamı boş bırakıyorum ne de bedenimi. Gayet mutluyum 😊
ben de senin gibiyim hayatım her gün belirli bir saatim var kitap okumadan uyumam
bende hiç starbucks'a gitmedim ama bol bol kitap okurum evde.
kuran okuyup cennetı yasatan kız daha guzel degılmıdır hayır duaları ıle ahıretlık yasan kız degıl mıdır bana gore en guzelı bu
ikisi de değil
evinde oturup bura benim evim yuvam akşam eşim gelcek diyip yemek yapan. evini çekip düzene sokan kız
Gratise de gidiyorum kitabımı da okuyorum ikisi de oluyor yani
Gratis'te de vakit harcıyorum. Lakin kitap okumak bir başka
kitap okuyan kız ve erkek fark etmez kesinlikle tek geçerim ... toplumumuzun en buyuk eksiği bence kitap , dergi ve gazete kültürüne sahip olmayışımız
Kitap okumak; bilgi haznesini geliştirir, okuma hızını geliştirir, hayal dünyayı da geliştirir.
Gratis; güzelleştirir :)
Her ikiside var bende
Kitap okuyan kız tabiki.
Seni hic unutmadım, unutmayacağım, bu beni üzüntüye boğan hareketlerine, söylediğin laflara, Ankarada beni yalnız bırakmana rağmen, sana rağmen seni sevmeye devam edeceğim B.
İzmirli-Beyefendi
gratis ne
ilk kez okudum
kitap okuyan ama okuduğunu gözümüze sokmayan
kitaplı kahveli resmi olmayan
Bune sacma soru :D kitap okuyorum havasi verip gratisten cikmak istemeyen kiz sorusudur kesin.
ikisinide sktr et okey oynayan kız
evet
Kitap okuyan kız saha iyi ama gratisede uğruyorum arada 😂😂
kitap okuyup gratise gitmeye de vakit ayırabilen bakımlı kız
hem gratisli hem kitap okuyan olmuyo mu ☝
ikisi de degil beni okusun benle ilgilensin
Gratise de git. Noluyor yani? Hem kitabını okursun hem gratise gidersin. Sendeki zihniyet de ne biliyim
Gratis te kitap okuyan kız 😂😂
😊😊
İkisini se yapabilen benim gibi kızlar
Kitap okuyan ama gratise de giden kız 😏
Çizim yapan kiz (temsili ben) 😂
Kitap okuyan kiz candir
Ne alaka ikisi de önemli bence 😊
Kadın düşmanı olmayan bir kadın bence
Gratisle zamanını geçiren kız
Gratis diyen yoktur herhalde 😃
Ikisini de yapabiliyorum napicaz?
Gratis'e gidenler kitap okumuyor mu?
Ikisinide yaparim 😄😄
Gratiste kitap okur bugda kalırım
hem okuyup hemde bakımlı olmak en güzeli bence
kitap okuyan otesi yok
herşeyi yerinde ve zamanında yapan kız.
Gratiste kitap okuyan kız
ben kitapta okumuyorum gratisede gitmiyorum ;));
ohs be, kitap okuyan hatun kalmıs mıydı?
Bence ikisine de vakit ayirmali
Her ikisini de yapan kız
kitap okuduktan sonra gratise uğrayan kız
Gratis nedir?
He tamam anladım.
Kitap okuyan kız o okusun ben onun yerine Gratis e giderim.
Kitap okuduktan sonra gratise giden kız
Watsons da vakit geçiren tercih sebebidir :DD
gratisle zaman geciren kiz.
gratis ne lan?
Kitap okuyan tabiki
Okuması yeterli
İkisinide yapıyorum
kitap tabiki..
Kitap okuyan kız.
kitap tabi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar