Soru başlığı yetersiz geldi. Bu yüzden detaylandıralım bakalım.
-Hayatınızda kalbi düşman ama dost görünen, özü boş ama dışı hoş görünen insanlar var mı? Böyle insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? #BirTutamAşkk#Dışıhoşözüboşinsanlar
Öyle insanlar var ki; kalbi düşman, kendi dost görünür. Öyle yaklaşır ki; özü boş, dışı hoş görünür! Böyle insanlara ne demeli?
Hayatım böyle insanlarla geçti. Değer verdim, cebimde nevarsa, evimde ne varsa herşeyimi paylaştım insanlarla. Dertse dert, üzüntüyse üzüntü, mutluluksa mutluluk her defasında paylaşmaya çalıştım. Ama gel gör ki çoğu arkadaşımdan gerçekten gereksiz kazıklar yedim. O yüzden insanlara kolay kolay güvenmiyorum artık, kolay kolay bir şey paylaşmıyorum elbet seni ordan vuruyolar.
bir insana laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur o yuzden hele birde cahil ise uzak dur. Bosuna dememisler cahil dostum olacagina akilli dusmanim olsun
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Öyle insanlar var ki; kalbi düşman, kendi dost görünür. Öyle yaklaşır ki; özü boş, dışı hoş görünür! Böyle insanlara ne demeli?
En İyi Cevaplar